אני אסרס את עצמי

ספר ריק

New member
אני אסרס את עצמי

נכון, אני אעבור על איסור חמור מדאורייתא. אז מה? זה עדיף על פני הוצאות זרע לבטלה רבות. זה עדיף על פני סיכון למשכב זכר פעמים רבות. זה יהיה מעשה חד פעמי. חטא חמור, אך חד פעמי לפחות. וממילא ילדים אני לא אביא לעולם. וגם אם כן ארצה להביא ילדים, אפשר להקפיא זרע לפני הסירוס. ככה אוכל להתנשק, להתחבק עם הומואים בלי חשש לזרע לבטלה. ------- ממאגר המחשבות ההזויות שלי

ספר יקר, זה ממש הזוי...

/tapuzforum/images/Emo24.gifמה עובר עליך? אתה ממש מדאיג אותי... זה בדיוק כדי לשנות את המין שלך. תמיד טענתי שאין לנו שום זכות להתערב בבריאה ולשנותה. הקב"ה ברא אותנו כפי שאנחנו ואין לנו כל רשות לשנות/לסרס את מה ש קב"ה העניק לנו. להיות הומו ולאהוב את בני מיננו אין בזה שום עבירה, להתנשק ולהתחבק סכייף וזה גורם לשז"ל, גם את זה צריך (אני חלילה לא מתיר בשום רופן מהשרבנן אסרו אבל אנחנו רק בני אדם ולא מלאכים). אני חוזר ומדגיש, לדעתי הקב"ה ברא את עולמו ואל לנו להתערב בבריאתו אלא לקבל אותהכפי שהיא, גם אם זה גורם לנו לחטוא (וגם אני עם כל הניסיון שלי בחיים, נופל לא פעם בשז"ל, מצטער ומקווה שהקב"ה יבין אותי וימחל לי על כך) די ךנו מהרחמים על עצמנו, מהבכיינות, מהמחשבות ההזויות ן עלינו לחיות כפי שאנחנו, לקבל באהב את מצבו (כי כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד) כי זה ייעודנו בעולם הזה ובבריאה הכללית. אני מאוד מבין ללבך ואולי קל לי לכתוב ולדבר, אבל עלינו להיות מציאותיים, עם רגליים על הקרקע ולאהוב את עצמנו כפי שנבראנו ע"י בוראנו, כי גם בוראנו אוהב אותנו כפי שהחליט לברוא אותנו. תחשוב טוב יהיה טוב. אוהב אותך אח צעיר מכל הלב ואני כאן למענך, בשבילך ואיתך.

טיףטף2

New member
חושב שהקב"ה רוצה שתעשה זאת?

איך נוכל לדעת אם כן? צריך להתייעץ עם רב גדול... הסיכוי שהזרע בהקפאה יפגם עם הזמן אפשרי,לא?כך שאילו חס וחלילה לא תביא ילדים לעולם,מי יאמר עליך קדיש? מה גם שאדם ללא ילדים אינו רשאי להכנס לגן עדן ועליו לחזור לעולם כמדומני... מה דעתך? ד"א,במידה ותלך עם החלטה זו קדימה מחכה לשמוע מה רבנים פסקו לך....(נו טוב...אתה דמות לחיקוי עבורי בלא מעט מקרים
)

היי ספר ריק, שבוע וחודש טוב!

מגיע לך יותר מיישר כח שלא כבשת את מחשבתך-רעיונך והעלת כאן בפורום. מן הראוי שארגון הו"ד וגם כמוך יביאו את הדבר בפני הרבנים הנמצאים עימם בקשר ויעלו כאן בפורום תשובה ערוכה למחשבתך-רעיונך גם אם הם חולפים. ובכן אני מצפה להתייחסות רצינית לזריז המקדים מבין שניהם ...

גנימדס

New member
תכיר: זה השפל

זו נקודת השפל שלך , ושל כל אחד : אני אפגע בעצמי. מכאן יש רק אפשרות אחת... לעלות הלאה. אני מקווה שמחר, מחרתיים, עוד שבוע אתה תראה שההקצנה לא מביאה למקומות טובים. שהאמת היא שאתה, וכל גבר, אשה או יצור חי צריך פורקן מיני. ככה אנחנו. ככה ה' ברא אותנו. מין הוא לא אוייב, אלא חלק מאתנו, חלק מהטבע. יום אחד זה יקרה , שתבין שהמלחמה על מין/אוננות/ סקס לא מביאה למקומות בריאים. ההפך הוא הנכון, כשאדם מקיים יחסי מין (גם עם עצמו.....) משתחרר הורמון הגורם לשלווה ואושר. אולי אתה לא מרגיש בזה כרגע בגלל רגשות האשם העצומים שאתה חש. לעניות דעתי- המלחמה במין היא תוצר של הקצנה שחלה במהלך הדורות, ורחוקה מאד מכוונת ה' עצמו. זו דעתי , ופעם גם חשבתי בצורה שאתה מתאר, גם לי הובהר שאוננות זה רע . קרא בספורי התנך, יעקב חשק ברחל דויד חשק בבת שבע גבר היוצא למלחמה חושק באשת יפת תואר יהודה חשק בזונה (!) שהתבררה כתמר כלתו רות התכונה לפתות את בועז המרגלים של יהושוע הגיעו לרחב הזונה (בשביל....?) ואולי משהו קטן על מייסד האוננות- אונן. אונן השחית את זרעו . כהוא קיים יחסי מין עם תמר הוא גמר בחוץ, כדי שלא תיכנס להריון לדעתי (בלבד!!) אתה לא נמצא במצב זה , אינך כמו אונן. אלא כמו 98 אחוז מהגברים . (ו80 אחוז מהנשים)

