אני בבעיה

Caesarus

New member
אני בבעיה

עזבתי את הלימודים כי פשוט למדתי תחום שלא התחברתי עליו (הנדסה) וחשבונאות לא קיבלו אותי השנה ואני יכול להתחיל רק שנה הבאה,מה שאומר שכעט אני בלי עבודה ובלי מקום מגורים,כמובן עשיתי את הדבר הפשוט ביותר שהוא לחזור לאמא הביתה, היום כבר התחילו הסקנדלים והצעקות(אתה מתבטל בזמן שכולם לומדים!!!) מה שממש לא נכון כי כרגע אני עובד בעבודה זמנית שמצאתי ,הבעיה שזה רק לשבוע ואני מפחד להשכיר דירה לפני שיש לי עבודה קבועה,יש לי כסף בחשבון שיכול במקרה הקיצוני להספיק לתקופה הראשונה אבל אני מפחד עדיין להשכיר דירה בלי עבודה קבועה,הבעיה שכמו שאני רואה את זה כרגע הצעקות והצרחות רק יתגברו אני יכנס לדיכאון ואז יהיה לי קשה הרבה יותר למצוא עבודה,מה לעשות?

ראשית, עשית משהו מאוד אמיץ בעיני...

זה לא קל לחזור הבייתה אחרי שמתרגלים לפרטיות ולניהול בית משלך. אני חושבת שהמעשה שלך היה נבון ונכון, כי לגור בדירה משלך כשאתה צריך לשלם שכר דירה וחשבונות אבל אין עבודה קבועה, זה לא ריאלי וזה יגמור את החסכונות וחבל. בנתיים תנסה כמה שיותר להעסיק את עצמך בחיפוש עבודה, ממש לצאת מהבית, לשבת בבית קפה אפילו סתם עם בקבוק שתייה שתזמין ולחפש עבודה. תהפוך את חיפוש העבודה לעבודה. בהצלחה ואנחנו פה בשבילך

לנושנוש

New member
זה ברח.....אני נגד חזרה לאמא במיוחד

לאמא קשה וביקורתית שפוצחת בצעקות. אם יש לך כסף אז אתה יכול לעבוד בזמנית ותוך כדי לחפש עוד משהו ולהזכיר דירה עם שני שותפים אפילו. אם אמא שלך בקטע של צעקות לא כדאי להשאר שמה.

דון ב

New member
זאת רק תקופה כזאת

מה שחשוב אל תיכנס לדיכאון תשב עם אימך תסביר לה שזה זמני שאתה אצלה עד שתמצא עבודה שתאפשר לך לשכור דירה נסה לא להכביד בבית מבחינת חברים ורעש תאכל בחוץ בקיצור שירגישו אותך בבית כמה שפחות ותנסה למצוא דירה עם שותפים ועבודה בנתיים ואל תשכח בחיים הכל זה תקופות אז כעת יש לך אחת קצת קשה אתה תעבור אותה תחשוב שאחרים לצערנו מתמודדים עם דברים קשים יותר...

למעלה