אני אתגעגע לקיילי...

kylieminogue

New member
אני אתגעגע לקיילי...

אחרי CIMW אין יותר קיילי להמון זמן! היא אולי תעשה שיר מיוחד לחג המולד וכנראה שהיא תוציא שיר מהאלבום הבא שלה לפני שתשחרר את האלבום עצמו. בכל מקרה, עד סוף 2003 יש עוד הרבה זמן! באסה!

Fever2002

New member
אי אפשר לדעת

אי אפשר לדעת כבר מתי היא תוציא דברים מתוכננים ומתי יופיע חומר חדש שלה. ההפתעה שהתרחשה בזמן ה-CIMW וידאו קליפ שהיא הוטסה לאוסטרליה מוכיחה שהכל יכול להיות או שהיא תוציא משהו חדש לפני המועד שאומרים,או שיתעכבו דברים קיימים שלה.
אני ממש מצפה שיצא ה-DVD של ה-FEVER TOUR ב-11/11 ושיגיע לארץ במהרה

kyliefan18

New member
אםםםם

קיילי אמרה שהיא מאוד אוהבת לעבודה והפסקה לא נראית לה (רק קצרה), בכל אופן יש DVD חדש,אוסף וכל זה...

לימבו

New member
לא דיברו משהו על סינגל משותף עם

ניקול קידמן? בעיקרון לא נראה לי שיצא משהו לכריסמס, אם CIMW יוצא בנובמבר... בדרך כלל מחכים לפחות 3 יחודשים בין סינגל לסינגל

Euromix - Avi

New member
זאת תהיה שטות...

מי אמר שלא נראה את קיילי עד סוף 2003? אם זה נכון אז זו תהיה שטות מצד קיילי ומפיקיה - עד שהיא קיבלה פופולריות בארה"ב והייתה מועמדת למספר פרסים ב- VMA, אז היא יוצאת להפסקה? העולם ממשיך להתסובב, השעון ממשיך לתקתק, ולקיילי אף אחד לא יחכה (חוץ ממני, ומעוד כמה אנשים כאן...).

Fever2002

New member
זה יסכן את הקריירה שלה

אם היא תפרוש שוב לתקופה ארוכה, הפסקה וחופשה כולם צריכים אבל מעל שנה זה יותר מידי לאומן בקנה מידה של קיילי. לפחות ישארו כמה רמיקסים חדשים וה-DVD של ההופעה
אגב,קראתי שהיא אולי מועמדת לאיזו תחרות MTV כנראה ב-14/11 בברצלונה,אולי היא תופיע שם.

MrMinogue

New member
למה לנו לדאוג לחינם?

היא אמרה בעצמה שהיא לא יכולה לקחת הפסקה של יותר מכמה שבועות. מה גם שהאלבום הבא אמור לצאת בסביבות ספטמבר 2003 ככה שסינגל יגיע ביולי\אוגוסט ופרומואים יהיו כבר חודש לפני. בנוסף, יהיו עוד כל מיני הוצאות שקשורות לקיילי כמו היטס+ באיזשהו נוסח, אולי דואט עם דני, ויכול להיות שקיילי תיקח סיבוב על איזה סרט ככה שאל תדאגו - להיעלם מעין הציבור זה לא בדיוק בתוכנית...

eranmc

New member
היא לא תיעלם

ואני מאמין שזה יוקדם מ 2003. היא עכשיו בטופ לא כדאי לה לקחת חופשות ארוכות

למעלה