אני בדילמה....

*איתי*

New member
אני בדילמה....

לפני זה, שלום, חלקכם כאן מכירים אותי מהצ´ט וחלק לא. עכשיו לענייננו, אתמול בערב כמה חברים של אחותי באו אליה וראו טלויזיה ולי שיעמם אז הצטרפתי אליהם [דילוג של כמה שעות טובות קדימה], ובסופו של דבר התנשקתי עם אחת החברות שלה. עכשיו, זו ילדה חמודה, נראת לא רע, שהייתי שם לב אליה כשהיא הייתה באה אלינו, כלומר כשהיא הייתה עם עוד חברים שלה ושל אחותי והעובדה שהיא בכיתה י"א (ושאר החברות שלה בכיתה י´) גרמה לי לשים לב אליה קצת יותר. אבל ברגע שנישקתי אותה הרגשתי קצת מוזר, לא ידעתי אם זה דבר נכון לעשות, כי לא ידעתי מה המשמעות של הנשיקה בשבילה. אחרי כמה דקות הסתכלתי עליה והיא הסתכלה עלי והרגשתי קצת לא נוח עם זה ולא רציתי שהיא תתאכזב מהרגע אז נישקתי אותה שוב, אולי זו הייתה טעות, אני לא יודע, למרות שהאמת היא שגם רציתי להרגיש את הנשיקה שוב אז גם זה הניע אותי לנשק אותה. אחרי זה חשבתי לקום וללכת, כי לא הרגשתי נוח מהמצב הזה, אבל חשבתי על זה ולא עלה לי בראש מה לעשות אחר כך אז ויתרתי. אחר כך כולם קמו ואחרי 5 דקות היא החליטה שהיא צריכה ללכת הביתה אז היא נפרדה מכולם, באה אלי ונתנה לי שוב נשיקה (בהתחלה רציתי לנשק אותה על הלחי אבל ראיתי שהיא זזה לכיוון של השפתיים) ופה הרגשתי כבר מבולבל לגמרי, הרגשתי שזו נשיקת פרידה שמנשקים את החברה שלך ולא סתם לכיף, כי זה שהיא המשיכה עם הקטע הזה של הנשיקות גרם לי לחשוב שהיא רוצה לפתח משהו ושזה לא סתם בשביל הכיף שלה, אבל אני לא חושב שאני רוצה לפתח איתה קשר, לפחות לא בשלב הזה, כי אנחנו בקושי מכירים.. ויש עוד.. אחרי דקה היא החליטה שהיא לא הולכת באותו רגע אז לפני שהיא הלכה באמת היא שוב באה אלי ונתנה לי נשיקה, או יותר נכון התקרבה אלי וראיתי שהיא רוצה נשיקה אז נישקתי אותה שוב.. והייתה פה אותה הרגשה, כאילו זה לא הסוף, שזה לא רק היום, שזה ימשך עוד, כאילו אנחנו חברים אבל אנחנו לא.. ואחרי הנשיקה, בעצם אחרי כל הנשיקות חוץ מהראשונה, הרגשתי לא טוב כי לא היו לי רגשות כלפיה אז הרגשתי שזו טעות, שזה לא אמיתי (הכוונה היא שאין בזה רגש אמיתי, לא שזה חלום או משהו..) ונראה לי גם שפחדתי קצת שהיא תעלב אם אני אגיד לה שאני לא רוצה להמשיך עם זה. ומיד אחרי זה החלטתי שאני צריך לפחות ללוות אותה לדלת אז הספקתי להגיע אליה כשהיא ממש ליד הדלת, ואולי זה נתן לה הרגשה שאני מתחיל לפתח רגשות כלפיה או משהו כזה. אחרי כל זה, סיפרתי את זה לאמא שלי ואמרתי לה שאני לא חושב שאני רוצה לפתח את זה כי אני לא מאוהב בה ואין לי שום רגשות כלפיה אז היא אמרה לי שכדאי לי לנסות (היא אמרה את זה בצורה כזו שקיבלתי את זה ככה "נו, תפסיק להיות כזה חנון, תנסה" למרות שהיא לא התכוונה שזה ישמע ככה), ובנוסף לזה דיברתי עם חברה אחרת של אחותי באיסיקיו ופתאום היא שאלה אותי מה אני חושב על זאתי שנישקתי אז אמרתי לה שהיא נראת חמודה ושאלתי למה היא שואלת אז היא אמרה לי שהיא דלוקה עליי חזק. ועכשיו אני במצב לא נעים בכלל, כי אני מפחד להרגיש חנון אם אני לא אעשה עם זה שום דבר אחרי מה שאמא שלי אמרה לי ובמיוחד כשאני יודע שהיא דלוקה עלי אז אולי אני מפספס איזושהי הזדמנות למשהו, ומצד שני אני מפחד להגיד לה שאני לא ממש רוצה בשלב הזה כי אנחנו בקושי מכירים כי אני מפחד שהיא תעלב. מה אתם אומרים? נ.ב. אני לא זוכר אם ציינתי את זה אבל חוץ מהנשיקה הראשונה לא הרגשתי רגש אמיתי באף נשיקה (בנשיקה הראשונה הרגשתי משהו כי זו היתה הנשיקה הראשונה שלנו ואז זה היה קצת מוזר כזה אז דפק לי הלב חזק)

