אני בבעיה.

YoriO

New member
אל תשפטו את אמא שלי סתם ככה

היא לא אמא רעה בכלל. אני מבינה שהיא דואגת. היום בבוקר דיברתי איתה על זה... זה לא התבהר ב100% אבל זה בסדר. אני דיי מתחרטת ששיתפתי אתכם, כי כל מה שאני רואה זה כמה אמא שלי גרועה ושהאקס מטריד אותי מינית - וזה ממש, ממש,לא נכון.

snoopytush

New member
טוב אז גם זה מאהבה:) ומדאגה:) בכל אופן

אם את לא רוצה שננתח את ההתנהגות של אחד מהאנשים שאת מספרת עליהם את פשוט יכולה לבקש זאת בגוף ההודעה. לכתוב לדוגמא שאת רוצה שנתייחס אך ורק לעבודה שאת לא יודעת אם להשאר עם X או להפרד ממנו אבל בבקשה שלא נתייחס למשתתפים האחרים ולא נבקר אותם:)

תשמעי, אני לא מתיימרת לומר משהו על אמא שלך

כי אני יודעת כמה יחסים עם הורים זה דבר מורכב וקשה לשפיטה מבחוץ. אני כן מסכימה שמה היא אמרה לך לא היה לעניין, אבל זה יכול לנבוע מהרבה סיבות לא בהכרח רעות.. לגבי חבר שלך - תארתי לעצמי שזה מה שתחשבי - אבל אני באמת מקווה לטובתך שתביני שגברים כאלה אכן פוגעים בך מינית. אין לי ספק שאת לא חושבת ככה, כי את בתוך הסיטואציה ואת חיה בחברה שבה זה מקובל. חבל. שמחה לפחות לשמוע שנפרדת ממנו. מקווה שלא תמצאי את עצמך בספור דומה שוב.

Larik

New member
זה לא על אמא שלך בכלל

אמרתי את זה בכללי, גם משהו שאני הייתי צריך לשתף. הפורום הזה מלא בחפירות.

Xylophone

New member
עדיף לראות את האמת

כמה מכוערת שהיא לא תהיה

חוסר התחשבות זה אחד

הגורמים העיקריים לתקיפות מיניות. הרי, מה גורם לבן אדם לגעת באישה למרות שהבהירה לו שהיא לא מעוניינת: "חוסר התחשבות" ברצונות שלה - האם לא היית מגדירה אקט כזה כ"תקיפה מינית"? והאנסים הכי טובים והכי מתוחכמים (שהכי קשה לתפוס אותם), הם בדיוק אותם "ידידים טובים"...

יודעת מה הכי מפריע לי בתרבות השוביניסטית

שאנחנו חיים בה? שנשים משלימות עם זה שתוקפים אותם ומחפיצים אותם. שהם לא רואות מה לא בסדר עם זה וחושבות 'שככה זה' למה זה לא תקיפה? היה משהו לא ברור במה שאמרת? הוא יכול לחשוב עד מחר שא-מיניות היא בולשיט. בלי קשר הבהרת שאת לא רוצה נשיקה - גם זה בולשיט? כמה נוח... האנסים הכי גרועים, בדיוק כמו שכתבה המבורגר, הם הבחורים 'הנחמדים' אלה שמשחקים אותה הכי בסדר והכי חברים שלך. אבל מאחורי הקלעים הרצונות שלך לא מעניינים אותם בכלל. זה ניכר בכל הספור שלך. לא רק בתחום המיני. מקווה לטובתך שתפתחי את העיניים מהר לפני שעוד בחור יחליט שמה שאת אומרת (לא משנה מה זה..) זה בולשיט. כי אחרי הכל, כשאת אומרת לא - למה את מתכוונת?

ילדים טובים לא פועלים בניגוד לרצונם של אנשים

בטח לא בניגוד לרצונם של בנות זוגם! תסבירי לי מה טוב בו? אני לגמרי חושבת כמו ברומבית: ורק אגיד ש"מאוד נחמד" ו"לא ממש מתחשב ברצונות שלי" לא כל כך הולך ביחד... אולי רק אחדד - לא הולך בכלל מה שכן הולך עם הצירוף הזה, אלו אנשים מניפולטיביים ותחמנים. זה עובד יופי עם 'מאוד נחמד' ו'לא ממש מתחשב ברצונות שלי' אני ממליצה לך לקחת את ההודעה שלך כמו שהיא (ההודעה הראשונה) ולרשום אותה בפורום פמיניזם. אולי תלמדי דבר או שניים על זכותך על גופך, על תפיסות מגדריות, ועל מה שגברים מרשים לעצמם לעשות בחברה פטריאכלית מבלי לחשוב אפילו שזה לא בסדר.

