אני בבעיה! החלטתי, שאני לא רוצה לאכול יותר לחם ביום יום.. אבל איך אוכלים שקשוקה בלי לחם????
ש שKקירה New member 3/12/13 #1 אני בבעיה! החלטתי, שאני לא רוצה לאכול יותר לחם ביום יום.. אבל איך אוכלים שקשוקה בלי לחם????
B BW37 New member 3/12/13 #2 זה דווקא פשוט פעם גם אני עשיתי דיאטה ונתקלתי באותה הבעיה הפתרון, להכניס לשקשוקה עוד ירקות זה יכול להיות קישואים, גזר או אפונה שיתנו עוד נפח למנה זה שאי אפשר לטבול, זה בעיה לא פתירה, מצד שני אוהב אוהב את הביציים לא נוזליות....
זה דווקא פשוט פעם גם אני עשיתי דיאטה ונתקלתי באותה הבעיה הפתרון, להכניס לשקשוקה עוד ירקות זה יכול להיות קישואים, גזר או אפונה שיתנו עוד נפח למנה זה שאי אפשר לטבול, זה בעיה לא פתירה, מצד שני אוהב אוהב את הביציים לא נוזליות....
ש שKקירה New member 3/12/13 #3 ואם אני לא מכינה את השקשוקה ואין לי אפשרות לדחוף עוד דברים בפנים. . זה בעיה. והביצהתמיד לא נוזלית ..
ש שKקירה New member 3/12/13 #9 נגמרו השוקולדים גם זה אני צריכה להפסיק לאכול.. אבל זה כבר מסובך. אני לא מוכנה לוותר כרגע.
ש שKקירה New member 3/12/13 #14 מי אוכל שקשוקה ביום שישי??? ביום שישי יש קובה או קוסקוס או יאפרך(עלי גפן וכו . ממולאים) וכן על זה דרך
מי אוכל שקשוקה ביום שישי??? ביום שישי יש קובה או קוסקוס או יאפרך(עלי גפן וכו . ממולאים) וכן על זה דרך
ק קייזר סוזי New member 3/12/13 #29 החלה של שבת נועדה לשני דברים בלבד! 1.לטבול ברוטב של הדגים! 2.לטבול במיץ של הסלט!