אני אמורה להתרגל?

GrowingMadness

New member
יש לי שאלה..../images/Emo221.gif

למה כולן מתייחסות רק לשבת בערב? כאילו.. שמתי
שכמה בנות כתבו כאן שנורא קשה להן בשבת בערב, ולא הבנתי למה דווקא שבת בערב? אני לא מרגישה יותר מבואסת בשבת בערב.. להפך.

כי זה הערב האחרון ../images/Emo3.gif

אצלי תאמת זה היה בהתחלה בכי בשבת בערב כי זו הייתה ההתחלה.. בתכלס אני ישנה אצלו בשבת בערב ואני מלווה אותו עד כמה שאני יכולה בראשון בבוקר, אז יש לי איתו עוד כמה שעות בבוקר אבל בכללי, כי זה הערב האחרון ומחר הוא חוזר ולא נראה אחד את השני למי יודע כמה זמן. נראה זה לגיטימי להיות עצובות לא?

GrowingMadness

New member
אההה

חשבתי שבת בערב גם כשהוא לא נמצא... זה לפחות מה שהבנתי מעוד הודעות פה... שגם כשהוא לא בבית שבת בערב מבאס
וכן בטח שזה לגיטימי אחרי סופשבוע ביחד... גם אני ממש עצובה כשנפרדים..

וואו, שבת בערב. הכי קשה.

כשהחבר כאן אז גם אצלו מתחיל כל העניין של לארגן תיק, הוא דוחה את זה לשנייה האחרונה- אחריי היציאה של שבת בערב וכל הזמן חושב על זה ומתכנן על רכבות ואוטובוסים. רואים עליו שלא משנה כמה הוא נהנה, עמוק בפנים הוא חושב על זה שהוא צריך ללכת לישון מוקדם(יחסית לשישי).. וגם לי, אותו דבר. אומנם אני חוזרת כל פעם רק לשבוע בצבא והשירות שלי הוא קליל, אבל עדיין. קשה לעזוב את הבית. גם יש את השנייה הזאת שנפרדים ואז את יודעת שבאותו רגע את הכי רחוקה מהפעם הבאה שתראי אותו. למשל כשהוא סוגר שבועיים, הראשון שבשבוע השני הרבה יותר כייפי וקליל, עברנו את השבת ונשאר עוד פחות משבוע:p חח

../images/Emo10.gif

אני לא אוהבת את יום שבת בערב... חח זה הזמן הכי מבאס.. כשהוא מארגן תיק וחייב ללכת לישון מוקדם, רואים שהוא מתחיל לחשוב כמה זמן יש לו לישון ומתי הוא צריך לקום וכו'..

שושילה2

New member
את ממש מזכירה לי אותי

גם אני וחבר שלי היינו כמוכם לפני שהוא יתגייס. מהזוגות הדביקיים האלההה אבל אני לקחתי קשה את הגיוס.. היה לי ממש קשה להבין שזהו. וזה היה עוד בחופשת קיץ שבכלל התחרפנתי.. לא הייתה לי מסגרת עכשיו יותר טוב.. למרות שעדיין קשה להיות איתו כולה יומיים ואז שבועיים בלעדיו. וביומיים להתחלק בין המשפחה לחברים מהעיר, לחברים מהצבא וכו. אבל יהיה טובבבבבב :) כל דבר הוא לטובה

למעלה