אני בבעיה...

• פותח הנושא ב18
  • פורסם בתאריך

ב18

New member
אני בבעיה...

חשבתי לרשום הודעה זו בפורום זהות מינית אבל הוא לא ממש פעיל, אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי פה. אז ככה, אני בן 17 וחצי...ואני דיי בבעיה..כמו שאתם יודעים, יש סטרייטים, שאוהבים בנות ונמשכים לבנות, ויש הומואים, שאוהבים בנים ונמשכים לבנים..הבעיה אצלי שאני לא רואה את עצמי כאף אחד מאלה.. מצד אחד, אני מתאהב בבנות אבל לא נמשך אליהן מינית..בכלל..מצד שני, אני לא מתאהב בבנים, בכלל, אבל אני נמשך אליהם..אבל לא ממש משיכה מלאה..לא יודע איך להסביר את זה במילים הנכונות אבל כאילו אם אני אראה בן, שהוא רזה וחלק {ובגיל שלי} אז אני אסתכל עליו, אבל רק על הפלג גוף העליון..כלומר מהצוואר עד לבטן..אם הוא יוריד מכנסים או גרוע מכך, ינסה לנשק אותי או להוריד תחתונים, אני לא ארצה, אני אפילו אגעל. אני לא יודע מה לעשות..האהבה הראשונה שלי היתה כבר בגיל 11 בכיתה ו'..היתה ילדה שממש נדלקתי עליה..ואחרי שנה היתה לי עוד אהבה ממש ענקית..התאהבתי אנושות הייתי כפייתי לילדה בצורה מטורפת..3 שנים אהבתי אותה..אבל עם הזמן זה עבר...עכשיו יש לי ידידה, שאני ממש רואה בה אישתי אבל לא נמשך אליה בכלל..אני אוהב ת'אופי שלה אבל לא נמשך {היא גם לא יפה} כמו כן, עד כמה שזה ישמע לכם מוזר, אף פעם לא היתה לי התנסות מינית..בטח שלא עם בנות..בחיים שלי אפילו לא חיבקתי בת..וזה הכי מלחיץ אותי..אני מאבד ת'נעורים שלי..ואני מפחד שכך גם את העתיד..היו כמה פעמים לפני שנה, קטעים של נגיעות עם בן, שהוא יזם את זה.."ממכות בצחוק" בשביל לגעת, אחר כך למסאג'ים, ומשם הוא התחיל לגעת בי..כמובן, זה היה רק נגיעות בפלג גוף עליון, ורק בלי החולצה, מכנסים הוא ניסה להוריד לא הסכמתי לו..וגם חצי מהפעמים דחיתי את זה ולא רציתי.. אני בן 17 וחצי ונזיר לגמרי..אני לא מנסה את זה עם בת כי אין לי אף אחת לנסות איתה, ואני בחרדות שגם אם אמצא אחת, אני לא אתפקד..בכלל, רק בגיל 15 הבנתי מה זה אוננות.. הבעיה היא גם שאני רוצה אישה, עם ילדים, לבנות משפחה, זה חלק מהמימוש העצמי שלי...אני ממש משש לא רואה את עצמי חי עם בן..אבל ממש לא..כמו שמן ומים..אין סיכוי..אני רוצה חברה, אישה..אבל הבעיה שאין לי משיכה לבנות...וכאן הפחד הכי גדול שלי..ואין מה לעשות, חלק מאהבה וזוגיות זה גם מין, ואין לי אפילו משיכה קטנה לבנות..אני מפחד שלא אתפקד מינית...המשיכה לחלק גוף עליו של בנים לא מזיזה לי, השלמתי עם זה..אני גם לא ממש עושה עם זה משהו, המשיכה לא ממש חזקה, אני יכול בקלות לשלוט על היצר הזה, אבל הבעיה הרצינית היא שבנות לא עושות לי את זה מבחינה מינית...כלום...אני יכול להידלק על בת בקלות..לאהוב בקלות..להצחיק אותה לאהוב אותה..אבל לא להימשך אליה...אולי אני אומר את זה כי אף פעם לא התנסיתי עם בנות, בכלום, אבל כמו שאמרתי, אני מפחד שלא אתפקד... מה עליי לעשות?

