אני בדרך לפסטיגל

דליה.ד

New member
אני בדרך לפסטיגל

עם ארבעה adhdיים (שניים שלי ושניים של חברות), תחזיקו להם שם באולם אצבעות...

דליה.ד

New member
בתור הבן שלי התחרפן

היה לו נורא קשה עם הדחק והצפיפות, הוא התפתל כמו צלופח ולא הצלחתי להשתלט עליו, בעוד כל מיני אמהות מצקצקות בלשונן (שתתפוצצנה - אמן!)...היה ממש ממש קשה, עמדנו שלושת רבעי שעה בתור ועוד ירד גשם... אבל, המופע היה מקסים, מושקע ונהנינו מאוד.

לפחות נהניתם מההופעה../images/Emo6.gif

מבינה מאוד את בנך. זו הסיבה שלא יתפסו אותי מתקרבת לתורים האלו...אין סיכוי שאשרוד את זה. אז הבת קיבלה הבטחה שאקנה לה את הדיסק של המופע. רק שלא תסחוב אותי לשם
אפילו באנגליה, כשמאוד רצינו לראות את המופע במוזיאון האימים שלהם ולקח לנו שעתיים וחצי להגיע לשם, הגענו והיה תור ארוך מאוד- מצחיק היה בטח לראות איך אני, הבנים ואבי- החלפנו מבטים זה עם זה, ואחרי שתי דקות היינו בדרכינו למקום אחר. 4 בעלי פתיל קצר יחד....

חוטהשני

New member
ומה עושים כשאין ברירה וחייבים לעמוד בתור ארוךךךךךךךךךךךך גם אני סבלתי מזה.. כי זה מש-עממם לעמוד סתם כך... אבל מצאתי לעצמי פתרונות יצירתיים ../images/Emo3.gif כמו לספור כמה אנשים (בשקט..) באו עם בגד אדום וכד' וכשהגעתי למספר 10 למשל בדקתי כמה אנשים עוד מחכים לפני בתור...

miromiro

New member
כל מיני דרכים-

-לחשוב על סיפור מעניין ומותח ולספר אותו בזמן ההמתנה-שגם האחרים יהנו -ווקמן, עוזר מאד בתחבורה ציבורית, בהנחה שיש מוזיקה שאוהבים לשמוע -שוחד-כבר הוזכר בכל מיני הזדמנויות -מטלות שאינן נגמרות, כמו אני אספור אחת,אתה שתיים ובוא נראה כמה זמן יקח עד שנגיע ל1000 -להגיע בזוגות, אחד עומד בתור והשני שומר שהסביבה לא תיפגע מהברדק של הילד בטח יש עוד דרכים מנסיונם של אחרים.

חוטהשני

New member
על שוחד אין מה לדבר.. מספיק ההפתעות שהיא מקבלת ../images/Emo8.gif אבל אני בעד ללמד אותה לעשות דברים בשקט, כמו שתארת (לספר סיפורים וכד'..) והנה עוד רעיון - שלקחתי מחברות (בלי ADHD וכד'..) - להמציא סיפור על סמך מה שרואים ../images/Emo3.gif - ראינו למשל זוג והתחלנו לחבר סיפור דמיוני, שהם זוגות שנשואים לאנשים אחרים ועכשיו נפגשים והולכים לטייל וכו'.... ../images/Emo6.gif

miromiro

New member
עוד רעיון שאני משתשמש בו מאז שהייתי

ילד בעצמי- אם למשל יש מבט ממקום ההמתנה אל כביש אז בוחרים קטגוריות למשל- מכוניות לבנות לעומת כל השאר , כל אחד בוחר קטגוריה ומנצח זה שמגיע ראשון למספר שנקבע, ואז שנמובן שדורשים גומלין וריבנג' ומחליפים קטגוריות וממציאים חדשות, כמו רכבים פרטיים מול מסחריים וכו' אני נהנה מהמשחקים האלו לא פחות מהם.

חוטהשני

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif כנראה שיש איזה מקור למשחקים האלו.. כי גם אני הייתי עושה את זה (לפעמים לבד ../images/Emo3.gif) גם בגיל צעיר וגם אח"כ (כשהיתי צריכה לחכות למשהו מהמשפחה שיקח אותי מהתחנה של האוניברסיטה...) ובשנות ה80' הוספתי לזה גם את מספרי המכוניות ../images/Emo3.gif (כלומר ספרתי כמה מכוניות עברו עד עכשיו והם משנת 84', 86' וכו'...) ../images/Emo6.gif

miromiro

New member
ובסגנון "פיצוחים" לילד שאוהב חשבון-

סוכמים את הספרות של המספר של האוטו ואח"כ בעזרת פעוולות שחבון והספרות הקימות מנסים להגיע לאותו מספר. זהירות ממכר! ועלול להפוך לאוטומטי.(לא רק לילדים)

חוטהשני

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif מוכר ואהוב (בתור מבוגרת..הבת שלי עדיין קטנה לזה ../images/Emo8.gif)

למעלה