הפרק ישודר עוד הרבה זמן...אממ אנחנו
פרק 6 היום ויש עוד 16 פרקים עד אז...זה 16 שבועות 4 חודשים...אבל הוא ישודר אצלי במחשב מתי שבא לי
אוקיי וואו עכשיו לספר על כל מה שקרה בסדרה? וויייי זה יקח הרבה הרבה זמן....
* ** *** **** ***** ****** ******* ****** ***** **** *** ** * במסיבת אירוסים של מאק ומיק הארם והיא מתנשקים....ואחרי זה מנסים להמשיך כאילו כלום לא קרה...פרק הבא זה מיוטני שזה לא משו שקשור לעלילה של הסידרה אז זה לא חשוב....אחרי זה יש אדריפט. זה כמה ימים לפני החתונה של מאק והארם מודיע לה שהוא לא יהיה בריהרסל דינר כי הוא טס לסיהוק לעשות את הקוולס שלו...היא כועסת כי היא רוצה שהוא יהיה בחתונה שלה (לומשנה שהיא רוצה שהוא יהיה בתור החתן כן?
). אחרי הקוולס שלו הארם משכנע את הקאג של הסיהוק לתת לו ולסקייטס לטוס חזרה לוושינגטון. הוא לחתונה של מאק והיא לארוס שלה. התנאים של המזגאויר ממש קשים והם נוטשים (פאנץ' אואט...איזה ביטוי
) מעל האוקינוס האטלנטי ואפחד לוידע את המיקום שלהם...והם גם לא נטשו ביחד...הארם נטש אחרי סקייטס....כשמבינים על הסיהוק שהם נטשו מצלצלים אל החבר'ה בוושינגטון וכשמאק שומעת מה קרה היא מתרחקת מהם ומתחילה לבכות...לומשנה ככה וככה קורה ובעזרת מאק והויז'נס שלה הם מוצאים את הארם והוא יוצא בלי הרבה פגע למרות שיש לו בעיה בזיכרון לזמן מסוים. כשרנה באה אליו לביתחולים הוא לא זוכר שהיא החברה שלו למרות שהם ביחד שנה ואז כשמאק באה הוא זוכר את זה שהוא הפסיד את החתונה שלה והכל...חח בסוף הפרק יותר מיק אומר למאק שהוא חוזר לאוסטרליה (יאי!) כי הוא יודע שהיא לא באמת אוהבת אותו ואז היא מתקשרת אל הארם והוא אומר לה לבוא אליה ואני הייתי מאושרת ואז האבא המטומטם של רנה נפטר וכשמאק באה אל הארם הוא אומר לה שרנה שם ושהוא לא יכול לפגוע בה עכשיו...בעעע.... וואו וזה היה רק על אדריפט...טוב אממ אני מספרת בעיקר שיפר מומנטס וקווים עיקריים של הסידרה לא את כל הפרטים.. סטרג'יס טרנר שהיה בחדר יחד עם הארם בנייבל אקאדמי מצטרף לג'אג. רנה זורקת את הארם....לשניהם אין מערכות יחסים כל העונה...כשמאק שואלת אותו אם הוא היה מוותר על רנה בשבילה לוקח לו טיפה זמן לענות ועד שהוא עונה שכן היא כבר מסתלקת *גרר...שמעתי ראיון עם DJE שאומרים לו- "אבל אתה אמרת שכן!!! והיא כבר יצאה מחדר זה כל כך לא פייר!!" חחח אפילו מנחי טוקשואו רוצים H/M RELATIONSHIP האהא*...בפרק כריסמס-אנסוורד פריירס קליי מציל את סרגיי מהכלא בצ'צניה ומביא אותו אל הארם. לומשנה במהלך העונה H/M משיגים שוב את המערכת יחסים הקרובה שהייתה להם...זה קורה אחרי הג'אג-אה-טון שזה תחרות ריצה כזאת בין האנשים בג'אג...בפרק הזה מאק מודה בפני סטרג'יס שהיא מאוהבת בהארם *אני צעקתי כל כך חזק משמחה...גרר ולא קרה עם זה כלום* ואז אחרי התחרות כשהארם שואל אותה לאן הם ממשיכים מכאן היא עונה לו אני חושבת שחזרה בהתחלה...אמממ סופעונה יש את הטרייביונל שזה משפט חשוב כזה עם 3 שופטים נגד אחד שמאמינים שהיה אחראי ל11.9 (בסידרה לא באמת)...הארם ומאק תובעים...לומשנה אחרי זה האידיוט מתאבד כי הוא לא מוכן שיוציאו ממנו מידע על אח שלו ואז הם ממשיכים לאפגאניסטן במרדף אחרי אח שלו שעשה איזה עסקה עם קולונל רוסי או משו...אמממ יש שם רגעים נורא נחמדים של מאק והארם אבל עד שהם כבר ישנים ביחד, מכורבלים אחד עם השני יש פיצוצים...