אני בבעיה קשה

נובס

New member
אני בבעיה קשה

בשבוע הבא אנחנו נוסעים לחו"ל לשבוע. היום הלכנו לבדוק פנסיון לכלבה המתוקה שלי וממש לא אהבתי את מה שראיתי - 4 5 כלבים בחדרון, אומנם יש יציאה לחצר אבל בכ"ז כל הסיפור לא נראה טוב. בנוסף בלילה הכלבים שם לבד. מה יקרה אם הם יריבו וינשכו או משהו? ככה זה בכל המקומות או שאולי הסטנדרטים שלי גבוהים מדי? מחר אנחנו הולכים לבדוק עוד מקום. למישהו יש המלצות? איך מצאתם את הכלבים כשחזרתם? היו נראים מטופלים טוב או מוזנחים קצת? תודה מראש

ניל´´י

New member
פנסיון לכלבים...

נסה אצל עופר דרור ממשק דרור בכניסה לעיר רמלה, אם אתה מגיע מצריפין זה בצד ימין, אצלו לכל כלב ישנו תא גדול ומרווח מאוד, אתה יכול להביא את המזרון של הכלב, יש לו דרגשים המיועדים לכך, את האוכל האהוב עליו, צעצועים... אני השארתי חלק מהכלבים שלי אצלו והייתי מאוד מאוד מרוצה, יחס נהדר, כשבאנו לקחת את הכלבה, כשהלכנו לרכב ועופר הגיע אחרינו היא קפצה עליו בשמחה ונתנה לו ליקוקים ונישוקים, כשהבאנו אותה שוב היא נכנסה בשמחה למקום.

bimbo.

New member
נובס, אינני יודעת מאיזה איזור אתה

אבל בכפר טרומן (זה בדרך לשדה התעופה) יש פנסיון מצויין. אחי הכניס לשם את הכלב שלו כבר 3 פעמים והוא מאוד מרוצה. עלי לציין שאחי קפדן מאוד. כך שאם הוא מרוצה, אז כנראה שזה באמת מקום ראוי. בהצלחה!!!

נובס

New member
תודה לכם על העזרה

התכוונתי בסוף ללכת לבדוק את כפר טרומן אבל ההורים שלי הודיעו שמה פתאום הכלבה לא תלך לפנסיון, היא יכולה לחזור חולה וכו' אז בסוף אני אסע רגועה.

למעלה