אני אציג את עצמי : - )

THETRUE

New member
אני אציג את עצמי : - )

היי כבר בערך חודשיים אני משוטט בפורום אבל לא ממש מגיב להודעות ... אז החלטתי להשתתף קצת יותר קוראים לי אורן {בן 19 וחצי} , ואני מאד אוהב דיבוב ישראלי ובכלל , לדובב היה חלום ישן שלי שלצערי לא הגשמתי בגלל שאני לא חושב שיש לי יכולת מספיק טובה לדובב דמויות...המקסימום שהגעתי אליו היה לדובב במשחק מחשב כמה שורות.. אולי מתישהו יהיה לי היזדמנות לדובב בצורה רצינית... מדובבים ומדובבות שאני אוהב הם: עמי מנדלמן {פומבה ממלך האריות} תומר שרון {טימון ממלך האריות} דורון בן עמי {סימבה } אילן גנני {פיפוש} אבי פניני {המלך בבר} יונתן מגון {אש מפוקימון} רעות יהב {טיה מיוגיהו} דנה רישפי { מקווה שימצאו אותה : ( } דבי בסרגליק {ארתור} ועוד הרבה....אני גם אוהב מדובבים אמריקאים ממשחקי מחשב וסרטים כמו מהסרט "הנסיכה מונונקי " את אשיטאקה ... יום טוב לכולם = )

Bar391

New member
יום טוב גם לך P:

נעים מאוד אני בר בת 15..ואני מדבבת^^ ןלמה אתה חושב שאין לך מספיק יכולת?? חוץ מיזה אתה יכול ללכת לאודישן לקורס ואם הם יקבלו אותך זה אומר שיש לך פוטנציאל ואתה כן יכול להיות מדבב! אם באמת באלך לדבב לך לאודישם לקורס או בנלס או בג'פטו..זה מאוד כדאי! P: והבדבבים שכתבת מוכשרים בטירוף (רק שאת פיפוש אני לא מכירה ..אז לא יודעת ) אבל כל השאר מעולים!! וגם אנחנו פה מאוד מרווים שימצאו את דנה רישפי... טוב חפרתי פה חבל על הזמןX= אז אממ השתלבות מהירה שתיהיה לך:)

Bar391

New member
אממ..

את טיני (חזירה) מסוסלנד שמשודר בלוגי, פפה (גם חזירה) מתוכנית שקוראים לה PEPPA PIG אבל בעברית זה רק פפה..(זה בהופ אבל עוד לא משודר) ועכשיו אני מדבבת שדונית בשם פויי בסידרת אנימה חדשה^^ "האגדה של מיקס מאסטר" והיא תיהיה בערוץ הילדים...ואממ זהו P:

MorraniChan

New member
את מדובבת את טיני??

יואוו XDD מגניב!!! את עושה אותה ממש ממש ממש ממש מתוקה!!!! רגע, מיקס מאסטר בדיבוב לעברית? חשבתי שהיפנים לא מוכנים לתת את הסדרה לדיבוב בארצות אחרות 0__0 יכול להיות שאני מתבלבלת עם אנימה אחרת...[King of Card Mix Master] זאת אנימה עם כל מיני חיות קטנות וחמדמדות וזה גם משחק קלפים.. אה רגע, זאת פויי שאת משחקת? http://img242.imageshack.us/img242/9451/wall1280poy1uj8.jpg

Bar391

New member
חח תודה^^

ולא זאת לא פויי..ואין בסידרה הזאת קלפים...כניראה זאת סידרה אחרת P:

מאיוש33

New member
היי אורן ../images/Emo140.gif

הכינוי והחתימה שלך ממש מוכרים לי מכמה פורומים...
בכל מקרה ברוך הבא! אני מאיה בת 13 מראשון לציון
אממ.. אם אתה משוטט פה כמו שאמרת אתה בטח יודע מה צריך לעשות כדי להתחיל לדבב,אז מה שנשאר לי זה לאחל לך הצלחה בהמשך והשתלבות מהירה!

mikeys barking

New member
../images/Emo6.gif

את החתימה שלו יש לפחות ל10 אנשים בתפוז. נתקלתי בה מלא. אגב, ברוך הבא ^^

porky169

New member
בחתימה הזאת נתקלתי לפני 10 שנים../images/Emo134.gif

שגיל ססובר אמר אותה בהוגו

MorraniChan

New member
היי D:

אני מורן [גם חדשה בפורום ^^] בת 16 עוד חודשיים [קיבלתי היום תעודת זהות!! XDD] ואני לא מדובבת. רק שואפת להיות אחת כזאת @@ למה אתה חושב שאין לך יכולת? 0__0 אתה מדובב במשחקי מחשב >< אני אפילו על זה יכולה לחלום.. המקסימום שדיבבתי היה בבית עם האחיות הקטנות שלי שמסתכלות. השתלבות מהירה ואל תוותר על החלום *+*להיות מדובב*+* ^__^

אני קיבלתי היום ת.ז..

איזה סיפור עשו מזה..כאילו שיש לי מה לעשות איתה...אולי לעשות עגיל בלי אישור מההורים..

MorraniChan

New member
XDDD

עגיל, מועדונים... אני לא הולכת התעודה בכלל כי אני עדיין לא בת 16 P: בנתיים זה שמור בארנק של אמא שלי. אווף:( באמת בשביל מה צריך אותה..?!

shirpan

New member
מצטרפת לברכות ה- היי!

ממש כיך שמגיעים אנשים חדשים. אני בפורום רק שבועיים בערך אבל דע שממש נחמד כאן אז ברוך הבא

Tu Lus

New member
ברוך הבא לפורום - באופן רישמי ../images/Emo70.gif

אני שמחה שהפורום גודל ועוד אנשים מגיעים. אולי תספר על עצמך עוד דברים. למשל אני רואה שאתה כנראה חייל. איפה ומה אתה עושה?

THETRUE

New member
תודה

לא הייתי בפורום השיר שלנו . יצא לי לדבר פעם עם ירון מנשה שהוא במאי ומדובב מוכשר מאד והוא אמר לי שאם אני רוצה לדבב אני יכול לבוא לקורס , אבל בסוף זה לא יצא. אולי אני אנסה שוב...

טוב החתימה שלך בילבלה אותי

כמו שנאמר כאן, החתימה הזאת נפוצה בכל תפוז... ולמה אתה מודה לי? ומה הקשר לירון מנשה?

THETRUE

New member
ההודעה לא הייתה רק אלייך

היא הייתה גם לבר ... בכל מיקרה פעם הבאה אני אשתדל לענות לכל אחד לחוד .

Tu Lus

New member
איך הגעת ללקריין במשחק מחשב?

זה נשמע ממש מעניין. אתה בצבא?

אוקיקי

New member
היי

ברוך הבא! אני אורי, בת 13, כרגע בויאטנאם (טיול של 4.5 חודשים...). גם אני מידי פעם משוטטת בפורומים בלי לכתוב הודעות
מסכימה איתך לגבי המדבבים, למרות שלא ראיתי יוגיהו ואני לא מכירה את "אשיטאקה" :]

למעלה