אני באמת בר מזל

צביקה5311

Well-known member
המתקפה על אירן החלה ביום חמישי ב 3 בלילה כשהאזאקה העירה את כולנו. עבר סוף השבוע. במוצ"ש יצרתי קשר וואטס אפ עם המעסיק שלי (הוא מסורתי)
האם המפעל ממשיך לעבוד על אף ההגבלות המחמירות?
התשובה הייתה שכן, מפעל חיוני.
כל תקופת המלחמה עבדתי.
אני רק חושב, ומה אם לא הייתי?
אני צופה בחדשות, המדינה מפצה את אלה שנמנע מהם לעבוד 12 יום. אבל כשמתייחסים לאותיות הקטנות ולסייגים, חברים, ישבתם בבית 12 יום פחות סופי שבוע?
הסיכוי שתראו שקל מהמדינה שואף לאפס. יותר מדי "אם". פיקוד העורף "מחמיר". הכי מחמיר שאפשר
אל תזוזו מטר ממרחב מוגן, על התייצבות בעבודה, לא בתפריט. מי שישב בבית כי הכריחו אותו, רוב הסיכויים שלא יראה שקל. לא יתכן שפיקוד העורף "משתולל" אפס סיכונים ואין מי שיממן את זה.
אנשים לא הלכו לעבודה, גיסתי כמעט שבועיים לא פתחה את העסק הקטן שלה. גם כשכבר שיחררו טיפה, הילדים הקטנים בבית, מה תעשה.
ממשלת ישראל היקרה, לפני שאתם נותנים את השלטון לפיקוד העורף, תכינו תקציבים. אנשים פשוט לא יצייתו בעתיד. עם כל הכבוד לצורך לשמור על חיי אדם, צריך לפחות למלא את המקרר.
אני בר מזל, אקבל קצת פחות משכורת. יצאתי בזול.
בפעם הבאה, שפיקוד העורף יתנפח פחות אם בכלל.

DANIAVNI

Well-known member
המתקפה על אירן החלה ביום חמישי ב 3 בלילה כשהאזאקה העירה את כולנו. עבר סוף השבוע. במוצ"ש יצרתי קשר וואטס אפ עם המעסיק שלי (הוא מסורתי)
האם המפעל ממשיך לעבוד על אף ההגבלות המחמירות?
התשובה הייתה שכן, מפעל חיוני.
כל תקופת המלחמה עבדתי.
אני רק חושב, ומה אם לא הייתי?
אני צופה בחדשות, המדינה מפצה את אלה שנמנע מהם לעבוד 12 יום. אבל כשמתייחסים לאותיות הקטנות ולסייגים, חברים, ישבתם בבית 12 יום פחות סופי שבוע?
הסיכוי שתראו שקל מהמדינה שואף לאפס. יותר מדי "אם". פיקוד העורף "מחמיר". הכי מחמיר שאפשר
אל תזוזו מטר ממרחב מוגן, על התייצבות בעבודה, לא בתפריט. מי שישב בבית כי הכריחו אותו, רוב הסיכויים שלא יראה שקל. לא יתכן שפיקוד העורף "משתולל" אפס סיכונים ואין מי שיממן את זה.
אנשים לא הלכו לעבודה, גיסתי כמעט שבועיים לא פתחה את העסק הקטן שלה. גם כשכבר שיחררו טיפה, הילדים הקטנים בבית, מה תעשה.
ממשלת ישראל היקרה, לפני שאתם נותנים את השלטון לפיקוד העורף, תכינו תקציבים. אנשים פשוט לא יצייתו בעתיד. עם כל הכבוד לצורך לשמור על חיי אדם, צריך לפחות למלא את המקרר.
אני בר מזל, אקבל קצת פחות משכורת. יצאתי בזול.
בפעם הבאה, שפיקוד העורף יתנפח פחות אם בכלל.
סיפור על מישהו בר מזל יותר ממך

רופא מנתח בסורוקה חזר ממילואים ישר לבית החולים
נכנס לישון בחדר רופאים כי היה עייף
העירו אותו בכח לניתוח דחוף
אחרי כעס על שלא נתנו לו לישון הלך לנתח
אחרי שיצא מחדר רופאים וכעבור זמן נפל טיל על החדר רופאים .

