אני בבעיה.

YoriO

New member
אני בבעיה.

היי... לא הייתי פה המון זמן. קרה מה שקרה, אני יוצאת עם בחור, סטרייט. הוא בחור מאוד נחמד, אבל יש לו חיסרון - הוא לא ממש מתחשב ברצונות שלי. אנחנו ידידים כמעט 10 חודשים, ורק בזמן האחרון החלטנו לצאת (שבועיים). הוא יודע שאני א-מינית. הוא תמיד ניסה להתחיל איתי קצת.. או עם כל בת אחרת. בכל אופן, אנחנו יחד. לפני שאמרתי I DO, הבהרתי לו שאני לא אוהבת להתנשק. שאלתי אותו עם זה בסדר, הוא אמר שכן. אין לי בעיה עם נשיקות על השפתיים. אבל לא עם פה פתוח או לשון. הבעיה - הוא גולש לפה פתוח. למרות שאמרתי לו שאני לא רוצה. הוא תמיד רוצה לשלם עליי בכל מקום שאנחנו הולכים, למרות שהבהרתי לו שאני לא ענייה ואני יכולה לשלם על עצמי - שוב, מתעלם. וזה מאוד מעצבן. לצאת איתו רק חיזק את הידיעה שאני א-מינית (כי מה לעשות, היו לי ספקות). חברה שלי אמרה לי שאני צריכה לדבר איתו על זה. כי מצידי, אני לא מתכוונת לשכב איתו או אפילו להתנשק איתו מעבר. אני מרגישה קצת אשמה, אולי הוא מצפה ליותר, אבל אמרתי לו שאני א-מינית, אבל הוא לא ממש מבין את זה... כאילו זה לא פייר מצידי להשלות אותו. אני מרגישה שקשה לי להפגש איתו כי "הוא ירצה לנשק אותי". אנחנו מתראים על בסיס יומי (אנחנו באותו הבסיס), וזה קצת יותר מדיי בשבילי... שוב, למרות מה שאמרתי, הוא בחור מקסים, קשה למצוא כמוהו. באמת. ואני מפחדת לפגוע בו. חוצמזה, דיברתי עם אמא שלי על זה... אותה אמא שאמרה לי שאין לה בעיה עם החוסר מיניות שלי... היה ריב קטן, והיא אמרה לי: "אני חושבת ששכנעת את עצמך שאת א-מינית כי אמרת לעצמך שאת שמנה ומכוערת ואף אחד לא ירצה אותך, אז החלטת שאת משהו באמצע". פשוט קמתי והלכתי, כמה כואב זה להבין שהיא פשוט פאקינג לא מבינה. ... אז כן, אני בבעיה, ואני אשמח לעזרה.

ברומבית

New member
אני אשאיר את התשובה ה'מקצועית' ל'מומחים' ../images/Emo267.gif

ורק אגיד ש"מאוד נחמד" ו"לא ממש מתחשב ברצונות שלי" לא כל כך הולך ביחד... את לא משלה אותו, את הבהרת לו יפה מאוד מה את רוצה ומה לא.

snoopytush

New member
אני לא הייתי יוצאת איתו

היית הכי פיירית שאת יכולה אמרת לו שאת אמינית ולא אוהבת נשיקות צרפתיות. אם הוא מנסה פעם פעמיים ואת מעירה לו ניחא אבל אם זה כל פעם מחדש למה לך? זה סתם גורם לך לחרדות ולהאשמה עצמית. אני עם ורדה רזיאל בקטע הזה אם זה ממשיך גם אחרי שאת עושה לו שיחת הבהרה תזרקי אותו...

Xylophone

New member
אני תמיד מתפלאה איך להורים אין בעיה

שהילדים שלהם יקיימו יחסי מין. הייתי חושבת שלהפך. בקשר להודעה שלך - לזרוק אותו כמובן.

YoriO

New member
גם אני חשבתי על זה פעם.

ולזרוק אותו זה לא כל כך קל כמו שזה נשמע, לצערי... אבל אני אעבוד על זה.

Berethor

New member
את לא אשמה

את כבר סיפרת לו מה את ואלו דברים את לא רוצה, זה לא שהמצאת לו תרוצים של כאבי ראש ואחר כך או לא יודע מה. עכשיו יש לו בררה לקבל את זה ולשכוח מכל אותם דברים שהוא בטח כן מעוניין בהם, או לעזוב. אבל נראה שהוא בחר באפשרות השלישית שהיא לנסות לגרום לך לעשות את אותם דברים שהוא רוצה, כי לדעתו את אוליי תרצי אותם כך פתאום, כי איך ניתן לעמוד בפניו או שמע פשוט לא אכפת לו מאם את רוצה, העיקר שהוא רוצה.

