אני באה יפתי! אוהבת אותך
B bubble6 New member 8/1/06 #2 סליחה.. זה היה אמור להיות בשרשור ההוא...=/ |לא נורא גטי,גם ככה שומם פה..|
י ילדה בטראנס New member 9/1/06 #5 מכוערת שליייייייייי הכי טוב שאת מתחברת ב-8 בבוקר למחשב בעוד אני רק מתהפכת במיטתי
C Curious AnGeL New member 9/1/06 #6 לעע זה המחשב מחובר כבר שבועות. ומה אני יכולה לעשות שצריך ללכת לבצפר לפעמים
C Curious AnGeL New member 10/1/06 #8 יו נו אינגליש../images/Emo35.gif לי הייתה מתכונת בחיבור על הבוקר.. 3 עמודים כתבתי.. נראה לי יש לי נמק ביד כבר =\
יו נו אינגליש../images/Emo35.gif לי הייתה מתכונת בחיבור על הבוקר.. 3 עמודים כתבתי.. נראה לי יש לי נמק ביד כבר =\
0 01MaKaVeLi New member 10/1/06 #9 חח לא נורא תהיי מלומדת קצת מה רצית להיות רק יפה? בטוח שלא סתם אל תתיחסי אלי הלשון שלי כואבת וזה משגע אותייייייייייי חחחח
חח לא נורא תהיי מלומדת קצת מה רצית להיות רק יפה? בטוח שלא סתם אל תתיחסי אלי הלשון שלי כואבת וזה משגע אותייייייייייי חחחח
C Curious AnGeL New member 10/1/06 #10 חחחח תראה.. אני המחוננת של גמר.. זה כבר טוב כואבת לך הלשון.. Oo ל-מ-ה לי כואבת הרגל.. אבל זה בגלל שאני מלאה סימנים כחולים
חחחח תראה.. אני המחוננת של גמר.. זה כבר טוב כואבת לך הלשון.. Oo ל-מ-ה לי כואבת הרגל.. אבל זה בגלל שאני מלאה סימנים כחולים
C Curious AnGeL New member 10/1/06 #12 בוא נחשוב... מכות עם בן דוד שלי וחצי גוף שלי נהיה שחור.. וכל השאר מטל
י ילדה בטראנס New member 10/1/06 #14 במה? חח 3 עמודים ונמק? מכוערת קיבלתי 91 ואני מברכת על כל נקודה כי תכלס מה לי ולאנגלית...
י ילדה בטראנס New member 10/1/06 #15 אה בחיבור! יופי מכוערת שלי.. 3 צריך כל הכבוד את המכוערת האהובה עלי
C Curious AnGeL New member 10/1/06 #16 כמו שאמרתי.. יו נו אינגליש בחיבור.. וואי נהרגתי היום ונגה אני אקבל עלייך היום דיווח.. חסר לך שלא תלכי למקמוות
כמו שאמרתי.. יו נו אינגליש בחיבור.. וואי נהרגתי היום ונגה אני אקבל עלייך היום דיווח.. חסר לך שלא תלכי למקמוות