טוב,

קודם כל שלום לך איש חמוד ויקר
ברוך הבא הגעת למקום הנכון
תשמע, אתה בבעיה לא קלה, אבל כמו כל הומו לסבית דו טרנסג'נדר -או סטרייט אפילו, אתה מצוי בתסביכים ובמסע שאלות וחקר פנימי שלא מרפה ממך למשך דקה אחת ביומך. אני לא פרופסור ואני לא יכול לומר לך בדיוק מה אתה אבל אני יכול כן לומר לך שאני מבין אותך.. רק שאני קצת שונה ממך, אני נמשך לנשים, לא מפתח אליהם רגשות בכלל, ונמשך גם לגברים כמוך, רק לחלק הגוף העליון אלא אם כן הוא משהו ממש ממש מיוחד.. כזה הייתי אני כזה וכזה תמיד אני אהיה.. אל תגיד כמו "המשיכה לחלק גוף עליו של בנים לא מזיזה לי, השלמתי עם זה..אני גם לא ממש עושה עם זה משהו, המשיכה לא ממש חזקה, אני יכול בקלות לשלוט על היצר הזה..." אני שואל אותך, למה לך לשלוט על המשיכה הזו מלכתחילה? למה שלא תהיה אתה וזהו? אמנם אני שואל שאלות לא קלות לתשובה כי אתה פשוט תגיד לי- "כי אני לא רוצה להיות כזה!" אבל ככל שתאריך במחשבות וככל שתדחיק את מי ומה שאתה באמת, ככה באמת כמו שאמרת הנעורים שלך יתבזבזו.. ועל מה יתבזבזו? על מחשבות והרהורים של מי אני מה אני למה אני.. יכול להיות שמה שחווית והרגשת לנשים הוא פשוט מאוד לא אהבה! וכשתרגיש אותה באמת אתה תבין שלא אהבת באמת.. {מעלה את זה בתור אופציה חלילה לא שולל..} אני מציע לך ללכת על הראש הפתוח, לנסות לאהוב את מי שאתה ואת מה שאתה מייצג ומסמל, וזה את החופש שלך לעשות מה שאתה רוצה ומה שאתה רואה לנכון לעשות, הכל בשביל האושר שלך. משפחה? היום כל הומו מבוגר (שרוצה בזה) יכול להביא ילד בלי בעיה.. אמנם זה לא תהליך פשוט כמו להתחתן עם אישה (אבל מה זה שווה אם לא אוהבים אותה \= ) אבל בכל זאת זה כן אפשרי.. ביננו, אתה עוד צעיר ויש את כל חייך לפניך עוד, דעתך יכולה להשתנות עוד אלפי פעם, חשוב לי שתבין שמה שאתה עושה זה בעצם להדחיק את הנטיות שלך ואת ריגשותייך האמיתיים, דבר שיגרום לך (מעבר לחיים של סבל), לחיות עם אישה או להיות לבד ופתאום להתעורר בגיל 40 או משהו כזה כשכבר מאוחר מידי ולהבין שהיית צריך לעשות עם הרגשות האמיתיים שלך משהו.. אל תגיד לעצמך "אני לא יכול להתאהב בגבר" או "אני לא יכול להיות עם גבר" כי המילים "אני לא יכול" הם בעצם מה שמונעות מאיתנו להגיע לדברים שאנו רוצים, הכל בראש נשמה, ומה שתרצה יהיה.. עכשי וכתגובה להודעה שלי אני אשים שיר שכתבתי כשהרגשתי ממש כמוך, ואחרי שהבנתי שאני מי שאני ושאין מה לעשות נגד זה, נפתחו לי העיניים ויצאו לי המילים כמו אוויר.. תקרא ואני מקווה שתפנים ושבאמת תתחיל לאהוב את מי שאתה כמו שאתה ושלא תנסה להיות מישהו אחר, כי אחרי הכל אתה רוצה להיות מאושר, לא שמישהו שהוא בעצם לא אתה יהיה "מאושר".. קבל
ענקי בינתיים אוהב אותך למרות שאני לא מכיר אותך
רן.

../images/Emo13.gif

5.7.2005 פרי הסדינים במיטה זוג שוכבים, ועושים אהבה, חיים הם בוראים, תינוק זו התקווה, בטן גודלת, נברא שם עולם, כשיגדל הוא יהיה, בדיוק כמו כולם, אישה כבר הרה, מחכה לתינוק, במיטה היא ערה, לא מפסיקה לזעוק, הגיע הרגע, כאבים אכזריים, מהבטן הגיח, פרי הסדינים, תינוק נולד, חותכים את חבל הטבור, אומרים לו מיד, מה מותר מה אסור, התינוק כבר הולך, ואפילו מדבר, משחק עם הילדים, במחבואים מסתתר, הילד גודל, מחזיקים לו את היד, קטן וסקרן, לדעת הכל מיד, הילד יודע, הכל על עצמו, הוריו וצעצועיו, הם כרגע עולמו, הנער מתבגר, מכיר נערה, הקשר לא הצליח, הם נפרדו בסערה, מקווה שתבוא, אחת שתושיע, תאמר לו לבוא, איתה לרקיע, הנער כבר הפך, לבחור מיוחד, עם יפות הוא הלך, ובקסמן אבד, הבחור התפתח, הפך כבר לאיש, כל חייו הפכו, לסיפור מתיש, בכל בוקר כשהוא קם, ונועל נעליו, מסתכל על אשתו, ומרגיש נעלב, איך שיקר לעצמו, ונתן כך לחייו, להתבזבז ולהתפורר, אל מול עיניו, בכל יום כשהוא קם, ועולה לו השחר, הוא שוב מצטער, שלא הלך עם הנער . . .

ב18

New member
שיר יפה..יש לך עתיד..אממ..

