אני אשאל את זה שוב-

Black Star

New member
אני אשאל את זה שוב-

והפעם בהודעה חדשה, שתשימו לב!! איךךךךךךךךךך הולכים לזהות אחד את השני? זה לא שתבואו ותראו קבוצה גדול של חבר`ה שם, כי כל אחד יהיה לבד או עם מעט חברים, והרוב לא מכירים במציאות- לסמוך על תמונות זה ללכת מאוד רחוק. מה עושים?

N0

New member
פשוט מאוד...

נלך למקדונלדס ונמעק ``בשר זה רצח, איפה יש כאן אבוקדו!``

flowr..

New member
הממ... ראיתי פעם סרט אחד...

``יש לך הודעה``... ההוא עם טום הנקס ו..(אני לא זוכרת איך קוראים לשחקנית) (קיבלנו את זה במתנה כשקנינו קפה...) בכל מקרה, הסרט מספר על 2 אנשים שמתכתבים באינטרנט ומחליטים להיפגש. כשהם ניפגשו, סימן הזיהוי היה החזקת ספר ופרח. אני לא אומרת שכולם צריכים לבוא מצויידים בספרים ופרחים :)-)), אבל אולי איזה שהוא מין סימן זיהוי קטן יעזור?.. משהו ממש קטן ושגרתי. מה דעתכם?... flowr..

kirk hammet

New member
תקבעו באמת משהו !

לא נראה לי שאני יבוא - אבל .... אני כבר רואה שהרבה מבטלים את בואם - אז זה כבר לא יהיה כזאת - ``חבורה גדולה ועליזה`` של בני נוער שתוכלו לזהות ככה !!!

N0

New member
אוקיי רעיון גאוני !

תודו שזה משך את צומת לבכם... אוקיי זה דומה לרעיון של פרח... כל אחד יבוא עם תפוז, ככה נדע מי מהפורום. תחשבו על זה כמה אנשים כבר מסתובבים להם עם תפוזים, וזה לא מושך תשומי במיוחד אבל זה די בולט. בכלל אנשים תפסיקו לרשום שאתם לא באים ותתחילו לרשום שאתם באים, זה גם יתן לאנשים מוסג מי בא ומי לא וגם יראה הרבה יותר אופטימי! ובכלל N0 יבוא בכל מקרה... ואם לא יהיה שם אף אחד אז הוא יעשה פגישה עם עצמו... זו לא הפעם הראשונה ויש לו מספיק סכיזופרניות לדבר איתן (מה שבטח יקרה גם אם אנשים יבואו), אבל כמו שהוא אמר אם אף אחד לא יגיע (וגם עם יגיעו המון אנשים הוא בכל זאת יטפל לאלה שלא באו...) הוא מעוד יכעס וכל ההודעות שלא יסתיימו בקיטורים למינהם על מסכנותו של N0 ! N0:cool:

erlich

New member
מעולה!!!!

אהבתי!!! הבעיה היחידה שאני לא חושב שיש לי תפוז בבית :) ומה שקצת יותר בעייתי זה שאני לא בטוח שאני מגיע :) אבל בכל אופן, בלי להתבייש..... תשאלו אנשים - אתה מהפורום? אז תרגישו קצת מפגרים. לא נורא. בכל מקרה NO יודע שאני אשמח לשוחח איתו. ואם הוא יפסיק לרדת על עצמו כל כך ולהתרכז בילדות מטמתיקה מסוימות :) אז הוא יצליח יותר בחיים ללא שום ספק. מאוד רוצה לראות את כולכם, ארז.

N0

New member
איפה ?

N0 ירד על עצמו בהודעה האחרונה ? ובכלל N0 כבר הפסיק להתרז בילדת המתמטיקה אחרי שהוא שמע (במקרה) על כמה דברים די מרושעים שהיא עשתה, והיא כבר לא נשמעת לו כל כך נחמדה... וגם N0 ישמח לדבר איתך ועל ריצות ערב ולמה זה נשמע מגניב ואף פעם לא יודצא לפועל :)... ואם אין לך תפוז אתה יכול לבוא עם אבוקדו ;-)...

rastotman

New member
אני באה!

