אני בדילמה....

אקווה

New member
אני מגיבה גם פה, שלא ייבלע...

אתה תמיד להתאהבות מהרגע הראשון? אני מבינה מאיפה אתה בא, אני עכשיו עם מישהו שהתאהבתי בו מהרגע הראשון שראיתי אותו ועד היום, למרות פרידות חוזרות ונשנות, לא הצלחתי לצאת ממנו בגלל אותה התאהבות ממבט ראשון. אז לפעמים זה טוב ולפעמים זה לא, כי אתה מתאהב בד"כ באדם שאתה בונה עליו בניינים. אתה משליך עליו את מה שהיית רוצה שיהיה בבן הזוג (במקרה שלך בבת הזוג) שלך, ואז, יש מקרים (כמו אצלי) פתאום אתה מגלה שלמרות שצבעת את כל העניינים בוורוד וחשבת שזאת האחת בשבילך, היא בעצם לא בדיוק מה שחשבת... לכן יש טעם לתת הזדמנות גם לאחת שאמנם אתה לא מאוהב בה אבל היא חמודה ונחמדה, כי אולי כן תגלה שהיא האחת בשבילך.. (זה אגב מה שהיה לי עם האהבה הראשונה שלי.. בהתחלה חשבתי שהוא פוץ משעמם ופלצפן, ולבסוף הוא התברר כעלם חמודות, אוהב, מפנק מתחשב ומשקיע). לכן - אני עדיין חושבת שכדאי לנסות, אולי תופתע...

מיטללל

New member
איתי

זה משהו שהייתי מצפה לשמוע מילד נטול חוט מחשבה בן 14.. עצוב עצוב.

*איתי*

New member
טוב פסדר, הבהרתם כבר את הנקודה הזו

אתם לא צריכים לזרוע לי מלח על הפצעים..

אושר מ

New member
אממ

עזוב מה אמא אמרה וכו´... השאלה היא האם אתה חושב שיש סיכוי שכן יהיה לך משהו כלפיה אם תנסה. הרי אמרת שגם פעמים קודמות היא הסתכלה עליך... אז למה ומדוע לא לנסות? לא נראה לי שיש לך מה להפסיד.. ותקנני אםא ני טועה, אבל עוד שבועיים אתה מתגייס. כך שאם זה לא יהיה זה, זה די ידעך מעצמו, לא כן?

*איתי*

New member
אוקיי, התקשרתי אליה ואנחנו ניפגש

היום בשביל לדבר על זה. אני הולך להגיד לה שכרגע אני לא רוצה לפתח קשר כי אנחנו בקושי מכירים ומה שהיה אתמול היה יותר מדיי בשביל יום אחד (4 נשיקות)..

זיו25

New member
בעוד כשבועיים...

כשאתה תהיה בצבא, ותרצה להתקשר למישהי... אתה תודה לאלוהים על שהיא שם.

*איתי*

New member
אז קודם כל זה בעוד שבוע ויום ../images/Emo13.gif

ודבר שני, אני חושב שמה שאתה אומר נכון אבל רק כשאתה אוהב אותה, ואני בקושי מכיר אותה אז במקרה שלי אני לא חושב שאתה צודק כל כך...

*איתי*

New member
אוקיי, אז נפגשנו ודיברתי איתה

והיינו באותה הדעה (שאנחנו לא מכירים מספיק עדיין אז זה לא יכול לצאת לפועל וכל זה) וזהו, ומכאן התחלנו לצחוקים אחד עם השניה וזה הסתיים טוב
אז רציתי להגיד תודה לכל מי שהגיב והתעניין ושמאוד עזרתם לי!

leeloo

New member
עוד ג´וב וול דאן...

*מחזקת את ידיה ואת ידי העוזרים האחרים* אני עדיין רוצה לדעת מה קרה עם הזאתי עם הטיול.. אחרי שאני יוני חרשנו עליה בצ´אט.. היא התחילה להעריף פנינים ומחמאות עלינו.. חמודה.. אני באמת מקווה שעזרנו לה..

אקווה

New member
ולא בא לך להכיר אותה יותר טוב?

עכשיו אחרי שדיברתם קצת והשיחה הרצינית נגמרה בצחוקים... לא בא לך לראות מי עומדת מאחורי הבחורה הזאת? (אני לא יודעת למה כל כך חשוב לי שתכיר אותה.. מן אינסטינקט לא ברור... תקראו לזה "תחושת בטן", אינטואיציה, לא יודעת מה זה.. ואם ממש אין קשר ביניכם - מתנצלת מראש...)

*איתי*

New member
האמת היא שהיא נראת לי דיי חמודה

גם מבפנים אני מתכוון, יש ביננו איזושהי כימיה, אני חושב.. חח עכשיו אני מפחד שאני פותח פה לשטן...

עפרולה

New member
../images/Emo140.gifוואו,

שלום לך! אז ככה, דבר ראשון אני רוצה להגיד לך- אתה חמוד! באמת, זה שאתה כ"כ דואג על מה שהיא חושבת... ו... לא יודעת, אני פשוט לא מכירה הרבה בנים שהיו עושים את זה... בכל מקרה, לא ציינת בן כמה אתה עצמך... ז"א מה ההפרש גילאים בינך לבינה... בכל מקרה, דעתי בעיניין, היא כזאת: אתה חייב להבהיר לה מה הצד שלך בעיניין, מה אתה חושב, איך אתה מרגיש או לא מרגיש במקרה הזה, כי ככל שהזמן עובר הציפיות שלה הולכו וגדלות... וממה שכתבת, אתה לא רוצה לפגוע בה, אז מה שנראה לי זה שפשוט כדאי לדבר איתה, לשפוך קצת או אפילו הרבה אור על המצב.. העיניין, ואני מבטיחה לך שאחרי זה הכל יראה לך יותר טוב... ברצינות... בכל מקרה, ו דעתי בעיניין... מקווה שעזרתי... עפרולה

*איתי*

New member
../images/Emo9.gif

קודם כל תודה על המחמאה
דבר שני, כמו שכבר ציינתי, דיברנו ועשינו את זה קצר, היינו בדעה משותפת שאנחנו עדיין לא מכירים מספיק בשביל לפתח קשר ומייד אחרי זה דיברנו וצחקנו.. בקשר לגילאים, אני בן 18 והיא עוד מעט בת 16 אז אין לנו פה בעיה של גילאים אלא רק את זה שאנחנו לא מכירים מספיק, למרות שהיא נראת לי דיי חמודה מבפנים.. ו..... זהו! שוב תודה על המחמאה

liorz1984

New member
תשאל את הסבתא

אולי היא תדע מה לעשות בכל מקרה, תקשר אליה קרא לה אליך הביתה, סדר את המיטה טוב טוב לפעילות ו........ תפתרו ביחד בעיות באלגוריתמים כמו שאתה תמיד פותר בפורום לימודים בזמנך הפנוי

למעלה