YoriO

New member
אני מניחה שזו הבעיה בלצאת עם סטרייט

הוא מאוד מתחשב והכל, אבל הוא פשוט... שוכח, אני מניחה? אני רואה את זה כהתעלמות מהרצונות שלי. ... אני יודעת שאני לא ארצה את זה פתאום... אולי באמת עדיף לעזוב.

Berethor

New member
מהתיאור שלך לא עולה שהוא מתחשב כלל

יותר הרגשה שהוא נוקט בשיטת 'קרנף עיוור' כפי שהיא מכונה במאפי, כאילו מה שהוא בעצם עושה זה לתת לך הרגשה של כן כן אני מבין אבל בעצם ממשיך בשלו. נראה שהוא פשוט מנסה עליך שיטות שונות, ובסופו של דבר בטוח שהוא ישיג את מה שהוא רצה, אני גם חושב שהוא משחק אותה ראש קטן, בכך שהוא טוען 'שוכח' או לא מאמין וכו.

Larik

New member
כמה דברים

דבר ראשון אני כן מסכים עם סנופי, ועדיף שתחזרו להיות על סטטוס ידידים לפני שזה נהיה מאוחר מידי ותתחילו לשנא זה את זו. היה לי מקרה דומה לזה, למזלי זה נגמר בשלב די מוקדם והרווחתי בחזרה ידידה ממש טובה. חוץ מזה ציינת שהוא ניסה להתחיל איתך או עם כל בת אחרת - אז סביר להניח שהוא לא יפגע כל כך. גם אם כן יפגע, אני מאמין שזה היה יותר טוב מאשר שיפגע מבחורה שהוא לא הכיר לפני זה. דבר שני, לגבי אמא שלך - אני חושב שאת צריכה לדבר איתה בכללי על המשפט הזה ספציפית ( לא אומרים דברים כאלה פשוט), וגם על הקטע של הא-מיניות.

YoriO

New member
כן

אני גם חושבת שעדיף לחזור להיות ידידים... רק איך עושים את זה בלי לפגוע... זו ה-שאלה. בקשר לאמא שלי, אני פשוט מרגישה נבגדת O_O אחרי שהיא אמרה לי שהיא בסדר עם זה, היא פשוט באה ביציאה כזאת... היא גם בקטע של "את לא תביני עד שלא תנסי"... אבל אני לא רוצה לנסות.

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אם כזה חבר מקסים ומתחשב מי צריך אוייבים????? את בטוחה ~שזה~ בחור מקסים????????? בחור שלא מתחשב ברצונות שלך? שוב ושוב ושוב ושוב? בחור שהבהרת לו מפורשות מה את רוצה והוא בכל זאת עושה ההיפך??? בחור שדוחף את הפה שלו לתוך שלך גם כשאמרת מפורשות שלא??? זו תקיפה מינית - זה ברור לך?!?!?!? ואת באמת מאמינה שזה יעצור כאן? אני נותנת לך חודש, גג חודשיים עד שהוא אונס אותך "בעדינות" ו"מקסימות" - כי הוא פשוט "שוכח" שאת א-מינית ומה בקשת מסכימה עם כולם לפני - זו בכלל לא שאלה אם לזרוק אותו או לא. לא רק שאת צריכה לזורק אותו, הדבר האחרון שצריך לעניין אותך זה 'לא לפגוע בו' באנשים כאלה צריך לפגוע כמה שיותר - להעמיד אותם על מקומם. מה שאת צריכה לעשות, זה לזרוק אותו בזעם ולהודיע לו שאת שוקלת הגשת תלונה במשטרה ושלא יתקרב אליך יותר. זה לא בחור מקסים, זה מניפולטור תחמן שמחפש איך להשכיב בנות ("הוא תמיד ניסה להתחיל איתי קצת.. או עם כל בת אחרת") יודעת מה באמת הבעיה שלך? שיש לך בכלל שאלה מה לעשות איתו... לגבי אמא שלך - מזעזע. כמו שאמר לאריק, המשפט שלה מזעזע אפילו בלי קשר לא-מיניות. וכמו שאמרה קסילופון, באמת מדהים שהורים יותר דואגים מזה שהילדים שלהם ~לא~ עושים סקס מאשר מזה שהם כן עושים... אבל אני לא ממש יודעת מה להגיד בעייני הורים, כי לי אין את הבעיות האלה. זה אחד הפריבילגיות שיש למי שגדל בלי הורים (ולא, הם לא מתים, הם פשוט אף פעם לא באמת היו שם, אז גם לא דברתי איתם או חיפשתי מהם עידוד/הבנה לכלום.)

