אני באילת חברים !!!...../images/Emo6.gif
תסלחו לי חברים, אבל אני פשוט מתלהב !!! לא ייאמן באיזה עולם מודרני אנחנו חיים, אני מתפעל מכך כל פעם מחדש... אני נמצא באילת בנופש ולקחתי איתי את הנייד (Dell Inspiron 1300) אישתי נחה לה, יש לי בחדר אינטרנט אלחוטי ואני גולש להנאתי (לבוש בתחתונים...)
אפרופו אינטרנט אלחוטי, למי שרוצה לדעת, ישנן נקודות חמות המפוזרות בארץ ומתופעלות על ידי חברה (ששכחתי את שמה), רוכשים באותם מקומות שעת גלישה או גלישה חופשית ל- 24 שעות, והעולם נפתח בפנינו, אפשר לשבת בלובי של המלון ולגלוש, אפשר לשבת בתחתונים בחדר במלון (לא לשכוח להזמין חדר עם אינטרנט אלחוטי), ולשחק בכדורים בוואלה. כל כך פשוט ונוח, מסתבר שיש תמורה בעד האגרה (רכישת הנייד החדש שלי), אפילו אישתי מתלהבת מזה וכבר סולחת לי על ההוצאה הפתאומית הזו ככה סתם באמצע החיים... לא לשכוח שאפשר לצפות במחשב בסרטים שמביאים מהבית (כפי שעשינו) בשעות המתות במלון... סופשבוע נעים לכולם...
תסלחו לי חברים, אבל אני פשוט מתלהב !!! לא ייאמן באיזה עולם מודרני אנחנו חיים, אני מתפעל מכך כל פעם מחדש... אני נמצא באילת בנופש ולקחתי איתי את הנייד (Dell Inspiron 1300) אישתי נחה לה, יש לי בחדר אינטרנט אלחוטי ואני גולש להנאתי (לבוש בתחתונים...)