אני בגמילה !!!!!!!!!!!

אני בגמילה !!!!!!!!!!!

כן כן אני מתכוונת להגמל מהאנטרנט! כבר יומים חלפו לא נכנסתי לאנטרנט ו......... איזה יופי!זה עושה לי ממש טוב!פתאום השמים הם הגבול ! הקושי היחיד הוא החברים מהצ`אט , הייתי חייבת להכנס לברכם לשלום היום! זה היה מרגש!!אם לא אעזוב את האנטרנט לגמרי, זה רק בגלל החברים המקסימים שלי! יש לי סיבות די ברורות לנטישת האנטרנט,חושבת שאיבדתי את המשקל הנכון שנתתי לאינטרנט בחיי, ולכן אני כאן מתלבטת מתמודדת ונגמלת ! יומים לא קלים עברתי , כי כל כך רציתי להכנס , זאת הייתה בחינה עבורי. אם הצלחתי ימים יגידו . ודרך אגב, אני לא בעד ימים יגידו, אני בעד להביא את היום. :) הבטחתי לעצמי דבר אחד , להקטין מינון שהותי כאן וזה די מצליח לי . כיפאאאאאאאאאאק לחלומית :) באהבה חלומית:)

lior45

New member
עידוד קל לניגמל

הי חלומית: זה לו חלום להיגמל את נמצאת בדרך הנכונה , המשיכי כך . אנו בכל אופן מחזיקים לך אצבעות מרחוק ומאחלים לך הצלחה ודרך חדשה . דרך אגב המילים במכתב ממש נגעו לליבי ואני מאמין ובטוח שתצליחי להגיע ליעדך ותמצאי דרכים חלופיות לאינטרנט. בי לעת עתה מאיתנו המעודדים מהמרכז.

להפתעה כזאת לא ציפיתי , מרגשת אותי

ההודעה שלכם מהמרכז! נשמותתתתתתתתתתתתתת למה לא נתתם לי רמז שאתם הרבעיה מהמרכז,שהייתם אצלי ברביעי שעבר ? האימל שלכם היה לי מוכר, אך לא הייתי בטוחה , כעת אני יודעת מי אתם!! תודה על העידוד! עכשיו שאתם כאן בפורום אני יכולה להתנתק לדעתכם ? אז קבלו ממני נשיקות ותעשו חים באוסטרליה ומסורו דש ממני שם!!!! וואלה הודעה כזאת מרגשת לא קיבלתי, ועוד בפורום הזה ? שיקחתם לי אותה ברשמיות , אה ? :)) חחחחחחחח אני לא נגמלת זהו! אני כאן אגיע מידי פעם, אעשה לי גבולות אך לא עוזבת , אוהבת אתכםםםםםםםםםםםםם מואההההההה לכל אחד ואחת מכם!!! הנה לכם גם דף יפה ממני באהבה מחלומית אי מגי`ן איתך הסליחה אני מנצלת הפורום הזה כי לחברה הנפלאים האלו יש בעיות באימל שלהם , תודה לך אי מג`ין !

e-magine

New member
חלומית, מה שלא סיפרת

זה בעצם למה את רוצה להיגמל. ברור לי שדי טוב לך ברשת, כמו לרובנו, אז בעצם מה הסיבה?

אי מג`ין יקר , הסיבה מורכבת שמכילה

הרבה נושאים! החל מזמן רב באינטרנט שהשפיע עלי לרעה, מעין ניתוק מהמציאות , אך עשיתי לעצמי גבולות , ואני מרוצה מההישג. שעמום, חוסר סבלנות , חוסר ענין, שהביאו אותי לרצות להגמל מהאנטרנט, גם לזה מצאתי פתרון- התחברתי לנושאים או לאתרים או לאנשים שיותר מענינים אותי. הנה לא הייתי כאן מספר ימים וכבר כיף לי לבקר!!! תודה לך אי מג`ין יקר על ההתענינות לדעתי יש לך פורום ניפלא עם חברים מקסימים, יש בו הודעות שדי מדברות ונוגעות לכולנו. מאחלת לך שבוע קסוםםםםםםםםםםםםםם לך ולכל החברים שלי כאן !!

למעלה