בקשר להתאהבות בבנות, אני חושב שההודעה הזו
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1452&msgid=78627185 דיי משקפת את ההתאהבויות שהיו לי בבנות..אמנם לא בכיתי שלא היו באות לבצפר אבל היתי נורא מתבאס מזה ולא היה לי חשק להמשיך להישאר.. בפורום זהות מינית בכל זאת הגיבו לי, אתה יכול להיכנס ולראות את התגובות שם..יכול להיות שזה נובע בגלל הטראומה שעברתי או שאני פשוט לא מפותח נפשית או הורמונלית..הכל כתוב שם, וזה נראה לי דיי הגיוני, כי במבט לאחור ,לגילאים 14-16, אני דיי מרגיש שבגלל האופי שלי הפסדתי המון חברים..ורק עכשיו אני מתפכח ואומר "איזה דפוק ההיתי" אז אולי זה גם חלק מזה..לא יודע..

or la hotra

New member
היו'שש

רשמתי לך מספר בייבי (-: עם בא לך תחזור אלייייייי...... (-:

ב18

New member
אהה ועוד דבר..

בקשר למשפט הזה: אל תגיד כמו "המשיכה לחלק גוף עליו של בנים לא מזיזה לי, השלמתי עם זה..אני גם לא ממש עושה עם זה משהו, המשיכה לא ממש חזקה, אני יכול בקלות לשלוט על היצר הזה..." אני שואל אותך, למה לך לשלוט על המשיכה הזו מלכתחילה? למה שלא תהיה אתה וזהו? אני לא רוצה את זה, כי אני יודע שבסוף אני אתחרט על זה, אכנס לדיכאון ולא ארגיש בנוח...וזה באמת לא קשור לסביבה, אלא ביני לבין עצמי..כאמור הכל כתוב בפורום זהות מינית, אתה יכול לקרוא שם מה עברתי עם כל הקטע הזה ואיך אני מתייחס לזה...אני לא רואה את עצמי עם בן, כי אני לא באמת רוצה את זה..מה שמפריע לי זה החוסר משיכה לבנות...אבל שוב, הכל כתוב לך בפורום זהות מינית..

slider244

New member
אתה יודע, אתה ממש מזכיר לי את עצמי.

בדיוק אותן בעיות, וגם קטע של התאהבויות מטורפות על בנות וכו',אני אומנם בן 21 אבל גם לי אין ניסיון מיני כלשהו עם בת או בן, אני אומנם נמשך לבנים אבל מבחינת להתאהב אני יכול רק בבת, לא יכול לחשוב על להיות בקשר עם גבר... בגיל ההתבגרות גם היו לי בעיות של דיכאונות ומה לא...עכשיו אני יותר שלם עם עצמי אז איכשהו "מעבירים את זה". אני בעיקרון לא יודע מה אני רוצה מעצמי מבחינת קשר עם מישהו/מישהי.... שמע כדי שתרגיש יותר טוב עם עצמך ובכלל, יש לך מישהו שאתה יכול לספר לו על זה שאתה בי? אני למשל סיפרתי לידידה הכי טובה שלי וזה כבר טוב. (היא בעצמה אמרה לי שהיא לא בטוחה ממש בעצמה מה היא כי היא רוצה להתנשק עם בת חח, אז זה היה סבבה)

ב18

New member
ואי זה אשכרה לסבול את זה כל החיים..

אתה כבר בן 21...לחיות עם המרמור הזה כל החיים...איזה דבר מבאס הבעיה הזו..אין טעם לספר שאני בי..כי אני לא..אם כבא אני א-מיני כנראה...כמו שאמרתי...התנסות מינית עם בת, אפילו נגיעה קטנה מעולם לא הייתה..עם בן זה היה משהו מלפני שנה..משהו קטן ומאז כלום...רק הטרדה מינית של איזה מופרע..כתבתי על זה בפורום זהות מינית..אבל כעקרון אני רואה שהבעיה הזו נמשכת...ככה שאני חושב שאין לי כ'כ מה לעשות...לחיות כא-מיני ולהיות בודד עד סוף ימי...בלי משפחה ובלי כלום..אין מה לעשות..כה אלוהים רצה..

ב18

New member
לא מענין אותי...../images/Emo10.gif

נהרסו לי החיים בגלל הדבר הזה אז זה לא ממש משנה לי..

Shakiamun

New member
אני לא חושב שאתה א-מיני

פשוט מכיוון אתה מעיד שקיימות בך הן משיכה רגשית והן משיכה מינית - יש בלבול אמנם מה שייך למה, אבל שני הדברים קיימים אצלך. כל מה שאתה צריך, ידידי הצעיר, הוא לנסות לאט-לאט לעשות שם סדר בדברים. אבל אתה חייב להיות סובלני לעצמך. ולתת לדברים לשקוע לאט. זה לא משהו שנפתר ביום. כן,לפעמים זה לוקח שנים. כי זה תהליך, לא הוקוס-פוקוס. חוץ מזה, גם אם אתה כן א-מיני - אנשים שמגדירים את עצמם כא-מיניים לרוב כן מעוניינים בקשר רומנטי, רק שהוא לא יכלול מגע מיני (אבל חיבה ואהבה יכולות להתבטא בעוד דרכים).

למעלה