-אומנם בנסיבות לא בדיוק נסיבתיות- סבתא של הלנה ניפטרה או כמו שנהוג לומר אצלנו- מתה, ואנחנו [אני ולילך] ניסע לבקר בשבעה. -אני אביא תפוז, וכנראה גם את לילך- אתם לא תיכעסו, נכון? -בכלל, יש לי הר גדול מאוד של ראסטות על הראש. --- אני בקושי מצליחה להשלים את הזמן שלא הייתי פה- בעיקרר בגלל העיצוב המרגיז, אבל אני לומדת להישתמש באקטיב ליסט שלנו. --- מי לא בא? למה? -יותר נכון- מי שבא שיצביע, כי אני אהייה בתל אביב ביום ראשון, ואני מחכה לפגוש אתכם שם.

N0

New member
איך אתן מגיעות...

טוב את כנראה תרצי להגיע קודם לשבעה... אם את רוצה לN0 יש תוכנית... 13:20 מחכים לאוטובוס 11 בתחנה ליד מרכז זיו... 13:30 עולים על אוטובוס 11 בתחנת מרכז זיו לתחנת חוף הכרמל... 14:00 + עולים על הרכבת לתל אביב... 15:00 +- יורדים בתחנת השלום. 15:10 +- מסתבכים בתל אביב בחיפוש אחר אוטובוס שמגיע לסנטר... 16:00 +- עדיין מחפשים אוטובוס 17:00 +- אוכלים את התפוזים שלנו משעמום של חיפושי אוטובוס 18:00 +- חוזרים לתחנת השלום לאחר יאוש של אי מציאת אוטובוס (אוף האוטובוסים האלה של תל אביב...) בכל מקרה אם את רוצה את מוזמנת להצטרף... בכלל ממתי יש לך ראסטות N0 לא זוכר שהיו לך ראסטות... N0

Levinzone

New member
מצוין NO!!

אז ביום ראשון? אני ממש מקווה שאני לא עובדת, כי אם כן לא נראה לי שאני אוכל להיות שם בארבע....

rastotman

New member
להחזיק אותו?

הנה אני הורסת לעצמי את שבב המקוריות -מה עם לעשות ממנו שרשרת? לחבר אותו לאחד הפירסינגים על הג`אנספורט? -לשים עך כובע עם עוד פירות?

*may*

New member
ומי שלא רוצה יכול..

להחזיק כוס עם מיץ תפוזים ביד.. נשמע יותר נורמלי.. :)

flowr..

New member
ו...עוד שאלה קטנה...

נניח שאני אבוא (סיכוי די גדול) ונניח שאני אראה קבוצה של בני נוער עם תפוזים יושבים במקדונלדס בדיזינגוף סנטר. מה בדיוק אני אמורה להגיד לאותה קבוצת בני נוער שיושבים עם תפוזים במקדונלדס בדיזינגוף סנטר?... מה, אני פשוט אבוא אליהם ואשאל אותם אם הם מפורום תיכוניסטים?.. ומה אם הם לא, והם סתם בני נוער שיושבים במקדונלדס עם תפוזים? מה יהיה? מה להגיד? סליחה על ההצפה של השאלות חסרות הפואנטה... אבל אני אשמח אם מישהו יענה לי על זה. יום טוב. flowr..

למה לשאול אותם ?!

פשוט תבואי אליהם בריצה .. עם ידיים מונפות באוויר בפניקה ובצעקות PINKY !!!! NO !!! LUKA !!! LEVINZONE !!!! ECLIPSED BY THE MOON !!! נעל !!!! אם תראי אותם מתפוצצים מצחוק ... זה רק בגלל התפוז שביד שלך ...

למעלה