leeloo

New member
חתיכת קונפליקט...

אבל האמת שאני במשך כ-ל ההודעה הייתי בדעה של - "נו, לך על זה, מה כבר יקרה?" אבל מהשלוש השורות האחרונות שלך, הכנסת גם אותי לדילמה.. מה להגיד לך? אתה אומר מצד אחד, שאתה לא רוצה לצאת חנון, שזה בכלל בכלל לא סיבה להיות איתה, אני חושבת שהסיבה צריכה להיות שאתה פשוט רוצה "לזרום" ולראות מה קורה, אבל לא בשביל שאחרים לא יתפסו אותך כ"חנון".. זה דבר ראשון. מצד שני, אתה אומר שלא הרגשת כלום. אבל (!) אתה מצפה להתאהב בה מהפעם הראשונה שאתה מתנשק איתה?.. אמממ... ניראה לי שזה קורה רק בסרטים.. אני חושבת מכאן מגיע המקור לפחדים שלך, או הדילמה שלך.. ציפית להרגיש משהו מיוחד, וזה לא קרה. ברור שיש את "ההתרגשות" של נשיקה ראשונה עם מישהו חדש, אבל זה לא אומר שאנחנו ישר נבוא בגישה של "i´m in love".. מבין? זה קצת מגוחך לצפות שדברים כאלה יקרו ככה סתם. עכשיו זה תלוי בך. אם אתה רוצה לנסות משהו איתה, אבל בגלל שאתה רוצה ולא בגלל שאתה מפחד מתגובות של אחרים, לך על זה. אם אתה בטוח שלא תוכל להרגיש כלום כלפיה אחרי כמה פעמים שתצאו (שזה נשמע לי קצת מופרך ולא הגיוני לדעת מראש..) אז תוותר.. אבל אם תשאל אותי, כפי שתיארת אותה, זה ניראה כאילו יכול להיות משהו, ואני תמיד בגישה של "אם לא תנסה, איך תדע?".. אבל בחירה שלך. אם אתה בוחר באופצייה השנייה, תדאג ליידע אותה כמה שיותר מהר, שלא תפתח אשליות, ותעשה את זה בעדינות, כי בכל זאת, זו חברה של אחותך.. שיהיה בהצלחה. ובתור הראש הגדול - ברוך הבא לפורום. להלן אייקונך:

מה הקשר לחנוניות, לא הבנתי..

