אני בבעיה

Zygon

New member
אני בבעיה

מאז שהתחברתי ליס יש לי יותר מידי מה לראות,יס פלוס הוא ערוץ עמוס בדברים בריטים בעיקר מצ'אנל פור שלא ממש נחשפתי עליו. אני מכור לדרמה משעשת שנקראת "חדר מורים" או Teachers השלושה פרקים שהם משודרים כל יום שבת כבר לא מספיקים לי. היום במקרה תפסתי דווקא באחד מערוצי הסרטים שלהם סרט טלביזיה בריטי בשם טרנס,שנעשה ע"י ג'ו אהארן הזכור לטוב מUltraviolet (תסריט ובימוי) . ויש מלא דברים,אין לי פשוט זמן להתאפס על הכל. בכל אופן לטובת מי שאין לו יס,המחליפה של השידורים החוזרים של דיאל ופסקו בבי בי סי פריים ברצועת הפשע היא סדרת דרמה שנקראת Outside the rules דניאלה נרדיני בתור פסיכולוגית משטרתית ביחידה מיוחדת. ומחר יש את The second coming ביס פלוס שאני מאוד מחכה לו. יקח לי זמן להשתעמם מהטלביזיה שוב.

Mycroft

New member
פסיכולוגית משטרתית -

הכוונה כמו זו שהייתה במיני סדרה בערוץ 10?

Zygon

New member
פחות או יותר

וביס משודרים פרומואים לThe office סדרה מצוינת. יצא לי לראות את העונה הראשונה,היא מתרחשת במשרד של חברה גדולה למוצרי נייר,הבוס הוא טיפוס חלקלק ומרפקני כמו במציאות ויש שם חבורה של טמבלים חביבים שעובדים שם,הסדרה היא לא קומדיה טיפוסית אלא נראית כמו הפרק ההוא של אי אר שאיזה צוות תיעודי בא לצלם אותם.הפרק הראשון מצוין יום סטנדרטי בחיי המשרד,מבחיל עד כמה שזה מציאותי.הפרקים הבאים מציגים אירועים שהם לא שיגרתיים . הסדרה עושה עבודה מצוינת בלהראות כמה מגוכחים נראים חיי הדמיות והתנהגותן.הפרק הראשון יגרום לבחילה קצרה,הפרקים הבאים יובילו להתמכרות.

למעלה