אני בדילמה קשה !

R a c h e li

New member
לא מגיבה......../images/Emo6.gif

פריקסה זה צרפתי

d a n i e l s 5

New member
../images/Emo141.gif תודה על תיקון הטעות.

היה מי שדאג לעדכן אותי כבר :) איכשהו, אלגי'ר טוניסיה, מרוקו....אצלי מתחברים ביחד. אולי בגלל הקוסקוס :)

old friend

New member
אני שמח שגם את מבינה

את התשובה הברורה מאוד נשמור על האוכל הצרפתית, ולא רק מה שההיא שם הזכירה אבל את הגביע יקחו לרומא הפעם

R a c h e li

New member
מעניין איך שההבנה ביננו מעולה ../images/Emo6.gif

ולכן אני מתאפקת
יאללה מתוק ניפגש יום ראשון....

מהמרת 2:1 לאיטליה...

תהייה תוספת חצי שעה. יהיה פנדל וככה הם יקחו..האיטלקים ואללה למדתי משהו מהצפיה הזו במשחקים...חחחחחחחח

הסירי ספק אחד מליבך ../images/Emo45.gif

פריקסה מוצאו בכלל מתוניס... סנדביץ' טוניסאי... מילא בגט... אבל לא פריקסה.. מקווה שעזרתי ולו במעט

cookie13

New member
שאלו יהיו הדילמות!

כי אצלי - למזלי - אין כאן דילמה! (אחחח, פחות דילמה אחת לחיים) אבל תארי לעצמך, כמה טעים יכול להיות, לראות את האיטלקים האלה חוגגים פעם אחר פעם, מרוב שידורים ושידורים חוזרים של החגיגות בחדשות? שום פיצה, פסטה, פרושוטו, פרמזן, למונצ'לו לא משתווה לזה! יאמי! Viva Italia!!!!!!!!

החתולית

New member
תראי...

הנבחרת "שלי" חזרה ביתה בבושת פנים כבר בשלב רבע הגמר (למרות שהגיע להם לעוף חזרה לריו עוד במוקדמות). הנבחרת של סקולארי שזכה בפעם שעברה בגביע, שיחקה אתמול לא משהו לטעמי, והפגינה כדורגל אגרסיבי מדי, אז גם הוא חוזר הביתה. באופן מסורתי, הייתי אמורה להיות בעד האיטלקים. אבל הצרפתים מוכיחים לעולם, שגם בגיל 30+ אפשר להיות ספורטאים נפלאים, ולהציג כדורגל ברמה גבוהה ומשחק יפה. אני בעד שהצרפתים יקחו הפעם את הגביע, רק כדי שזידאן יוכל לפרוש בגאווה עם הגביע ביד, והנרי וויארה יוכלו להגיד שהם היו "זקנים" כשזכו בגביע העולם.

galia1962

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך חתולית

ויסלחו לי כל השווים אבל אני מפרגנת לנבחרת "הזקנים" של צרפת וביחוד לז'ידאן הניצחון הזה יגיע להם, הם הגיעו אליו בזכות ובעבודת צוות יפה אני בגמר מעודדת את צרפת!!!

magic40

New member
"הבאגט של צרפת גדול יותר"

ככה היה כתוב בשער תפוז
אני לא היתי מתלבטת

למעלה