ואני מודה שלא הצלחתי להבין כיצד נוצרה הסיטואציה של לנשק אותה? ישבתם לכם וצפיתם בטלוויזיה ופתאום נפגשו שפתותיכם????? האם כה הזדקנתי שאיני מצליחה להבין כיצד זה קרה?!? ניחא, קרה-קרה. בלי קשר למה שעשית או לא עשית בהמשך (ולמה אתה כל הזמן חושש שהיא תיעלב, תיפגע, תחשוב לא נכון, אתה לא חשבת תוך כדי???), השאלה שנשאלת היא מה אתה רוצה לעשות מעכשיו, בלי קשר לחנוניות כלשהיא (תהרוג אותי, איפה הקשר?). אם היא חביבה בעינייך ויש מה לנסות, הבה ננסה ונראה. אם אין על מה לדבר, אנא אמור לה את זה בצורה העדינה והרגישה האפשרית. אם תעז להמשיך את העניין רק בגלל שנודע לי מאוזן חמישית שהיא דלוקה עלייך, אני אישית אבוא להרביץ לך. מילא אתה חושב שעשית טעות עם הנשיקה הראשונה, השניה והשישית, אבל עוד להמשיך את זה כי "לא נעים"??? אתה עדיין לא מכיר אותה, הנשיקות לא היו אמורות להפיל אותך בקסמיה, היות ואתה בכלל עדיין לא יודע עם איזו בחורה התנשקת, מה תחומי ההתעניינות שלה, מה היא אוהבת בחיים ומה לא, ואיזה אופי יש לה בכלל. אלה הדברים שיגרמו לך לדעת אם כדאי להמשיך עם זה או לא, לא האם אני אצא חנון או לא.

אקווה

New member
דעתי....

גם אני, כמו אפי, לא ממש הבנתי איך נוצרה סיטואצית הנשיקה, ועוד לפני אנשים...(??). אבל מילא, לא זאת השאלה. השאלה שלך היא הרי האם להמשיך איתה את הקשר. ובכן - זה נראה לי מוזר להתחיל קשר רציני יחסית מתוך נשיקה, לפני שמדברים אפילו עם הבנאדם. קצת קשה ככה לקבוע האם יש לכם תחומי עניין משותפים, האם כיף לך להיות בחברתה ולהיפך וכמה אתה נמשך אליה. אם היא בסה"כ מוצאת חן בעיניך, ונראית לך כבחורה חביבה שיש סיכוי שיהיה לכם נחמד וטוב יחד, אז לך על זה, למה לא? אבל - אם נראה לך שאין סיכוי שתתאימו, שאתה ממש לא רואה אתכם מסתדרים וכו´ וכו´ - פשוט תגיד לה שזה לא נראה לך מתאים ותסגור הבאסטה. חוץ מזה -מה אכפת לך לנסות? אולי זה יפתיע אותך לטובה??...

מיטללל

New member
אני דווקא לא הבנתי

איך נוצר שאתם מתנשקים ואף אחד לא קלט.. מלך האריות כזה מעניין? מצטערת על השליליות, קח את כל דבריי בערבון מוגבל. תראה, אתה עומד להתגייס עוד שבועים. לדעתי לא רצוי לפתח קשר כל כך סמוך למועד הגיוס, כי זה מבטיח שברון לב, כאב וגעגועים קשים לשני הצדדים. אני לא אומרת שכאשר מתגייסים החיים נגמרים, ממש לא. אבל בגלל שזה רק התחיל.. ואין לך רגשות מיוחדים אליה, לדעתי חבל לפתח את זה.

אושר מ

New member
מיטל, האם

זה אומר שכל מי שכבר התגייס ואין לו חברה נידון לחיות ללא קשר שנתיים שלוש ארבע חמש וכו´ עד אשר ישתחרר, כי אין טעם לפתח קשר חדש בזמן הזה? ואגב, מי אמר שאף אחד לא שם לב?