צביקה5311

Well-known member

אני מכיר מקרה מ 2006. חזבאללא יורה על הצפון. באזור תעשיה קריית ביאליק יש מפעל לעיבוב שבבי.
קיר חיצוני שפונה שכביש עשוי מזכוכית.
מפעיל מכונה שצמודה לאותו קיר, יצא להשתין.
דקה אחרי שהלך לשרותים,הייתה נפילה סמוך מאוד לעמדה שלו. הוא חי היום בזכות השלפוחית שלו.
יש דברים שאינם בידינו. אנשים נהרגו בתוך מרחב מוגן.
פגיעה ישירה של טיל מאוד עוצמתי.
מה זה קשור לזה שמונעים מאיתנו לעבוד ללא פיצוי?

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מכיר מקרה מ 2006. חזבאללא יורה על הצפון. באזור תעשיה קריית ביאליק יש מפעל לעיבוב שבבי.
דקה אחרי שהלך לשרותים,הייתה נפילה סמוך מאוד לעמדה שלו. הוא חי היום בזכות השלפוחית שלו.
אתה התייחסת להיותך בר מזל שעבדת ואתה לא זקוק לפיצויים שאלה שחויבו לא לעבוד לא מקבלים, אז מספר לך שיש יותר בר מזל שבגלל משהו לא מתוכנן נשארו בחיים כשהטיל פגע בדיוק כחדר בו היו קודם ותכננו להישאר שם בשעה שיצא שפגע שם טיל. אתה בר מזל לגבי פרנסה, הם ממש חייהם ניצלו בנס.

DANIAVNI

Well-known member
אתה רואה כמה שתייה טובה לבריאות?

evglev1

Well-known member
מנהל

"עוד בכותרות" בארץ נהדרת לקוח מחדשות אמיתיות זה שם הביאו מישהו שסיפר שהוא לא מתייחס לאזעקות נשאר מול הטלוויזיה ולמזלו לפני הטיל היה צריך להתפנות במספר 2 והטיל פגע בבניין שלו שלמזלו הוא רק נפצע כי היה בבית שימוש, כי אם היה בסלון מול הטלוויזיה כמו בשאר האזעקות הוא כבר לא היה בחיים. הסיפור של הרופא הזכיר אותו, מעניין מה מזל יותר גדול ניתוח חירום או צורך דחוף להתפנות?

צביקה5311

Well-known member
"עוד בכותרות" בארץ נהדרת לקוח מחדשות אמיתיות זה שם הביאו מישהו שסיפר שהוא לא מתייחס לאזעקות נשאר מול הטלוויזיה ולמזלו לפני הטיל היה צריך להתפנות במספר 2 והטיל פגע בבניין שלו שלמזלו הוא רק נפצע כי היה בבית שימוש, כי אם היה בסלון מול הטלוויזיה כמו בשאר האזעקות הוא כבר לא היה בחיים. הסיפור של הרופא הזכיר אותו, מעניין מה מזל יותר גדול ניתוח חירום או צורך דחוף להתפנות?
אז אתה מצדיק את ה "ישראבלוף" של הפיצויים שהממשלה נותנת.
קבעו שאתה פינוקיו ורק אם תוכיח שאתה לא (לא תצליח להוכיח) תקבל פיצוי

evglev1

Well-known member
מנהל
אז אתה מצדיק את ה "ישראבלוף" של הפיצויים שהממשלה נותנת.
קבעו שאתה פינוקיו ורק אם תוכיח שאתה לא (לא תצליח להוכיח) תקבל פיצוי
אני לא תומך הממשלה לא יודעת מימינה ומשמאלה וסמוטריץ' שר האוצר הכי גרוע בתולדות ישראל.

דורי 1981

Well-known member
זה שפיקוד העורף חדל אישים זה ידוע, ממקור ראשון. אבל הבעיה היא לא הגוף הצבאי שאמור לשמור על האזרחים, אלא מי אחראים עליו. הורדוס כ"ץ הוא דחליל ועל נתניהו המושחת והרוצח אני מעדיף שלא להכביר מילים.

למעלה