אני בבעייה...

SWEET HOME

New member
אני בבעייה...

יש בן אדם מסויים שפשוט ממרמר לי את החיים.פעם אחת בגללו נאלצתי לעזוב את עבודתי שאהבתי.לפני כמה חודשים החלטתי לחזור לאותו מקצוע במקום אחר.הדבר נודע לו ומאז הוא מלכלך את שמי בכל מקום,אנשים מבינים שזה על רקע אישי ועדיין רוצים אותי במקום הזה,אבל הוא לא נרגע וממשיך ואכן גם מצליח להשפיע...אני עייפה מלהילחם בו ומצד אחר לא מוכנה לוותר על עבודה שאני אוהבת.הוא יודע שהוא גוזל פרנסה מאם לשלושה ילדים וזה לא מפריע לו להמשיך,ממש אובססיה... אגב הוא שונא אותי בגלל שמירת הריון...אולי תוכלו לעזור לי עם איזה כישוף (עד כדי כך אני התייאשתי....)

גל סופר

New member
לדעתי, את לא זקוקה לכישוף

את צריכה כוח וסובלנות. חכי, אם רוצים שתעבדי שם, למה שזה הישתנה? בגלל פיטפוטים של מישהו ממורמר? את לא צריכה לעזוב מקום עבודה בגלל מישהו ממורמר שממרמר גם אותך... להפך, את פשוט צריכה לסתום את האזניים ולעצום את העיניים, הוא לא יותר מכלום. אולי פשוט תדברי איתו, שאלי אותו. זה לא יכול להזיק, לא? בהצלחה

../images/Emo45.gif מסכימה לגמרי!

אבל בחיאת, תן איזה כישוף פיצי.. יש מישהו שמביא לי תסעיף חשבתי לגרום לו לעוף, יש לך משהו ככה בשלוף?

SWEET HOME

New member
מה לא ניסיתי:לדבר,לכתוב,לא אין שם

עם מי לדבר.הבן אדם הפך לאןיב אובססיבי,ממציא עליי דברים בטירוף.אגב אני ממש לא יחידה שעזבה בגללו.אבל כבר עזבתי,הולכת למקום אחר (מזל ששם מכירים אותי) ועדיין הוא לא רגוע ומספר לכולם שעד שלא יחסל אותי לא ירגע.אנשים שואלים אותי מה עשיתי לו,באמת כלום.כל הפשע זה שמירת הריון שניסה ולא הצליח לטרפד ואחר כך ציפה שאחזור בשביל "לטפל" בי ולא חזרתי ,אז נשאר לו הטעם של עוד.וכן הוא הצליח לטרפד כי זה תהליך מיון והוא פנה למחלקה הפסיכולוגית בנושא והם בגללו שללו אותי.הגשתי ערעור,אין לי מושג אם זה יעזור....אבל איך הוא חי טוב עם זה שבמכוון מטרפד פרנסה לאמא עם ילדים בבית?....לא,בעיניי הוא זקוק לאיזה קללה אסיסית!!!!

SWEET HOME

New member
טוב,חשבתי על זה לא צריך קללות ....

משהו שישמור עליי ויעזור להצליח למרות כל הטריקים שלו.

גל סופר

New member
ושוב, קללות זה לא מה שיתקן אותו

תקני את עצמך, תני לעצמך להיות יותר סובלנית ולהשיג יותר כוח נפשי. אח"כ תראי שהדברים יסתדרו לבד. גל.

בשביל לעשות קללה

אפילו המסכנה ביותר, צריך ניסיון, זה לא בא ביום וגם לא בחודש. אל תבואו ותגידו "אני ניסיתי לעשות כישוף למה זה לא עובד?" או "תתנו לי כישוף לתעופה כי אני כבר יומיים בתחום". הכי פשוט זה לדבר עם הבן אדם ולפטור את הבעיה. מקווה שעזרתי

למעלה