חד פעמי????
בחיים אל תחשוב ככה! אני יביא לך שני היבטים: תורני וריאלי. התורה הרבה יותר מורכבת ממה שאתה חושב. כל כך הרבה רבנים גדולי ישראל (ראשונים ואחרונים) אמרו שאסור לו לאדם לעשות חשבון מצוות! מאיפה אתה יודע איך אתה משפיע עם כל מעשה שאתה עושה על סדר המצוות שאתה יכול לקיים? מה עם המצווה של "ובחרת בחיים"? מה עם הפסוק עץ
חיים
היא? מה עם הפסוק שמצווה אותנו על השמחה? (בספר דברים, אני לא רוצה לצטט כי אני לא בטוח שאני זוכר אותו כמו שצריך). מה עם הפסוק שאומר שהקב"ה לא מחפש את המעשים שלנו, אלא את הלב שלנו? ויש עוד המון היבטים דתיים שאוכל להביא, אבל אני לא רוצה להלאות אותך. ולמבט הריאלי: אתה יודע כמה אנשים יצאו מהארון ולאחר זמן גילו שהם בעצם דו מיניים?? רק לפני כמה חודשים הייתה כתבה בעיתון על מישהו שחשב שהוא הומו, עשה ניתוח לשינוי מין ואחרי כמה זמן הוא התחרט, נהיה סטרייט, רוצה לעשות ילדים ואין לו אפשרות בכלל (האגדה מספרת שהוא גם ניסה לחזור בתשובה, הגיע לקהילה במרכז, התערבב עם הנשים בבי"כ והכל, אבל כשגילו שהוא טרנסג'נדר לא עברו הרבה שבתות עד שהוא הסתלק משם). מה עם אותו אחד שחברה של טיףטיף סיפרה עליו שהוא יצא מהארון וכיום הוא נשוי באושר לאישה? קראתי כתבה אתמול על הומו שהשתכר כלוט, וכולם יודעים שהוא הומו מאז שהיה נער, ודווקא שהיה בשיא שיכרותו הוא התחיל עם בחורה וניסה "לזרום" איתה. בחיים אל תעשה דברים שאין מהם דרך חזרה. רק (וגם ב"רק" הזה אני לא בטוח) אם אין לך ברירה!! כל כך בא לי להפליק לך עכשיו ולחבק אותך חזק חזק. לא עושים שטויות כאלה...