אוףף כל העולם חייב להידחף... בפרק האחרון של העונה אחרי מעשי הצלה הירואים ממש שהארם עשה עם הטומקט שלו באד עולה על מוקש ומאבד את הרגל... עכשיו עונה שמינית אני לא ראיתי אבל בקווים כללים אני יודעת- באד חוזר לעבוד בפרק 812 *פרק דפוק אבל חפיף* ואחרי לוידעת בדיוק כמה פרקים סינגר נרצחת. הבעיה היא שהארם נראה ע"י כמה מהאנשים בג'אג תופס אותה ובמצבים לא נעימים איתה כיהוא חשב שהיא בהריון מסרגיי ורצה לדעת מה היא הולכת לעשות עם הילד. בגלל כל זה הוא חשוד ברצח ועל זה בעיקרון מבוסס חלק גדול מהעונה...האדמירל לא מרשה למאק לעזור להארם והוא נורא נפגע....בסוף מוכח שכמובן לא הארם הוא זה שרצח אותה...בפרק 821 נדמה לי מאק מודיעה להארם שהיא נוסעת עם קליי לפרגוואי, לשחק את אישתו שנמצאת בהריון ולעזור לו לתפוס את סאדיק פאהד-מטורף שגנב 100 טילי סטינגר והולך להפציץ את ארה"ב עם זה....מן הסתם הכל מסתבך וכשמאק וקליי נעלמים הארם מבקש מאיי.ג'יי לתת לו לחפש את מאק. הוא לא מרשה ואז הארם מתפטר (ריסיינד היס קומישן...סורי זה נשמע יותר טוב באנגלית) מהצי ובעזרת קת'רין גייל מהCIA שחייבת לו טובה אחרי שהוא "התחתן" איתה כדי שאמא שלה שהייתה על ערש דווי תשמח הוא טס לפרגוואי ומציל את מאק וקליי מסאדיק... קליי במצב גרוע וגאני (מי לייק גאני
) מסיע אותו לבי"ח. לפני שהם נוסעים מאק מנשקת את קליי *גררר* והארם רואה... בינתיים הארם ומאק רודפים אחרי סאדיק. הוא מצליח לברוח מהם ולפני שהם חוזרים לארה"ב מאק אומרת להארם- you remember we said we will talk about us? there is a problem with us והארם אומר- just one?! היא-we both wanna be on top and physiclly and emotionally it's imposible בקיצור הוא נורא נפגע...אוףף נכנסנו לעונה 9 וסיפרתי את זה כבר 15000 פעם בערך... הארם מגיע לג'אג ורוצה לבקש מהאדמירל להחזיר אותו לג'אג. האדמירל לא מסכים והארם הופך רשמית לסביליין...*גרר* באותו פרק אנחנו גם נפרדים מטינר *סניף סניף
* בסוף של הפרק מציעים להארם עבודה בCIA והוא מסכים והוא הופך לטייס שלהם...הוא טס כל מיני משימות, מתנתק מכל החברים בג'אג...וואיי שכחתי להארייט ובאד נולד תינוק- ג'ימי קירק רוברטס (הוא קרוי על שם קפטן קירק...חחחחחחחחח נדמה לי שזה קירק...). בקיצר הארם מטיס מטוסים וכרגיל מסתבך ובינתיים בג'אג סטרג'יס נמצא במשבר זהות, הוא עולה לכולם *ובעיקר לי* על העצבים ומאק גם ממש מעוצבנת עליו...בגלל שהם במחסור בעורכידין איי.ג'יי מודיע להם שהוא מחזיר את קרוליין איימס מאירופה. בפרק 905-טאצ'דאון הארם מנחית C130 על הסיהוק והצוות של ZNN מצלם אותו ואז מפטרים אותו מהCIA כי הוא כבר לא חשאי. הוא מוצא עבודה כקרופ דאסטר אצל מטי. באותו פרק אנחנו מגלים שקרוליין איימס לא התקבלה ל"מישיגן באר" שלפי מה הבנתי זה אחד התנאים להיות עורכדין בג'אג או משו כזה...לוידעת בדיוק, והם צריכים לעשות ריוויו על כל הקייסים שלה. הארם היה נגדה בביתמשפט בערך 27 פעם ומאק באה אליו הביתה כדי שיעזור לה עם התיקים...בסוף הפרק האדמירל מבקש ממנו לחזור לג'אג והוא מסכים אבל הוא מבטיח למטי שהוא יטפל בה וינסה להפוך לאפוטרופוס החוקי שלה. פרקים הבאים ככה ככה...אין לי כוח לתאר אותם עוד...בפרק 911 הארם הופך רישמית לאפורופוס של מטי אחרי שמאק מעידה לטובתו בבית משפט וגם משכנעת את אבא של מטי לתת להארם להיות איתה...וזה למרות שהיו לו כמה הערות ממש לא נחמדות אליה בשני פרקים האחרונים (PR, AMLC)...אחרי זה הוא שואל אותה כזה לאן היא הולכת והיא כזה עונה לו בקושי- I.....have a date with.....Webb ומכאן האימרה- stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid slimeball Webb סורי שלא פירטתי יותר על עונה 9 אבל נמאס לי לכתוב... * ** *** **** ***** ****** ******* ****** ***** **** *** ** * אהההההההההההההההההההההההההההההההההה