מירב,האמת שאני כבר לא כל כך זוכרת..
אבל ראיתי אתמול תכנית מעניינת בערוץ 8 בהוט על ג'יימי אוליבר השף האנגלי, שמנסה לעשות מהפכה בארוחות של בתי הספר בשכונה אחת בלונדון. מראים איך הוא והטבחית של בית הספר הראשון בניסוי עמלו חודשים לשינוי התדמית של הארוחות ואיך לאט לאט תלמידים שהתנגדו לאכול שם התרצו ומכל ביתה"ס נשארו רק 2 שלא אוכלים. היתר, ממש ממש נהנים לעמוד ליד הדלפקים ולבקש "ספגטי בולונייז" ומאכלים אחרים, כמו גדולים, ןגןמרים את האוכל עד הסוף. מראים אפילו את הצלחות המתרוקנות. עוד מראים שהוא מנסה ללמד נשים שאחראיות על בתי ספר אחרים שיטות חדשות ואלף-בית של בישול והן לא מקבלות בקלות את השינוי. מסקנה: השינוי מתחיל מהטבחית!!! אני כן זוכרת שכשהילדים שלי לא רצו לאכול משהו אחר ממה שהם רצו לאכול אני הכנתי כל מיני מאכלים ואסרתי עליהם לגעת בהם. "זה בשבילי ובשביל אבא!!!" כמה הם אהבו את מה שאסור! בכל אופן, כדאי לצפות בתכנית. הכותרת היא משהו כמו ג'יימי אוליבר ובתי הספר... אני מצרפת לך לביבות תירס קלות להכנה שהילדים מאוד אוהבים. (גם עם ילדים בוגרים קשה לעשות שינויים...) אם הם אנטי עשבי תיבול אל תוסיפי. תכיני, שימי על השולחן ותגידי להם לא לגעת כי זה רק בשביל אבא. ספרי מה קרה...