אני אתה והיא

אני אתה והיא

הגעתי ראשונה. ידיים קפואות. חיבוק ראשון והידיים נכנסו להתחמם בזין שלו. הוא נטרף מזה. בלי להתפשט לגמרי התמזמזנו לנו על הספה, נשארנו בלי אוויר. היא התעכבה מה שהותיר לנו מספיק זמן גם לפטפט חוץ מההתחרמנויות ההדדיות.
השדיים נשלפו מתוך החזיה בעודי לבושה לחלוטין. התיישבתי מעליו לבושה מתחככת בזין שלו שעוד טמון בטרנינג, מרגישה את זקיפותו נוגעת בכוס שלי. חירמון אדיר, תוך כדי שהוא מוצץ את השדיים שלי. אני יורדת מעליו, הטרנינג כל כך קל להפשטה,
כל כך קל להוציא ממנו את הזין החבוי שאני חייבת, פשוט חייבת לנצל את ההזדמנות הזו כאן ועכשיו. מתכופפת אליו, שולפת אותו, מוצצת אותו, משאירה אותו בלי אויר. "אני רוצה לאכול את הכוס שלך עכשיו" הוא אומר. "מחכה לרגע" אני עונה אבל שנינו מתעשתים, אנחנו מחכים לה. נתאפק.
"תשתי משהו"? אני כמובן - "לא תודה".
ולוקחת לגימה קטנה מהוויסקי שהיה לו עוד מקודם.
עוד לגימה ועוד אחת ואופס הכוסית התרוקנה.
"עכשיו אני רוצה לשתות..." מזג עוד אחת וככל שטוב ליבי ביין כך גם הראש... על הסף של איבוד השליטה. מרחםת לי במן חום פנימי כזה, שקולה , שומעת, מבינה, עירנית אבל בראש קליל וטוב.
ניסינו לתכנן איך ומה יהיה. אמר שהיא מאוד לחוצה. זו עבורה הפעם הראשונה. העלה רעיון שנשחק אמת או חובה. דווקא אהבתי.
הצעתי שכשהיא תכנס הוא יתקדם איתה למרכז הסלון יתחבקו ויתנשקו ואז אתקרב אליהם. כך היה בסופו של דבר.
התיישבנו שלושתנו על הספה וקצת פטפטנו כשהוא התחיל לגעת בה ובי. כשהתחיל לנשק אותה, פניתי אליהם והצטרפתי לנשיקה. הלשון שלי נדחפה ביניהם, קצת אליה, קצת אליו והיא הפנתה את ראש אליי והתנשקנו. זה היה נעים. עדין.
הלשון שלי טיילה בפה שלה ושלה בשלי. הוא ליטף את שתינו והוריד לה את החולצה וחשף שדיים יפים. גדולים רכים ונעימים. שנינו היינו לצידיה, מלטפים, מנשקים, מלקקים. בין לבין הלשונות שלנו נפגשו והידיים המשיכו על הגוף שלה.
ירדתי עם היד לכיוון הכוס שעדיין היה לבוש. היא התחילה להתנועע והרגשתי את הרצון שלה.
היו הרבה רגעים שממש הרגשתי את עצמי, בה.
שככה קורה לי, שככה הוא מרגיש אותי. זה מדהים.

