תתעודדי!
ואני מניח שאת קונה בתל אביב, אז פשוט תקני בסניף של ארלוזרוב/ קינג ג'ורג', ולא בדיזינגוף או אבן גבירול... ולגבי השאלה שלך- מכירה את תמונות התלת מימד האלה, שפעם היו בקניונים, וכולם הסתכלו עליהן שעות, ובסוף הצליחו? לי זה לא הצליח. אבל מה שכן הצליח לי זה להעמיק במטבח קלות, וללמוד לשחק קצת עם האוכל. אני לא יכול לתת מתכונים, לא כי זה סודי, אלא כי כל פעם יוצא משהו אחר מכל מה שיש בבית, ובד"כ זה אפילו ממש טעים. פתאום מגלים את הטעם של המזון, ואת היופי שבתבלינים (להבדיל מאבקות מרק), וכמה שרוטב סויה (אמיתי) תורם לטעם, וכמה שירקות מגורדים (או סתם בחתיכות גסות יותר) מוסיפים לקינואה ולאורז, ואיזה כיף זה לאכול עם זה גם עדשים עם ירקות (או בלי) ותבלינים שבושלו לאורך זמן... יכול מאוד להיות שלהעלות את מה שמותר לך לאכול יעזור לנו לעזור לך עם המתכונים... ובקשר לרופאים- כשלמדתי גם הייתי מטופל, והייתה לי יבלת ויראלית בכף היד. בחוברת הרפלקסולוגיה שלנו היתה מפה של כף היד, ולפיה המיקום היה כיס המרה. כשהלכתי לרופאה שלי לקבל את הבדיקות, היא אמרה לי שאת היבלת צריך להסיר בצריבה בלבד, ונתנה לי את הטפסים שביקשתי (הופתעתי מהנכונות לתת בדיקה "לא חשובה"). אחרי הטיפול שעברתי, היבלת, כמובן, פשוט נעלמה לה. בהצלחה!