אני בבדיקות כרגע

kikona126

New member
אני בבדיקות כרגע

רואים ציסטה, שוב... לא יודעת פרטים עדיין הוציאו אותי לשתות עוד... מה אני עושה עם הנסיעה?

kikona126

New member
../images/Emo7.gif

אני לא מבינה את זה! היא בגודל של 4 ס"מ, עברתי ניתוח במרץ האחרון, איך הגיעה לאותה השחלה שוב פעם ציסטה?????? ועוד באותו הגודל של הקודמת?

מתוקה ../images/Emo201.gif

באנדו' כמו באנדו' שום דבר לא צפוי
מצטערת לשמוע על הציסטה

זואילי

New member
אוי מתוקה ../images/Emo201.gif

קיבלת כמה וכמה מחזורים, אז לכי תדעי... גם לי אחרי הניתוח הראשון, אמרו שיש מעבר תקין בחצוצרות (סתם דוגמא לנפלאות האנדו) והייתי על דיכוי. ואיך שקיבלתי ווסת כדי להתחיל בטיפולים - בום. חצוצרה סתומה. איך זה קרה? מי יודע.... לכי לביקורת אצל סוריאנו.

kikona126

New member
זוזו ניראה לי

שאני מזמינה את עצמי לטיפול על הספות שלך... צריכה להתייעץ ולדבר עם מישהו שמבין.............

liats80

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

Oh sweetie, I'm so sorry to hear that. It may be a cyst that will be washed out (it happened to me before), so it might be good to look at it again. Maybe get Soriano to do that. I can imagine how you feel now, with the plans to go away.
The good thing is that you did the tests, and if there is a problem you can start dealing with it now. Before going to France, you can already look for a Dr. there who specializes in endo and make sure to take your health file with you. Most of the things you should be able to do there. I'm getting treated now in Germany, and besides the language issue (which is something you won't have to deal with) it is really not that bad. I'm also getting a second opinion by phone from Soriano which is great. Kiki, try not to let this break your spirit or ruin your excitement about going (easier said than done I know). Make sure to follow it up and see what the Dr. says.

פיצ 50

New member
קיקונית שלי!!

לא למדת שלא שואלים למה?? כי זו אחת השאלות שלרוב לא תקבלי עליה תשובה.... ואת כבר יודעת (ואני ביום חמישי קלטתי ) איך המחלה הזו מתנהלת, היא לגמרי לא צפויה!!! ואין בטוח ואין ביטוח יש רק הפתעות מחורבנות לרוב!! באשר לנסיעה: קשה לי לומר לך כרגע.... האם יש לך כאבים ובגלל זה הלכת להיבדק? האם עדכנת את סוריאנו( את מטופלת בתה"ש לא??) חכי ותראי לאיזה כיוון זה הולך ואז תחליטי. יש גם רופאים בחו"ל. לא אמרנו שאולי נלך לגורו הזה בצרפת??????????? אני נוסעת בתחילת אוקטובר אם תרצי ותחליטי שאת נוסעת נתאם בשמחה. תרגישי טוב ואל תהיי מצוברחת המון

kikona126

New member
אין כאבים

היו קצת כאבים של הקרנות, אבל לא משהו מיוחד ועבר דיי מהר.... אפילו במחזור לא היה לי כואב, סתם עייפות (ניראה לי שהגוף שלי איבד הרבה דם בחודשיים האחרונים) הלכתי לבדיקה סתם, בשביל לטוס עם ראש שקט... והטכנאית עוד אומרת לי שהיא לא רואה את השחלה הימנית אז אמרתי לה שתחפש טוב, בטח היא נדבקה שם למשהו....

kikona126

New member
יש לי שאלה

עשיתי היום את הצילום, ואני ביום האחרון של המחזור, יכול להיות שזה קשור? שאם אני אעשה את הצילום בעוד כמה ימים שוב היא לא תהיה שם?

השאלה על איזה

סוג ציסטה מדובר ....כי בהחלט יש סיכוי שאחרי הווסת היא תעלם ...אולי בהחלט שווה עשות שוב US כמה ימים אחרי הווסת.....

kikona126

New member
צלולה

אבל נצפתה בגישה אבדומינלית (ככה שזה לא בטוח) וגם בפעם האחרונה שאמרו שהיא צלולה היא לא היתה כל כך צלולה והפכה לעכורה
בתקווה שהיא אכן תעלם

bella1978

New member
אוי, מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

תגידי, הם בטוחים שזו ציסטה מסוג אנדומטריומה? אולי זו ציסטה רגילה ואז יש סיכוי טוב שהיא תעלם לבד.

למעלה