אני אמן הליקרים

thelightman19

New member
אני אמן הליקרים

טוב אז ככה כבר כמה שנים אנחנו במשפחה חובבי ליקרים וכן אנחנו גם מכינים (נקודה "אני פשוט לא יודע איך עושים נייד חדש") היום עשית בדיקה אתם יודעים אם לאוסיף סוכר וכ'ו ואמרתי לעצמי למה שגם אתם לא תראו את הבציר שלי אז החלתתי לקחת מצלמה ולצלם לכם את בציר 2003-2004 השמאלי זהו ליקר פסיפלורות (אנחנו מגדלים על הגג) הימני ליקר תענים ובנייהם ליקר דבש קינמון בעל ריח וטעם מדהימים(נקודה

thelightman19

New member
המשך לקודם

פשוט אפשר לדחוף רק תמונה אחת זה ליקר בן שנתיים כמעט ליקר משמשים לפי עעתי זהו ליקר ממש משובך יש לו טעם מדהים לא רק של המשמש אלה גם טעם הגרעין אשל בפנים פשוט דליקטס

thelightman19

New member
המשך אחרון

זהו ליקר בן שבועיים ממש עוד לא מוכן מי שלא שם לב זהו ליקר חרובים

סער א

New member
אתה לא חושב ש...

בתור אחד שעושה ליקר בצנצנת של ריבה מה שאומר כוס וחצי בקושי אתה קצת נסחף עם היהירות שלך . אמנם אין לי הרבה נסיון בהכנת ליקרים
רק איזה חבית פה וחבית שם אבל תירגע בחור !

thelightman19

New member
טוב יש מבין

אני מצטער אם פגעתי במישהו וקטע של הצינצנות הקטנו זה בגלל שכל אלא הם ניסויים

night mistress

New member
סער../images/Emo12.gif

אתה אמור לפרגן לבחור,לא לקטול אותו תוך שניה.. הוא מכין ליקרים והוא מרוצה..מה זה משנה מי הכי טוב? העיקר שהוא מוכן להשתפר.. חוצ'מזה אני עדיין טוענת שדוסא שולטת (אבל זה רק בגלל שאף אחד אחר לא נתן לי לטעום את התוצרות שלו..גם אם הוא גר 10 דקות ממני).. אז תתנצל ותתחילו מחדש..

סער א

New member
להפך , אני מפרגן מאוד...

אני רק אומר שלא צריך לקפוץ מעל הפופיק ולא צריך להיות יהיר ושחצן תבנה לך שם לאט לאט לא על ידי זה שתקרא לעצמך אומן, אלא על ידי זה שאנשים יגידו לך שאתה אומן . כולכם פה יודעים כמה שאני נהנה ותמיד עוזר למי שמבקש עזרה או להחליף ידע ונסיון עם אחרים אבל אני פשוט לא אוהב שחצנים . בייחוד לא כשהם עדיין מכינים ליקר בצנצנת של ריבה .

night mistress

New member
אני מפרגנת!

בתור אחת שלא ניסתה להכין ליקרים אני שמחה שאתה נהנה מזה,ואני אהיה עוד יותר מרוצה שתביא איזו טעימה..
נראים אחלה.

סער א

New member
ערן , אני מתנצל אם "התקפתי"

המטרה לא היתה להתקיף אלא להסביר .

thelightman19

New member
ההתנצלות התקבלה

לידע כללי הכוונה היתה יחסית צינית לגבי ה"אמן" לקחתם את זה קשה אבל עדין למדתי כמה דברים מזה 1 אני עדין לא Number 1 2 יש יותר טובים ממנה 3 לא לעשות ליקרים בצנצנות 4 סער יכול להיות נחמד שהוא רוצא

סער א

New member
אהבתי , חייכתי , נהנתי , אבל...

אין שום רע בצנצנות אני מבקש לא לפגוע בהן רק תשתדל שיכילו לפחות 2 ליטר .

למעלה