אני בבעיה רצינית ..

NoFear4e

New member
אני בבעיה רצינית ..

חבר'ה אתמול בזמן שהתעסקתי עם הנייד לא שמתי לב שיש לי כוס של קולה בצד ונשפכה ישר לתוך המקלדת ... מיד לאחר שנשפך כיביתי תמחשב והוצאתי סוללה וחשמל ... התחלתי לנקות ... מדובר ב DELL INSPIRON 1525 חדש דנדש (עכשי והוא כבר לא ) .. למזלי כנראה שהקולה לא חדרה למעבד ... או לחלקים פנימיים וזה לא הפריע לביצועים .. קמתי היום בבוקר וגיליתי שהמקלדת דביקה .. זתומרת כשאני לוחץ על מקש הוא קשה כזה כאילו שיש דבק בתוך המקלדת .. מה אני עושה במצב כזה ?? אני פונה לאחריות או שאני מפרק תמקלדת ע"פ הוראות באתר DELL ?? אם זה יפגע באחריות ??

ali052

New member
אם יש אחריות אז הכי טוב זה ליפנות לאחריות שלך

CPM בתל אביב...צומת מעריב.....

תותית42

New member
ואני תמיד אומרת

לשתות ולאכול לא ליד הנייד לך עם קולה , ולאחרים עם קפה או נס קפה שניה של אובדן ריכוז , והופ . שאלת השאלות : למה המקלדת = נזק מזערי , אך בדרך כלל , הלוח אם , לא חבל ? לגולשים האחרים שמעיינים בשרשור , אל תחשוב שלך זה לא יקרה החוכמה ומזל שלא להגיע למצב זהה

ali052

New member
אותו דבר אני בידיוק../images/Emo70.gif אפילו בחתימה האישית של

המייל שלי אני כותב בגדול ובצבע בולט ; '' לא מומלץ להניח כוס קפה ליד מחשב נייד אני כל היום מזהיר אנשים מהדבר הזה....אני מקווה שביזכות זה שאני מזהיר אחרים אז לי זה לא ייקרה...ב''ה...

rivertrino

New member
דווקא נראה לי שהמעבדת התיקונים היא...

יעל תוכנה בהרצליה פיתוח ולא CPM.... דגם יחסית חדש.

ali052

New member
037674000 צור קשר עם מרכז שירות של DELL

העיקר שיהא לנו פורים שמח

תותית42

New member
אל תנסה לפרק

צור קשר עם שירות לקוחות בDELL ופעל לפי המלצתם חבל לפגום באחריות

NoFear4e

New member
פתרון זמני

קודם כל תודה על ההתיחסות ... מצאתי פתרון זמני .. פירקתי את הכפתורים בעדינות .. ניקיתי (לא היה כ"כ מה לנקות) אבל הדביקות ככה נעלמה חצי חצי .. מה שכן התקשרתי לאחריות ווהם אמרו שיחליפו לי תמקלדת בלי בעיה .. זה הכל .. נ.ב .. לא לשתות ליד ניד !!!! יאלה שבת שלום וחג שמח

למעלה