אני באמצע צילומים והחלטתי לראות מי פנוי
א אמבר 14 New member 19/4/04 #2 ווואוווו! איזה כיף ככה שבאים לדבר פה שחקנים! בכול אופן, לפי דעתי אתה שחקן מוכשר אבל חבל שהדמות שלך כזאת אהממ חלאה (סורי על המילה). בכול אופן מ'מצב?
ווואוווו! איזה כיף ככה שבאים לדבר פה שחקנים! בכול אופן, לפי דעתי אתה שחקן מוכשר אבל חבל שהדמות שלך כזאת אהממ חלאה (סורי על המילה). בכול אופן מ'מצב?
ל לירון לבו יקי New member 19/4/04 #4 זאת רק דמות אל תשכח שזאת רק דמות- ויש לה גם צדדים טובים.. למשל - יקי הוא מאהב מדהים!!!!
א אמבר 14 New member 19/4/04 #5 אגב אני בת וכן אני יודעת שזו רק דמות. בכול אופן בתור שחקן אתה ממש מוכשר! ואם תוכל להישאר עוד כמה דקות אז אשמח אם תענה לי איך זה לשחק דמות שהיא לא בדיוק דמות מלאכית? זה משפיע עלייך? ואיזה תגובות אתה מקבל מאנשים?
אגב אני בת וכן אני יודעת שזו רק דמות. בכול אופן בתור שחקן אתה ממש מוכשר! ואם תוכל להישאר עוד כמה דקות אז אשמח אם תענה לי איך זה לשחק דמות שהיא לא בדיוק דמות מלאכית? זה משפיע עלייך? ואיזה תגובות אתה מקבל מאנשים?
ב ברבי בסטייל New member 19/4/04 #6 אוף, איזה באסה שלירונצ'וק הלך../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif אהובי,
° °•NoyAND yuda Levi°• New member 19/4/04 #7 ../images/Emo23.gifלירון../images/Emo35.gif קוראים לי נוי אני מתה עלייך שתע שאתה שחקן מעולה ומוכשרררררררררר איך בצילומים קשה
../images/Emo23.gifלירון../images/Emo35.gif קוראים לי נוי אני מתה עלייך שתע שאתה שחקן מעולה ומוכשרררררררררר איך בצילומים קשה