אני באפטר!

מישהי 111

New member
אני באפטר!

אל תשאלו איזו שטות... הייתי אמורה לצאת רבעו"ש הקרוב... אבל עכשיו בגלל שלקחתי אפטר אני בספק אם המפקד שלי ייתן לי.. יצאתי מה זה טיפשה... מקווה שהוא ייתן לי אבל איך אני עושה את זה מבלי להראות ממש חפשנית וחצופה? במקרה הכי גרוע אני יוצאת חמשו"ש. רק שתדעו שיכולתי לא לסגור את השבת הזאת ובכל זאת בחרתי כן לסגור. אני בעיקרון לא קראתי עוד כלום פה ואין לי ממש זמן אני רוצה לנצל כמה שיותר להספיק היום. אוהבת אתכם. אתם בכלל זוכרים אותי?

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifמותק ../images/Emo9.gif

כל השבוע אנחנו טוחנים במסנג'ר את השם שלך
כולנו מתגעגעים
עשי טובה...אם יש לך איזושהי גישה למחשב כלשהו במשך השבוע, בבסיס, תתחברי
מקסימום תפרצי למפקד שלך ת'קוד של המחשב במשרד שלו
ואגב...מה אני עושה פה כרגע
מחר-בגרות בהסטוריה, ואני מתכתב כאן עם עצמי, ומבZבZ את שמני היקר
אז בקצרה
דיד...חולים
עליך

מישהי 111

New member
אני אגיד לך מה...

גם אני בהתחלה עשיתי ים בירורים.. הרי אני מלא מול המחשב, אבל מסתבר שבצה"ל אין דבר כזה אינטרנט בגלל פריצות ווירוסים. וצה"ל זה גם מידע חסוי וגם אם יהיו וירוסים זה יעשה בלאגן שלם בכל המערכת. לכן הם לא לוקחים סיכונים. סורי.... אבל תסתכל על הצד החיובי.. סביר להניח שמעכשיו יהיו לי אפטרים קבועים בימי שלישי+ חמשו"שים, שזה יוצא שאני יותר בבית מאשר בבסיס ומעבר לעובדה הזאת עוד חודש וחצי נכנסת לי רגילה. אבל זה נופל על יום שישי (היום הולדת) שלי. הבנתי שהענף שלי מקבל רגילה כנראה בפסח. מה שאומר שרגילה ענפית היא תהיה שבועיים. שבועיים זה יותר מכל רגילה אחרת. שווה לברר ולראות... איזה זין.. אני ממש מקווה שבכל זאת אני אקבל רבעו"ש. זה מגיע לי!!!!

adii1201

New member
כפרונית התגעגעתי!!!!

מה קורה????? איך היה לסגור שבת?
נהנית?

מישהי 111

New member
חמודה...

לצערי תצטרכו לא לראות אותי פה עוד כמה ימים.. אבל אחרי זה אני חוזרת או לארבעה ימים או לשלושה כרגיל.... זה עניין של יומיים שלושה עד שאני חוזרת שוב.. ואז חוזר חלילה... יאללה, אם לא הייתי חוזרת אתמול, היה לי רבעו"ש בטוח, עכשיו אני לא יודעת איך אני אבקש ממנו.. אין לי תירוץ... נקווה לטוב. במקרה הכי גרוע יש חמשו"ש. אל דאגה, עדי תשיב את המצב לקדמותו! גם אני מתגעגעת.. אין לכם מושג כמה אתם חסרים לי!

מישהי 111

New member
אולי תופתעו לשמוע...

אבל במעט מאד זמן שהיה לי הספקתי לראות את הקליפ שלהם בטלויזיה. אבל זה לא במומלצים של VH1. מה שכן.. אתמול סידרו לי את המסך של הפלא' והרסו לי משהו פי מליון יותר גרוע! אני לא יכולה לשמוע, אלא אם כן זה על רמקול! מנייאקים!

adii1201

New member
באסה ../images/Emo12.gif

וזה היה במומלצים... כנראה הוציאו אותו...

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifכן...במזל הוצאתי 88 במתכונת

ומגישים אותי על 90
רק חבל שאני לא אצליח לעבור את ה-99 ששרית הוציאה בבגרות שלה בהסטוריה

למעלה