אני באמת רוצה לדעת!

סתיו מ

New member
אני באמת רוצה לדעת!

למה הטסטר שהיה לי בטסט הראשון מניאק? הוא רשם לי מלא טעויות שבכלל לא עשיתי! ואני בטוחה בזה! כמו עקיפה מסוכנת כשלא עקפתי בכלל!!! ושהוא מנע תאונה -חחחחחחחח לא היה ולא נברא כזה דבר! ורציתי לדעת אם הטסטר\ית הבא\ה שיהיה לי יסתכל על כל השטויות שההוא רשם ויהיה מושפע מזה? כלומר יותר יקפיד עליי? כי כביכול כמעט עשיתי תאונה -עלקקקקקקקק תענו לי כי אני מאד לא רוצה שהטסטר הבא ישר יצא מנקודת הנחה שאנ גרועה. ודרך אגב אם יהיה לי שוב את אותו טסטר אני מבקשת לא להבחן- אבל איך עושים את זה???

sattla

New member
תראי

הוא נתן לך ברקס? נגע לך בהגה? ואולי הדברים שהוא רשם הם נכונים ופשוט לא שמת לב אליהם ואולי הטסטר מניאק ואז אין הרבה מה לעשות מה שכן זה כמו שאמרת שלא תעשי איתו טסט אם הוא יבוא (שאין הרבה סיכוי לזה) את לא נוסעת בקשר לטסטר אחר אז לפי מה שיודע לי הוא לא רואה על מה נכשלת ואם כן אז עדיין אין סיבה שלא יעביר אותך אם את נוהגת טוב.

Superdror

New member
אני לא רוצה לזלזל חס וחלילה לא בך

ולא בנהיגה שלך, אבל לפעמים אתם(תלמידי הנהיגה) עושים דברים בלי להיות מודעים להם, זה לא קשור לאיך אתם נוהגים או באיזה שיעור אתם, זה קשור למיומנות מסוימת, רמת תשומת לב וראיה נכונה של הדברים - מיומנות שלוקח זמן לרכוש, קצת יותר מ28 שיעורי נהיגה. אתן לך דוגמא קלה. לא מזמן החלטתי להתלוות לאמא שלי לשיעור נהיגה. המורה נתן לה ברקס ומשך בהגה לימין בצורה חריפה בעת שניסתה לעבור לנתיב השמאלי לשם פנייה, בעוד היא מתכוונת לשאול את המורה מדוע בלם אותה ומשך בהגה, עבר אוטו לשמאלה ועקף אותה במהירות הגבוהה בהרבה מהמהירותה שלה. המורה והטסטר קצת יותר מיומנים מאיתנו ושמים לב לכל פרט הכי קטן. בין אם זה ילד שהזדחל בין מכוניות, בין אם זה כדור שמתגלגל לו ממרחק רב על המדרכה ובין אם זה רכב המגיח מאחור ומתכוון לבצע עקיפה מסוכנת. יכול להיות שהטסטר אכן מצא סיבה טובה להכשיל אותך והחליט להוסיף עוד כמה סעיפים - קצת "בשר" כמו שאומרים. בכל אופן, אני בטוח שאם היית נוהגת ממש בצורה מושלמת, היית עוברת טסט, למרות שמדובר בטסט ראשון. אף טסטר לא מחפש להכשיל אותך, דומני שהטסטר לא מקבל אחוזים מההכנסות של המדינה על תלמידים שהוא מכשיל - אם הוא כן, מצאתי מקצוע לחיים. אם בטסט השני יגיע אותו הטסטר, הוא יהיה הטסטר שיבחן אותך. המורה שלך לא אמור לדעת מי יהיה הטסטר שיכנס למכוניתו ויבחן אותך. יכול להיות שהטסטר יתעלם ממה שכתב הטסטר הקודם ויתן לך לנהוג ויבחן אותך בלי להתייחס לדברים שכתב הטסטר הקודם, ויכול להיות שהוא דווקא ישים דגש לסעיפים שסימן הטסטר הקודם - החלטה שלו אני מניח. בהצלחה בטסט השני והאחרון
.

למעלה