אני בדכאון

LoveRo

New member
אני בדכאון

אני נמצאת בדכאון במיוחד בגלל סיבה אחת משמעותית - אני לא אוהבת את איך שאני נראת... אני נגעלת מעצמי ולא אוהבת אפילו להתסתכל על עצמי במראה, אני מתביישת לעמוד ליד בחורה אחרת מול המראה והלסתכל על עצמי... אני פשוט שונאת את איך שאני נראת. בגלל המראה שלי גם לא הלך לי באהבה וזו אחת הסיבות שאני שונאת את המראה שלי. אני פשוט שונאת לחיות... שונאת את עצמי וכתוצאה מזה כמובן שיש חסור בטחון שאנשים חשים בו. אני לא ידועת מה אני יעשה... אני כל הזמן בדכאון, עיזרו לי!

avishg4

New member
אני מבינה שקשה לך, אבל

אין ברירה, תביטי בחצי הכוס המלאה, תאהבי את עצמך כמו שאת ואז גם האנשים יקבלו אותך גם אם הפלוסים והמינוסים. זיכרי, אנחנו רק בני אדם, איננו מושלמים.

hayapollak

New member
סיבות לדיכאון

מה לא בסדר אם איך שאת נראית?? מה היית רוצה לשנות במראה שלך? גובה? צבע עיניים? רזה מדי? שמנה מדי? צבע שיער? יש דברים שאת יכולה לשנות ויש דברים שלא. זו ממש לא סיבה משמעותית להכנס לדיכאון. נאמר שאת נמוכה והיית רוצה להיות יותר גבוהה נו אז אם היית גבוהה היית מחוסנת מלהרגיש רע? בחורות גבוהות תמיד מאושרות? אם תסתכלי במראה שוב, תתבונני היטב בעצמך - בכל חלק מפנייך וגופך ותאמרי לעצמך שאת כן אוהבת את עיניך, החיוך שלך, השפתיים שלך וכו' תביטי על עצמך בצורה חיובית ופחות ביקורתית תביני שהשד לא נורא כל כך - והכי חשוב לזכור שהאדם לא בנוי רק מיופי אלא בעיקר מאופי ואת נראית כמו שאת מרגישה.

adam33

New member
מוזר

פעם שאלתי את עצמי איך זה שברוב החברויות של היפות בכיתה או בתנועה המכוערות הן החרבות הטובות שלהן..מה הן לא רואות את היופי של החברה שלהן שכל הגברים מגיעים אליה ואילו את חברתה משאירים בצד? ואז הבנתי שבעצם הכל בעיני המתבונן.. דווקה אותה החברה היפה היא עצמה לא רואה כל פסול או פגם בחברתה.. וכך גם את אמורה לראות.. לכולנו יש משהו בצורה שלנו שאיננו אוהבים..זה יכול אפילו להיות רק נקודת חן קטנה על הטוסיק שאף אחד בכלל לא רואה..אבל אותה נקודה תפריע לאותה בחורה ותשבש לה את החיים..כשלאחרת זה בכלל לא מפריע.. ולכן. קודם כל תרימי את הראש...האנשים שיכירו אותך אלו יהיו אנשים מיוחדים מכיון שבכדי להכירך הם יצטרכו לשמוע להבין בחברות ארוכת טווח ולא סתם להביט וזהו.. ולגבי האהבה זה לא קשור לאיך שאת נראת..זו הבעיה העיקרית של כולם והיא הרי לא נוצרה מהיום רק בגללך..ובזכותך.. ולכן תרימי את הראש...אני יודע מהיא אהבת אמת ולכן היא לא קשורה למראה או גיל או משהו כזה.. אדם..

דניאל1958

New member
../images/Emo91.gifשיחות

המלצתי לך לפנות ליעוץ את לא מספרת לנו מה את לא אוהבת בך את רק אומרת שאת לאאוהבת איך שאת נראת אבל מהי הסיבה?

LoveRo

New member
שלום

בוא נגיד שלא הולך לי בחיי האהבה... אני רק סובלת מיחס מגעיל מצד בחורים שאני נפגשת איתם. ואני מניחה שזה בגלל המראה החיצוני.

למעלה