ספר ריק

New member
מה שעומד מאחורי הרעיון

זה לא הרצון לפגוע בעצמי אלא הרצון להמנע מהחטאים החוזרים ונשנים והייאוש והאכזבה הנלווים לכל חטא, הרצון להמנע מההתמודדות האין סופית והמתח הנלווה אליה. זה לא רצון לפגוע, אלא רצון לעזור אני יודע שרצון ה' כתוב בתורה ושם כתוב להשמע למה שחכמים מורים לנו. חכמים מורים לנו שאוננות אסורה, והוצאת זרע לבטלה זה חטא חמור ביותר עם קלקולים חמורים.

והתורה הורתה "ונשמרתם לנפשותיכם"

/tapuzforum/images/Emo26.gifהאם שמירה זו שהיא דאורייתא, היא רק שמירת הנפש או גם הגוף שלתוכו היא הוכנסה? לדעתי אין שום חילוק ואדם צריך לשמור את נפשו וגופו כאחד. מכאן, ברור שאסור לאדם להזיק לעצמו ואני לא מאמין שיהיה רב אורתודוכסי כל שהוא שיתן תשובה בנושא הסירוס, שהוא למיטב ידיעתי ניגוד לדרך התורה. אילו הקב"ה לא היה רוצה שניוולד עם אבר מין גברי (שתפקידו לש"ז) היה@בורא אותנו טומטומים או אנדרוגינוסים או נקבות. אם הוא ברא אותנו כזכרים הוא מצפה מאיתנו להתנהג כזכרים, גם אם הדבר כרוך בשז"ל, שבאשמתנו או לא באשמתנו. אנחנו ילודי אישה ולא מלאכים ולכן לא מצפים מאיתנו עם הנטיה שלנו להתנהג כמלאכים. נכון, זה איסור דרבנן. זה מצער ולאחר מעשה מרגישים רגשי אשמה, אבל הסירוס שלדעתי הוא שינוי הבריאה, לא פחות גרוע משז"ל. נקודה למחשבה.

ספר ריק

New member
אני לא אומר שהסירוס פחות גרוע משז"ל

אבל כשמדובר בחטא חד פעמי של סירוס אל מול חטאים רבים של שז"ל+משכב זכר...

לפעמים חטא חד פעמי גרוע עשרות מונים

/tapuzforum/images/Emo26.gifמחטא רב פעמי. כשאתה משז"ל ונצא מנקודת הנחה שאתה מקיים את האיסור דאורייתא, הסיכוי לנס גלוי או לאפשרות כזו או אחרת להוליד קיים, כשאתה מסרס אתה במו ידיך מבטל אפשרות זו ולי מותר לומר זאת, בשל הניסיון האישי, עד שהכרתי את שלימים הייתה רעייתי, לא האמנתי ולו לרגע שאי פעם אמשך ואוהב אישה. לא הייתה לי כלל משיכה לנשים, תמונת עירום של אישה לצערי, הגעילה אותי. זה מזכיר את מה שאמרה מרים לאביה עמרם כשגירש את אשתו2מה יוכבד: פרעה גזר על הזכרים ואתה הוספת וגזרת גם על הנקבות, מיד עמד עמרם והחזיר את יוכבד וביאה זו נולד מושיען של ישראל. אני לא אומר שבהכרח יקרה לך נס או לפתע תשתנה, אבל אם הקב"ה רוצה, אפילו מטאטא יורה!!

ספר ריק

New member
כתבתי שאפשר להקפיא זרע

למקרה שהאדם יירצה לאחר הסרסור להביא ילד לעולם. חוץ מזה שיכול להיות אדם שכבר הביא ילד לעולם ומעוניים בסירוס. בנוסף, אדם שיודע על עצמו שהוא הומו, לדעתי אין זה ראוי שיסמוך על משיכה לאישה אחת -חזקה ככל שנראית לו-שתשאר איתנה לאורך כל הנישואים ולאורך שנות גידול הילדים.

וכי אנחנו יודעים חשבונות שמיים?