YoriO

New member
מההה

לא, לא, הוא באמת ילד טוב. היום נפרדנו. הוא הודה שהוא חשב שא-מיניות זה בולשיט. אבל הוא אמר שהוא לא שם לב שהוא גולש וזה... לא כל כך מאמינה לו. זו לא תקיפה מינית O_O זה פשוט חוסר התחשבות.הוא ידיד טוב שלי. בקשר לאמא שלי... לא דיברתי איתה כל היום. אני פשוט כ"כ פגועה ממנה....

snoopytush

New member
לגבי אמא שלך... זאת כנראה הדרך שלה

לדאוג לך. זו אומנם דרך עקומה אבל זו הדרך שלה. היא פוחדת שתפגעי מזה וכנאה אוכלת סרטים ( שתשארי לבד וכדומה), אז היא מנסה לפגוע בך כדי לעזור לך. כמובן שזה לא עוזר... זה כמו אמא שתדאג למשקל של הילדה שלה ותגיד לה שהיא שמנה ומכוערת רק כדי שלא תשמין ולא תסכן את עצמה ... אולי אם תראי את זה ככה תפגעי פחות.

Larik

New member
לא משנה מה הכוונה

אלימותת פיזית/מילולית זאת עדיין אלימות. אם הורה מכניס לקונטקסט של משפט שמיועד לילד שמרמזים על משהו שלילי כלפי הילד - כמו שלמשל שמן, אידיוט, לוזר או כל דבר אחר. זה פוגע פי 200% אם מישהו אחר היה אומר את אותו הדבר. כי הורה זה לא סתם מישהו, זה בן אדם שאנחנו מעריכים BY DEFAULT (רובינו לפחות), ולוקחים ברצינות כל מה שהוא אומר.

snoopytush

New member
בטח שהכוונה משנה זה מה שעוזר לסלוח להם

כי הם גם המעשה וגם הכונה רעים זה הרבה יותר קשה

Larik

New member
ברוב המקרים התוצאה היא הפוכה

רוצים רק לחנך, אבל בעצם גורמים לצלקות נפשיות ופיזיות לכל החיים. לא צריך לסלוח, כי סביר להניח הם אף פעם לא יודו שהם עשו משהו רע, לכן גם לא יבקשו סליחה. במקרים האלה פשוט, הכי כדאי להתעלם מההורים האלה כמה שיותר מהר - ברגע שמבינים שהמילה שלהם הורסת ולא בונה. צריך רק לדאוג, שברגע שלנו יהיו ילדים לא נחזור על הטעויות שההורים שלנו עשו. אז אני מניח שההורים שלך התנהגו אלייך יפה...

snoopytush

New member
היו לי יחסי שנאה אהבה עם אמא שלי בדיוק בגלל

זה אני מבינה מה שאני אומרת.

אממ....

העובדה שהתוצאה ברוב המקרים היא הפוכה - נכונה. אבל אני כן חושבת שיש משמעות לכוונה של ההורה. אני חושבת שחשוב להעמיד אותו על טעותו אם חושים שהוא בכלל יקשיב. אם לא - הכי טוב זה באמת להתעלם. מקום לסליחה צריך להיות תמיד. סליחה זה לא ממקום של לתת את הלחי השניה. אתה יכול לכעוס ולהתעלם ועדיין בתוך תוכך להיות מסוגל לסלוח. להגיד לך שאני סלחתי? לא, אני לא. אבל אני מאמינה שצירך לדעת לסלוח בד בבד עם השמירה על עצמך. ואגב, לחשוב שאתה לא תחזור על הטעיות האלה זה די תמים, אלה אם כן פשוט לא יהיו לך ילדים. אין הורים שלא עושים טעויות. יש הורים שיותר והורם שפחות. אבל מה שהכי חשוב זו באמת הכוונה והרצון להשתנות. כי הורה כזה יכול עוד לתקן משהו. מה גם שההרגשה של הילד היא אחרת כשהוא יודע שהרואים אותו וזה מאהבה באמת. ותבדיל בין מי שאומר שזה מאהבה, אבל בעצם זה מעצמו (למשל, שהתדמית ~שלו~ לא תפגע. או הגשמה של החלום ~שלו~ וכד'.), למי שזה באמת בה אצלו מאהבה.

למעלה