אני אנסה היום בלילה

אני אנסה היום בלילה

אני עפה עכשיו מהר-מהר לישון כדי להתעורר בסביבות 7:15 אני משאירה את המחשב דלוק עד שאני אלך לישון עוד 6 שעות בגלל שלוקח רק שעתיים לכבות או להדליק אותו אז יאללה, בי

חחחח לא שזה מעניין אתכם

אבל סתם,החלטתי לרשום. החלטתי לעשות את זה מאוד חגיגי, שאני חוזרת אל הנסיונות לחלום חלום מודע. עכשיו אני בהפסקה באמצע בין השינה, דוקא החתול המעצבן שלי הואא זה שהעיר אותי...תתפלאו, אבל בדיוק בזמן!
טוב, אז ביי

Panther

New member
עשי טובה

ותגמלי מהמנהג הזה של פורום הארי פוטר ואל תרשמי חחחח אחרי כל משפט שני.

הילדים מהארי פוטר הדביקו אותי

למה? כיף בפורום הארי פוטר. הם חושבים שאני דפוקה...וזה מצחיק כי אני עושה פדיחות לאחותי הקטנה שגולשת שם קבוע. ויש שם גם ילד אחד מהשכבה שלי, שתמיד אומר להם לא לשים לב אלי כי אני מטורללת... אה מה שהם לא יודעים זה שהם המטורללים באמת! האמת היא, ואני מספרת את זה רק לכם, בסוד, שאני הבנאדם היחידי הנורמלי בכל העולם ורק בגלל זה זה נראה כאילו אני לא בגלל שכולם לא. אם הם היו יודעים, הם בטח היו נורא מקנאים. ובקשר לעניין ה"חחחחח" כן, אינ יודעת, גם אני שונאת את זה. האם שמעתם פעם במציאות מישהו אומר "חחח" שמשהו מצחיק אותו? כי אני לא שמעתי! ותחשבו איך נגיד אנגלים אמורים לבטא את זה, "HHHHHH"?! אוקי אז יש לי את זה בגלל שכל חובבי הארי פוטר הדביקו אותי בזה. אבל אני אשתדל להפטר מהמנהג המגונה הזה, כי ביקשת כ"כ יפה.

חלמן

New member
אני ממש

לא מבין מה הקטע של כל הארי פוטר הזה! אני הולך להקים אגודה! "אני לא יודע מה זה הארי פוטר, ואני גאה בזה!" ממש פיגור הארי פוטר הזה... כולם מתלהבים מזה וזה.. להגיד לכם את האמת.. שאין לי מושששג מה זה הארי וגם פוטר! או שהם אחים?? לא יודע!! אבל לא אכפת לי!

למעלה