Berethor

New member
כן אני יכול להבין גם תצד שלו בסך הכל

אחרי הכל הוא כן מעוניין בנשיקות צרפתיות וסביר להניח שגם בדברים מיניים. אם הוא מתקשה שלא לגלוש ליותר אז טוב מאוד שנפרדתם. במלא לא הייתה כאן התאמה, ואפילו לא הבנה. הבחור הזה צריך ללמוד שעם כל הכבוד לרצונות שלו, כל הדברים מיניים או/ו רומנטיים שאותם הוא רוצה תלויים באדם אחר, שגם לו יש רצונות או חוסר רצונות.

snoopytush

New member
נצנץ הערה קלה

אני מסכימה איתך שלנשק מישהי בניגוד לרצונה זה מגעיל ואסור ועילה מספקת להתרחק מהאדם. ונכון שהפירוש המילולי של אונס זה לאנוס לכפות משהו בכוח אבל... אם תגדירי נשיקה בניגוד לרצונה כאונס אז לדעתי ברמה מסויימת זה יצור זילות למונח אונס. אונס מבחינתי זה יותר בקטע של לשכב בכוח עם מישהי. ולדעתי נשיקה כפויה זה אומנם פסול אבל פחות חמור.

snoopytush

New member
בנוסף לדעתי זו לא סיבה מספקת

לפנות איתה למשטרה. זה היה מצטייר אחרת אם למשל זה היה הסוב שלה בעבודה שלא היה מכבד גבולות ומטריד אותה מינית. והאמת שזה נראה לי יותר הטרדה מינית מאשר אונס... לתשומת ליבך

כתבתי שזו ~תקיפה~ מינית. לא כתבתי שזה אונס

תקיפה מינית היא כל פעולה בקונוטציה מינית שנעשת בניגוד לרצונו של אדם. הבחורה הבהירה יותר מפעם שאין לה עניין בנשיקה והוא עשה זאת בכל זאת - אם זו לא תקיפה, אני לא יודעת תקיפה מהי... וזה שיש תקיפות חמורות יותר, לא אומר ~שזה~ לא תקיפה. זה כמו להגיד שמי שגנב 10 שקלים הוא לא גנב, כי זה רק 10 שקלים ולא מיליון... גניבה זה גניבה. תקיפה מינית זו תקיפה מינית. את לא רוצה לפנות למשטרה על 10 שקלים? זכותך.. בכל מקרה לא המלצתי לה לפנות למשטרה כי המשטרה בכל מקרה לא היתה עושה כלום. המלצתי לה לאיים בפניה למשטרה, כדי שללמד את הבחור גבולות.

Berethor

New member
לא נשמע שזאת הייתה תקיפה מינית

כי היא תיארה שאין לה בעיה עם נשיקות עם השפתיים אבל לא רוצה שזה יגלוש לנשיקות צרפתיות. מה שקרה שם זה בעצם שהוא תמיד ניסה לקחת את זה לכוון צרפתיות, בגלל הגבול הדק. אגב התיאור שלה לכך 'שאין לה בעיה' עם נשיקות הוא דיי מאורפל, כי אין לי בעיה זה לא בדיוק אוהבת או רוצה, אם כך סביר להניח שהוא היה מרגיש את חוסר החשק שלה בכל מקרה, ולא היה אכפת לו מזה. הבדל נוסף בין זה לבין תקיפה מינית, היא שבעוד שאפשרי לכפות על מישהי משהו מיני, אני לא רואה איך הוא מצליח לתנשק צרפתית עם מישהי שלא משתפת פעולה, בסך הכל הנשיקה הזאת היא מאוד הדדית. מה שבטוח היה שם סוג של כפייה מינית ושקרים, כי הוא אמר לה שזה בסדר מבחינתו בלי.

snoopytush

New member
מה מעורפל ב"אני אוהבת נשיקות אבל לא נשיקות צר

פתיות??" כולם יודעים שנשיקה צרפתית זה עם לשון. זה היה גבול ברור...

למעלה