שלושתינו שכובים פחות או יותר על הספה , אני לצידה , הוא יותר למרגלותיה, מפשיל מעט את המכנס שלה, מרגישה ורואה אותו מלטף אותה, מלקק את השדיים, יורד לכוון המפשעה המכוסה. גם אני מלטפת את עורה החשוף, מנשקת אותה בפניה, מסיטה את שיערה ומנשקת בפיה, לשונות נפגשים ותשוקה שפורצת. אני מתחילה ללקק ולנשק את גופה, מתעכבת בשדיים, בפטמות הנפלאות והזקורות , עוברת מאחת לשניה שלא להפקיר אף אחת וכל הזמן בראש המחשבה היא על איך שאני אוהבת את זה על עצמי וכך עושה לה. ממשיכה עם הלשון על הבטן הרכה ויורדת אט אט לטבור ומלקקת אותו, כשהיד שלי בינתיים מנסה להכנס לתוך המכנס שלה. הוא מוריד אותו ממנה וחושף את הכוס המגולח והרטוב.
ממשיכה עם הלשון ורוצה כל כך לגעת שם, אך היא דוחפת את ראשי מהמקום. הבנתי. היא לא רוצה. אוקיי חבל...ואז התחלתי לחשוב למה - אולי אני לא מוצאת חן בעיניה, אולי היא נגעלת, אולי ואולי .. מחליטה לא להעמיק במחשבות ולהמשיך במה שכן מתאפשר לי. אני מעבירה אצבע בין רגליה, מפלסת את דרכי אל הכוס, קצת בהיסוס אבל הולכת על זה. היא נענית בשמחה וגם אני, מלטפת את המקום, מרגישה אותו היטב, בדיוק כמו את שלי. שוב חוזרת לי ההרגשה הזו, שאני מכירה את המקום, מכירה את הנקודות,
את הריגוש, את התנועות שלה ביחד עם האצבע שלי. זה ממש כמו להסתכל על עצמי מבחוץ. מלטפת ולוחצת בדיוק כמו שאני אוהבת לעצמי, מפעם לפעם מחדירה את האצבע קצת יותר עמוק ואוספת מהרטיבות שלה אל האצבע שלי,
יוצאת בחזרה ומפנקת את הדגדגן. זה מדהים כמה שזה מזכיר לי את עצמי. היא ממשיכה לנוע ולהתנדנד על האצבע כשהוא מנשק אותה מלמעלה, כשהוא מוסיף את האצבע שלו אליה, מלטף גם אותי. מן חיבור משולש כזה, מן ערבוביה שאין לדעת מי נוגע במי.
אנחנו ממשיכות בשלנו, מחובקות, אני מעליה, היא מתחתיי, תופסת את גופי, תופסת בשערותיי מסיתה אותן מפניי ומנשקת. אני מלטפת, מנשקת, נשכבת מעליה, צמודות גוף לגוף, כוס לכוס...הרגשה משכרת.
הוא תופס מקום בכורסא לידינו ואני שומעת אותו ממלמל מהצד, נאנח, שומעת את המגע שלו בעצמו. זה מדליק אותי יותר. מנסה לסובב את ראשי להסתכל, אך היא מחזירה את פניי אליה. התשוקה הזו שבוערת בין שתינו מדהימה אותי והריגוש האדיר הזה שקורה, מרטיב אותי יותר ויותר. מתחככות כוס אל כוס, בטן לבטן, פה לפה, מסתכלות אחת בעיניי השניה, מלטפות, מתלטפות, הוא מאונן שם על הכורסא וחוזר אלינו.
אני מרגישה טיפות מטפטפות עליי, מבינה שזהו שמן שנשפך על גבי, זולג באיטיות לישבן וידיה מעסות את גופי מאחור, זה נעים. היא מתחילה בליטוף עדין שמורח את השמן על גופי ובאיטיות היא מגבירה את הקצב ומעסה את כתפיי בחוזקה, יורדת לאורך הגב ובפתח הישבן היא מתעכבת ושולחת יד אל בין רגליי, ממלאת את האזור בשמן ומעסה את הכוס, מחדירה אצבע ועוד אחת, אינני יודעת יד של מי נוגעת בי, זה גם לא חשוב כרגע, מתענגת לי מהמגע העדין והחזק בו יחדיו, הגוף כל כך חלק, הרגשה מחרמנת מאין כמוה, אני עולה עליה, שוב אנחנו מתחככות זו בזו, איבר מול איבר, הגוף שלי ממש מחליק עליה, שדיים נצמדים לשדיים, כוס לכוס, שוב משפשפת אותו עליה, אני מתיישבת עליה וממשיכה להתחכך, נעה מעליה, היא נעה מתחתיי, הידיים נשלחות אליי ואליה, חיבור מדהים של שתי נשים. אני "יודעת אישה" עוברת בראשי המחשבה בלי הרף.
