אני בבית! הכי שכונה בעולם. סמבצית חיר למתעניינים. בלי עונשים ושעות ביציאה. יצאתי מלכה. התגעגעתי
ל ליביברבי New member 2/5/06 #1 אני בבית!../images/Emo32.gif הכי שכונה בעולם. סמבצית חיר למתעניינים. בלי עונשים ושעות ביציאה. יצאתי מלכה. התגעגעתי
אני בבית!../images/Emo32.gif הכי שכונה בעולם. סמבצית חיר למתעניינים. בלי עונשים ושעות ביציאה. יצאתי מלכה. התגעגעתי
D dsol New member 2/5/06 #2 ליבי ../images/Emo140.gif_../images/Emo189.gif איזה קטע... גם בנצ בדיוק חזרא מפולין את באה היום לרוקצ ? ובכלל... מי בא ?
ליבי ../images/Emo140.gif_../images/Emo189.gif איזה קטע... גם בנצ בדיוק חזרא מפולין את באה היום לרוקצ ? ובכלל... מי בא ?
ל ליביברבי New member 2/5/06 #3 כן. אני יודעת. התגייסתי ביום שהוא טס והייתה לנו חצי שנה. ונראה לי שכבר בכיתי על כך. בוודאי שאני שם. יחד עם בן.
כן. אני יודעת. התגייסתי ביום שהוא טס והייתה לנו חצי שנה. ונראה לי שכבר בכיתי על כך. בוודאי שאני שם. יחד עם בן.
D dsol New member 2/5/06 #4 בן שם כי אני קניתי לו כרטיס ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif ואם את עם בן זה אומר שאת איתי אז נתראה כבר שם
בן שם כי אני קניתי לו כרטיס ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif ואם את עם בן זה אומר שאת איתי אז נתראה כבר שם
ש שישיץ New member 2/5/06 #5 יוו מותק_../images/Emo79.gif גמנחנו התגעגענו אני לא משתוקקת להגיע למעדמך (חיילת ) אבל כל עוד את נהנית איך האנשים שם?
יוו מותק_../images/Emo79.gif גמנחנו התגעגענו אני לא משתוקקת להגיע למעדמך (חיילת ) אבל כל עוד את נהנית איך האנשים שם?
ל ליביברבי New member 3/5/06 #7 מקסימות אחת אחת בצורה מופלאה... באמת שאני ממש ממש נהנת. אנשים אומרים שזה לא כזה נורמלי. אבל כיף לי סגרתי שבת ראשונה ולא התבכיינתי
מקסימות אחת אחת בצורה מופלאה... באמת שאני ממש ממש נהנת. אנשים אומרים שזה לא כזה נורמלי. אבל כיף לי סגרתי שבת ראשונה ולא התבכיינתי