אני אעשה את זה לפני...

אני אעשה את זה לפני...

שאחרים יקחו את היוזמה.. מתכונת בהסטוריה! המורה המבחיל חובב הקוטג' רוצה שאנחנו נלמד 100 (אולי קצת יותר) דפים בע"פ, כמובן שזה לא אנושי, למרות שהוא עדיין לא הבין את זה!! וכנראה שזו הסיבה לכשלוננו העצוב.. (נו טוב, לא של כולם). אז דבר אחד אומר לכם חברותי (אין פה חברי) היקרות, אל יאוש!! המורה הוא פסיכופת ואנו נלחם בו!
ואם מישהו עדיין לא הבין, לא היה טוב. בתקווה לעבור את הבגרות, קארין :) רותם, לא הזכרתי שמות, לכן אין סיבה שההודעה תמחק...

faith2

New member
יאפ אני יודעת../images/Emo9.gif

כל עוד אין אווטינג ההודעה בסדר
תני לי לתקנך חביבתי, 115 דפים! קאריני אני מקווה שהסתדרת...הוא שם חותמות על הדפים!!!!!!!! שראיתי את זה נקרעתי, לאן הדרדרנו!...הוא עוד רצה למספר את הדפים! כאילו הלו?!

anava1

New member
מה הוא היה רציני??

לא מיספרתי את הדפים..רות אמרה למספר אבל למה? ממילא בקושי כתבתי

אללה!

209 עמודים. לבגרות ברמה של יחידה... ושלא תגידו "את עושה חמש יחידות זו אשמתך", זה חלק מהיחידות חובה, כלומר, כל השכבה עושה את זה. הו הו, היתרונות בבגרות פנימית... בלע. אה, והאם הזכרתי שהבגרות יום ראשון? ושלא ממש התחלתי להתכונן? יופי, התבכיינתי מספיק, תודע.

faith2

New member
דווקא...

היסטוריה זהו מקצוע ממש מעניין... אם היה בבית הספר שלי 5 יחידות היסטוריה הייתי לוקחת!

faith2

New member
שמעי, קצת חום....

lol אבל רציני, היסטוריה לפי דעתי מאוד מעניין אבל כל היסטוריה שאין לה שום עמניין בארץ ישראל, כל העליות זה באמת מבאס ללמוד..........

למעלה