שלושתינו בסערה עצומה על הספות בסלון, מתרוממים ועוברים בשקט לחדר השינה. היא מעט מתעכבת ואנחנו שנינו משתרעים במיטה. הוא נצמד אליי ואני תופסת בו בכל כוחי, לוחשת לו באוזן "תזיין אותי כבר" . "אוחחחחח כןןןןן" הוא עונה ומכניס את הזין שלו עמוק לתוכי, אני נהנית מהתחושה של הזין החודר. עם כל העונג של גוף האישה שהיה לפני רגע, הזין שחודר מעביר בי תחושה אדירה. השנייה הראשונה הזו כשהזין מפלס את דרכו ובוקע את הפתח ונכנס פנימה, היא ההנאה הגדולה שלי.
אני נועצת בו את צפורניי, מצמידה אותו יותר והיא נכנסת לחדר היישר למיטה, לידינו. נצמדת אליי מצד אחד ומלטפת בעדינות, מנשקת, מוצצת פיטמה קצת בחוזקה. זה כואב לי, זה מענג אותי - לא יודעת להחליט. לוחשת באוזנה שהיא מכאיבה לי. היא מפסיקה וממשיכה ללטף וציפורניה עוברות על גבי, מעבירות בי רטט מטורף. שוב אנחנו נצמדות גוף לגוף, נדבקות זו לזו, הרטיבות של שתינו עושה בנו שמות. השמן שהיא טפטפה עליי עוד מקודם מחליק את גופה עליי, אצבעותיה מענגות את הכוס הרטוב שלי,
אני מבקשת ממנו שילקק אותי, שארגיש את הלשון שלו בדגדגן שלי ביחד עם האצבע שלה. כך אנחנו ממשיכות ומתחלפות. הוא שוכב על גבו עם זין זקור וכשהיא מנשקת אותו, אני בוחרת לעלות עליו, להתיישב ולנוע לנוע...היא תופסת את שני שדיי ומעסה תוך כדי. הקצב שלי עולה וגובר, אני מוסיפה אצבע לכוס שלי ומרגישה שיש מעין ערבוביה של תאוות בשרים. לוחשת באוזנה "שבי על הפנים שלו" היא לא מפסיקה לגעת בי ואני שוב לוחשת לה, כל כך רוצה שהיא תשב על פניו ממולי כשאני על הזין שלו. רגע עילאי כשהוא קורה. הוא נטרף, כך הוא ראה את המפגש בעיני דמיונו, כל כך רוצה שיהיה לו בדיוק כפי הוא חלם. היא יושבת על פניו, אני יושבת על הזין, אנחנו מתקרבות זו לזו מתנשקות ויורדות מעליו.
נשכבות זו לצדו זו, הוא מלקק אותי, מלקק אותה, ידיים עוברות על גופי, על גופה, הוא חודר אליה ואני שוכבת לצידם נוגעת, מסתכלת, מלקקת את הביצים שלו ככל שאני מצליחה, באצבע בטוחה נוגעת בדגדגן הבוער שלה, כשהיא רועדת וצועקת את שמי...
הוא יורד ונשכב בצד המיטה מביט בנו, נצמדות שוב, מתלטפות מתנשקות מתנשמות נהנות ונשכבות לצידיו לרגיעה והסדרת נשימה. זה לוקח דקות ספורות עד שהיא מתקרבת אליי שוב ומנשקת. הוא מלהיב ומשלהב אותנו, אך מעדכנות אותו שזו נשיקת פרידה.

yame1212

New member
שרק תמשיכי לכתוב

כאלה סיפורים משובחים

newron26

New member
איזה סיפור מעולה !

בתור מי שהיה עם זוג יותר מפעם אחת ... זה תמיד מרגש ומטריף ומהמם.
&nbsp
מלכה את !

למעלה