אני אשתגע !!!

Sephiroth

Member
אני אשתגע !!! ../images/Emo2.gif

פורסמה היום בגלובס כתבה על כך שעזריאלי המרובע קיבל אישור, אני נשבע לכם - יש איזשהו מחסן או גורד שחקים ממממממש גדול בארץ שכל יעודו הוא להכיל את כל עשרות אלפי אישורים שהמגדל הזה קיבל. איך יכול להיות שפעם החודש הוא מקבל אישור, ועדיין הוא לא נבנה. עכשיו הוא מחכה לעוד אישור ורק אחרי 6-9 חודשים, תתחיל הבנייה שלו וברוח הודעה זו - הצעה לסקר חדש: "האם אתה חושב שמספר האישורים שהמגדל המרובע של עזריאלי יקבל, יהיה גבוה יותר ממספר הקומות שיאושרו לבנייה ? "

oren*

New member
יערות הגשם של ברזיל נעלמו רק בגלל

האישורים הללו
לפי האיורים המופיעים על ניירת רשמית של מרכז עזריאלי, תהיה בריכה על הגג של המגדל המרובע - נוכל להציץ עליה מהמצפה במגדל העגול.

DerBleistift

New member
בריכה?

שמעתי שאין מקום חדש לבריכת גורדון שעומדים להרוס בקרוב, מול הכיכר אתרים. נראה לי שמצאו לה את מקומה העתידי. חזק ואמץ!
ועוד... אם כבר מנחת על העגול, ובריכה על המרובע, למה אין איזה יער או אנטנה על המשולש? זה לא יפה, מקפחים אותו רק בגלל שיש לו שלוש פינות(כמו לכובע שלי, אגב). ורק עוד קצת... להציץ לבריכה יהיה נחמד. כולכם מוזמנים לשרשר להודעה הזו ולרשום את מי לדעתם נראה משכשך רגליו במימי בריכת עזריאלי המרובע!

אני במקום עזריאלי

הייתי מבקש תוספת של 20 קומות כפיצוי על התלאות. ראוי לו למרובע שיהיה המגדל הכי גבוה בעירנו.

DerBleistift

New member
חחחח....

איזה פיצוי? דיכוי!
אחרי דיכוי כזה שעושים למרובע, הוא בטח יצמח להיות מגדל דרדהל´ה כזה.

fireman

New member
עזריאלי פראייר

אני במקומו הייתי עוקר את כל המרכז שבנה עם שני המגדלים מהעיר תל אביב ומעביר אותו לבת ים.... למה בת ים? לא יודע, סתם קפץ לי בראש

למעלה