אני בבעיה

younatan15

New member
אני בבעיה

שלום אני רוצה להתחיל טיפול חדש אצל קלינאי\ת תקשורת פניתי לקופת חולים שאני נמצא בה שהיא מכבי ואמרו לי שיש 2 מקומות שאפשר לטפל בבעיה. המקוםן הראשון אני היית מטופל אצלו לפני כשנה, הוא אמר לי שמשום שאין התקדמות בקצב השתף שלי אז הוא לא מוכן לטפל בי. לקחתי את זה מאוד בעצב. והמקום השני הוא שמו קולן ואני יודע שהם מטפלים רק בילדים קטנים. עכשיו השאלה שלי מה אני אעשה, הרי אני לא מוכן ללכת למקום הראשון בחיים, אחרי שהוא העיף אותי, ולמקום השני גם לא האם אני צריך להחליף קופת חולים.??? או שאתם מכירים אנשים אחרים באשדוד שעובדים עם קופת חולים מכבי. תודה מראש לעונים.

shuky63

New member
אם זה באמת חשוב לך,למה להתמקד

באשדוד.אתה לא מוכן להגיע פעם בשבוע לאזור תל אביב בשביל טפול מתאים יותר?

שמחה99

New member
ידוע לי שאפשר לטפל אצל קלינאית

דרך מכבי. מכבי מאפשר כעשרים פגישות עם קלינאית. המקומות שאתה מדבר עליהם הם מכונים לטיפול בדיבור?

shuky63

New member
האמת שעברתי על רשימת המטפלים של

מכבי ואין מישהו מהם שאני מכיר כמומחה בטפול בגמגום.אתה צריך להבין שלא כל קלינאי תקשורת מבין בגמגום. יש בניהם כאלה שכל הידע שלהם על גמגום מסתכם בקורס אחד! שעשו במהלך התואר הראשון. אם כבר התאכזבת מטיפול אחד אולי כדאי שהפעם תשקיע בבחירת הטיפול והמטפל. מה מידת הגמגום שלך ובאיזה צורה ומצבים הוא מתבא? האם חשבת על קורס אינטנסיבי או שאתה מעדיף טפול לאורך זמן? לדעתי אתה צריך לבחור קודם את סוג הטיפול שאתה רוצה ורק אחר כך את המטפל,ולא להתפשר גם אם תצטרך לנסוע קצת רחוק.

younatan15

New member
תודה על התגובות.

אשקול למצוא טיפול גם כשהוא מחוץ לעיר.

שמחה99

New member
בבקשה

נשמח להתעדכן ותבוא לבקר...

למעלה