מיטללל

New member
לא יקיריתי

זה אומר שאין לו זכות לפתח קשר עם ילדה בת 15 בשביל שבועים פרועים ואחר כך לשבור לה את הלב. הכל משתנה אם יש לו רגשות אליה. ואז זה בהחלט שווה את הניסיון. ואיתי אמר שאף אחד לא שם לב. אתמול.

מיטללל

New member
את צודקת. רגשות לוקח זמן לפתח

אבל מהפעם הראשונה אפשר לדעת אם יש סיכוי למשהו. לפחות ככה זה אצלי.

אושר מ

New member
בעיקרון

אני מבינה למה את מתכוונת. מצד שני, תמיד יש שמהו באדם שלא רואים בפעם ראשונה.. מניסיון

*איתי*

New member
בגדול אני לא יודע אם ללכת על זה או

לא כי אף פעם לא חשבתי על לצאת עם מישהי ובטח לא לפתח קשר עם אחת שלא הייתי מאוהב בה וכמובן שלא התנשקתי איתה אז איתה זה נראה לי לא שווה או לא כדאי לנסות לפתח משהו כי אני לא מאוהב בה. אני חושב שגם אם היא הייתה הילדה הכי חמודה בעולם ולא הייתי מאוהב בה הייתי מרגיש אותו דבר כמו שאני מרגיש עכשיו..

אקווה

New member
אתה תמיד מחכה

להתאהבות מהרגע הראשון? אני מבינה מאיפה אתה בא, אני עכשיו עם מישהו שהתאהבתי בו מהרגע הראשון שראיתי אותו ועד היום, למרות פרידות חוזרות ונשנות, לא הצלחתי לצאת ממנו בגלל אותה התאהבות ממבט ראשון. אז לפעמים זה טוב ולפעמים זה לא, כי אתה מתאהב בד"כ באדם שאתה בונה עליו בניינים. אתה משליך עליו את מה שהיית רוצה שיהיה בבן הזוג (במקרה שלך בבת הזוג) שלך, ואז, יש מקרים (כמו אצלי) פתאום אתה מגלה שלמרות שצבעת את כל העניינים בוורוד וחשבת שזאת האחת בשבילך, היא בעצם לא בדיוק מה שחשבת... לכן יש טעם לתת הזדמנות גם לאחת שאמנם אתה לא מאוהב בה אבל היא חמודה ונחמדה, כי אולי כן תגלה שהיא האחת בשבילך.. (זה אגב מה שהיה לי עם האהבה הראשונה שלי.. בהתחלה חשבתי שהוא פוץ משעמם ופלצפן, ולבסוף הוא התברר כעלם חמודות, אוהב, מפנק מתחשב ומשקיע). לכן - אני עדיין חושבת שכדאי לנסות, אולי תופתע...

nutmeg

New member
תגידי, אפי...

להמשיך להתנשק "כי לא נעים" מהטעות... זה לא מפולניה? זה לא בן דוד של "מה יגידו השכנים"? [רק מבררת]

להיפך,

לא להתנשק בכלל, לא להתחתן, ולא להגיע למצבים בהם עלולים להווצר ילדים - זה מפולניה. אה, וגם לא להינות. מכאן ברור שסקס הוא out of the question.

*איתי*

New member
הקשר הוא.....

שהרבה פעמים כשמישהו אומר לחבר שלו שהוא לא רוצה לצאת עם איזו אחת שדלוקה עליו חבר שלו עושה לו "מה אתה הומו??? לך על זה!" והומו=חנון מבחינת המשמעות במקרה הזה

או !

אז אם זה מה שיחשבו עליך, כמובן שאתה צריך להמשיך !!!!! רציתי שתגיע עד לפה כדי שאומר לך שזה התירוץ הכי עלוב, פתטי ומגוחך ששמעתי בחיים שלי. זהו.

למעלה