אני חושבת שהיא יודעת משהו שאני לא יודעת
S sidi New member 11/8/02 #30 ריקי מה את רוצה? ולמה את מקללת? עליי לא עובר כלום. נראה לי שמשהו עובר עלייך? קחי ושתי משהו קר.
M mariana New member 11/8/02 #23 את שאלת בהודעה למעלה עליו אז בגלל זה נראה לי שהוא היה מבסוט גם ממך את יודעת הוא היהי מופתע לטובה ממך בגלל התמונה הלא משהו ששלחת לו.
את שאלת בהודעה למעלה עליו אז בגלל זה נראה לי שהוא היה מבסוט גם ממך את יודעת הוא היהי מופתע לטובה ממך בגלל התמונה הלא משהו ששלחת לו.
מ מאו יין New member 11/8/02 #29 ריקי מרין וסידי ../images/Emo124.gif אני קוראת אתכם לסדר ומייד!!!!!!!!!!!!
M mariana New member 11/8/02 #31 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif מה הולך פה ריקי? קצת כללי נימוס בפורום
S sidi New member 11/8/02 #5 אני לא מתחמק פשוט לא הייתי כאן. היה פשוט מגניב, נהניתי לפגוש כל אחד ואחת מהאנשים כאן. לדעתי צריך להיפגש יותר. כתבתי גם שלשום הודעה בנושא. אה וכמובן היה אוכל מצויין ותודות לעזרא גם הבשר היה אחלה.
אני לא מתחמק פשוט לא הייתי כאן. היה פשוט מגניב, נהניתי לפגוש כל אחד ואחת מהאנשים כאן. לדעתי צריך להיפגש יותר. כתבתי גם שלשום הודעה בנושא. אה וכמובן היה אוכל מצויין ותודות לעזרא גם הבשר היה אחלה.
M mariana New member 11/8/02 #9 מי אמר שעזרא הביא את הבשר? עזרא פשוט היה טבח מעולה. ולבבית עזרה לו וחוץ מזה הבשר שלי היה טעים חחחחח כי אני תבלנתי לבד. סתםםםם הכל היה טעים והבשרים של ריקי ומאו יין ושל נופר.
מי אמר שעזרא הביא את הבשר? עזרא פשוט היה טבח מעולה. ולבבית עזרה לו וחוץ מזה הבשר שלי היה טעים חחחחח כי אני תבלנתי לבד. סתםםםם הכל היה טעים והבשרים של ריקי ומאו יין ושל נופר.