כאדם מאמין, גם אתה - כך בכל אופן אתה מציג את עצמך - צריך להאמין שיש ולו שמץ של סיכוי. וכבר היו דברין מעולם. אני לא אומר דברים בעלמא, סיפורים פורחים באויר שיצאו מהשרוול, יש בסיס לדבריי והיה איתנו בעבר הלא רחוק בחור בניק "יהודי אחד" הומו מוצהר, שהתקרב לדת ומתחזק, נשוי ללסבית מוצהרת ונולדו להם ילדים וחיים יחדיו באושר. מרוב שטוב להם יחד הפסיקו שניהם כאחד לפזול לעבר בני מיניהם. שוחחתי רבות עם הגבר והתרשמתי מדבריו. יש גם את סבבב - ממנהלי הפורום בעבר שהוא היו נשוי+ ומאושר בחייו אלו... ומנדי770 ועוד אחרים... כמובן שכל מקרה לגופו וכל הומו ותחושותיו, הרגשותיו ונטיותיו... גם אם אדם קיים את מצוות פריה ורביה, לא יודע אם הוא רשאי כלל לסרס את עצמו. כפי שפנית בעבר לרב שרלו, אני מציע שתפנה אליו שאלה בנושא הסירוס, תוך פירוט ונימוק הנושא. מעניין לשמוע את תשובתו ועמדתו בעניין כאוב זה. להבדיל אלף אלפי הבדלות אני מכיר רבנים שהתירו לסרס בעלי חיים רק אם זה ייעשה ע"י וטרינר גוי.

ספר ריק

New member
כבר כתבתי שאין סומכין על הנס

ולדעתי אין זה נכון להומו להסתמך על אהבה -חזקה ככל שנראית-כלפי אישה מסויימת. כי הדבר יכול לנבוע מלחץ בתת-מודע, אהבה שעלולה להתפוגג בכל רגע ולגרום לנזק לאישה להומו ולילדים שלחתי את השאלה לרב חיים בריסק, כי הרב שרלו לא הופיע ברשימת הרבנים שניתן לשאול

הבהרה

/tapuzforum/images/Emo26.gifכשכתבתי לעיל "מקיים את האיסור דאורייתא" התכוונתי ונזהר ונשמר ממשכב זכור, בדיוק כפי שהתורה ציוותה לאסור.

rid31

New member
ממממ

לדעתי אתה קצת מתבלבל. העובדה שאבותינו מופיעים בתנ"ך באופן אנושי, אין משמעה שעלינו לחקות את המגרעות שלהם, אלא ללמות מהטעויות שלהם. היו כאלה שהתגברו (יוסף ואשת פוטיפר) וזה מלמד אותנו שאפשר וכיצד נכון לנהוג. היו כאלה שכשלו (דוד ובת שבע) וזה מלמד אותנו שגם גדול ישראל יכול לפול וממה עלינו להשמר. יחד עם זאת, לטעמי הגישה המינית הסגפנית היא בהחלט נוצרית, וככלל ליהדות אין בעיה עם מיניות כל עוד היא נעשית בהקשר נכון (ויחסים בין שני גברים זה לא הקשר נכון). בכל מקרה עיקור זה לא פיתרון טוב לדעתי, שוב יש לזה תחושה לא נוחה של גישה נוצרית משהו (אפשר גם להוציא עיניים כדי שלא נחשף לפיתויים וכיו'?)

ספר ריק

New member
יש סיפור על אמורא שניקר עיניו

כי השטן התחפש לאישה וניסה להכשילו

rid31

New member
אבל זה מדרש

לא לומדים מזה אלא חשיבות שמירת העיניים, תרתי משמע:) ובסוף ה' אכן הורה למלאך רפאל לרפא את עינו.

טיףטף2

New member
אח,איזו סיפור יפה,נכון?

שמעתי שיקברו של הקדוש הזה מסוגל לרפואת העיניים... הקב"ה שלח את מלאך רפא-אל שירפה אותו,אך הרב חשש ממראה כזה שוב וההחליט לא לקבל תרפואה עד שהקב"ה הבטיח שהוא יתברך לא יעמיד אותו שוב בניסיון..

גם אם זה לא מדרש, אנחנו לא בדור...

/tapuzforum/images/Emo27.gif/tapuzforum/images/Emo26.gif של אמוראים שהקב"ה דקדק איתם כחוט השערה. הקב"ה עושה עם הדור שלנו חסדים גדולים. אהי לא ואמר חלילה לכתחילה לעבור על מצוות דרבנן, אבל בדיעבד... שבע יפול צדיק וקם. ואכן צודק ריד כי עלינו ללמוד את הלקחים מאבותינו לטוב ולמוטב. יהי רצון שהקב"ה יסלח וימחל לנו על מעשינו וימלא משאלות לבנו לטובה לעבודתו יתברך. אמן ואמן.

למעלה