אני אשמח לקבל עזרה

OneVision2

New member
אני אשמח לקבל עזרה

הכרתי בחור מאיזשהו אתר והוא גר די קרוב אליי אז הוא רצה שנפגש ונפגשנו (במקום ציבורי) והוא שילם על הקפה+ לקח והחזיר אותי הביתה (למרות שהוא מהאינטרנט). עכשיו לא הבנתי בדיוק מה הוא רוצה, דיברנו על משהו במסנג'ר ואמרתי לו שאני מעדיפה לדבר עם אנשים במציאות, הוא: "זה נכון ,אבל גם המציאות מתחילה בדימיון לפעמים", ולא ממש הבנתי מה הוא מנסה להגיד אז הוא הסביר מסנג'ר שזה דמיון, מציאות שזו פגישה.. ואמרתי שהמציאות קובעת מאשר מסנג'ר ושלדבר בטלפון זה גם שונה ממציאות, אחרי זה הוא כתב "צריך להתחיל ממשהו (מה לא ברורררר) אני שאלתי אותו אם כלומר פגישה אז הוא כתב: "פגישהב חתונה, ילדים, הכל מתחיל איכשהו". אני לא יודעת אם הוא דיבר עלינו או בכלליות ואם הוא ניסה להגיד בזה משהו...

אז מה בעצם השאלה?

אני לא חושבת שהוא דיבר על שניכם. זו רק התחלה. /tapuzforum/images/emo13.gif

אז מה בעצם השאלה?

אני לא חושבת שהוא דיבר על שניכם. זו רק התחלה. /tapuzforum/images/emo13.gif

OneVision2

New member
השאלה

אםן הוא דיבר בכלליות או עליי ועליו? אני מקווה שהסיפור יגמר בטוב :)

Tabacco 19

New member
ברור שבכלליות...

את לא חושבת שאחרי פגישה אחת תדברו על חתונה וילדים ברצינות...

שלום

רצוי להתחיל משיחות רחוקות באינטרנט ולא לעבור מיד לפגישות. אם רמז לקשר זוגי ביניכם, אולי יש לו ענין כזה בך. אם הוא נחמד וטוב אליך, ואת נהנית אתו, יכול להתפתח ביניכם קשר טוב. תהנו מהקשר ותגלו לאט, למה יוביל.

OneVision2

New member
אני חושבת שהבעיה

שאני לא יודעת אם הוא כן רמז לקשר זוגי ביני לבינו, ובקשר לפגישות בינתיים נפגשנו פעם אחת לפני שלושה וחצי שבועות בערך, אחרי שדיברנו 3 ימים בערך.

elena20

New member
אז אם עבר כבר כמעט חודש, והוא לא ממהר

לקבוע איתך עוד פגישה, אז הוא סתם חרטטן. תעברי הלאה.

elena20

New member
את סתם מנסה לשכנע את עצמך, בחור שמדבר

על חתונה וילדים אחרי פעם אחת שנפגשתם הוא חרטטן, כשבחור רוצה בחורה הוא יציע לה לצאת ולא יגיד שעדיף לדבר במסנג'ר, ייתכן שהוא שומר אותך על אש קטנה.

OneVision2

New member
עוד משהו

הוא דווקא זה שהציע שניפגש ולדבר בטלפון, וכשאמרתי לו במסנג'ר שכבר עדיף לדבר עם אנשים במציאות הוא אמר שזה נכון...

sugar lips16

New member
קודם כל

בקושי הבנתי משהו מההודעה שלך, לא כתבת ברור כ"כ.. שנית כל, הוא דיבר בכלליות.. מן הסתם אחריי חודש הבחור לא יציע לך להתחתן איתו ולהיות האמא של הילדים שלו.. בטח לא אחריי שנפגשתם רק פעם אחת.. למה עברו 3 וחצי שבועות ולא נפגשתם שוב? זה לא נראה לי מתפתח לאן שהוא.. נראה לי שלא ממש מצאת חן בעיניו.

OneVision2

New member
כמה דברים

על עניין החתונה אני יודעת שהוא לא יציע אחרי חודש שנחתן או מה שזה לא יהיה.... ובקשר לזה שלא יצא לנו להפגש שוב זה בגלל שבקושי שיצא לנו לדבר ודווקא הוא זה ששלח לי הודעה במסנג'ר יום אחרי שנפגשנו..

sugar lips16

New member
לפעמים..

לפעמים נוטים להחזיק מישהו על "אש קטנה" כדי לא להרגיש בודדים.. כנראה שלא מצאת חן בעיניו כ"כ, והוא פשוט לא רוצה להרגיש בודד אז הוא משאיר איתך קשר מסויים, שאולי אם הוא לא ימצא אחרת, הוא ינסה להיות איתך.. תמצאי אחר.. מגיע לך יותר טוב מזה.. בחור שירצה אותך באמת יתקשר וידבר איתך הרבה, ואתם גם תפגשו שוב, ולא תהיה את ההפסקה הזאת של חודש (ולכי תדעי אם תראי אותו שוב בכלל) או יותר..

למעלה