אני בדרך כלל..

גלגלונה

New member
אני בדרך כלל..

לא בפורום הזה אבל מצאתי לנכון לספר לכם מה קרה לי היום.. סיפרתי את זה בפורום מתגייסים וחשבתי שזה מתאים אולי משהו מזה יחדור אליכם.. אז ככה (וואי אני ממש חייבת לפרוק קצת..הרבה!!) היה לי היום תחקיר ביטחוני ב11 וחצי בחיפה ו.. כמובן שאני חייבת לצאת ברגע האחרון ואז ממש ממש למהר.. אז נסעתי למלות דלק והסתבכתי קצת (זה ידני) מה שגזל לי איזה רבע שעה מה שהכניס אותי לעצבים רציניים (ממש עמדתי ובעטתי במיכל דלק חח.. טוב שהוא לא התפוצץ עלי..) נוסף לכל הייתי ממש עייפה הלכתי לישון בארבע ומשהו בבוקר וקמתי 0לא ביוזמתי..) בשש.. כל הדברים האלה הביאו אותי למצב שנסעתי די מהר ונכנסתי לסיבוב די חד במהירות של 90 בערך בגלל שכל כך ריחפתי (וגם אני בטוחה שהייתי ממש ממש עייפה רק שזה היה מאוד מודחק ולא מודע..) לחצתי על הברקס חזק מדי ואיבדתי שליטה, האוטו הסתובב מלא פעמים ובסוף ראיתי את העצמי עפה לכיוון תהום ואז.. בום משהו פוגע באוטו ומחזיר אותי בחזרה לכביש... אחרי שנגמרו הרעידות ההיסטריה והבכי הלכתי עם דוד שלי וראינו תמרור בתוך התעלה ואז הבנו שפגעתי בו והוא הציל אותי כי הוא העיף אותי בחזרה לכביש בקיצר אנשים אתם לא רוצים להיות במצב הזה תאמינו לי ס ע ו ב ז ה י ר ו ת!!!

be_roo

New member
זהירות היא לא מילת המפתח מהסיפור

הלקח כאן הוא ריכוז. נהיגה היא לא פעולה שעושים דרך אגב כאשר עסוקים בלחשוב על כל העולם, על התחקיר ועל האיחור. ואת הריכוז הזה צריך בשביל לקבל החלטות שקולוץ, כגון באיזו מהירות כדאי להכנס לסיבוב מסויים. הריכוז הזה גם עוזר במקרה וכן נקלעת למצב חירום (גם אם לא באשמתך) לפעול בקור רוח ואולי להצליח לצאת ממנו. לצאת בזמן, לא לתת לעולם לעצבן אותך ולא לתת לשום דבר להתיב לך את דרך הנהיגה פרט לשיקול דעת.

NBGirl

New member
../images/Emo5.gif אוי וי זמיר

מזל שיצאת מזה בזול. מקווה שלמדת כמה לקחים

גלגלונה

New member
חחחח...

זה על הכלבה שלי שכולם צוחקים עלי שהיא ממש מכוערת אבל היא הכלבה הכי מדהימה ומתוקה בעולם אויש היא כזו ממי לאכול אותה (טוב להירגע אני לא תאילנדית..) אבל מה לעשות היא באמת לא מיס תבל!!!

גלגלונה

New member
יש גם תאוריה..

שאם תחבקו 7 (נראה לי ) אנשים ביום אז תהיו מאושרים באותו יום האמת שכשעוד הייתי בבית ספר ניסיתי את זה איזה יום ואני וחברות שלי עשינו תחרות כל היום היינו נורא " ידידותיות" לכולם וזה באמת עשה אותי שמחה "נו בטח ניצחתי!!) נראה לי אבל שזה היה טמון פשוט בזה שזה משך כלפי המון צומת לב ואני הכי אוהבת צומת לב ובכלל שאנשים מתעסקים בי אוני חושבת שזה משהו שטמון בכולנו אז.. לכו תתחילו להתחבק לא משנה איך ולמה מאושרים אתם תצאו מזה מובטח!
!! נ.ב זו תמיד הזדמנות להתקרב לאנשים שאתם מעוניינים להתקרב אליהם (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת..) גם אם אתםפ לא מכירים אותם!!!

למעלה