אני אמא

שלומהבא

New member
אני אמא../images/Emo99.gif

הוא נולד היום ב: 8:48. הוא מתוק ומקסים ונפלא ומיוחד חמסה|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגענו הביתה לשים דברים שגיסתי הביאה (עריסה, אמבטיה וכו'), כדי שלא ישארו באוטו ומיד אני מעדכנת אתכן - שהכל בסדר. כל המתח, החרדה, הלחץ, תחושת המחנק - נעלמו ,ברגע שהמתוקי השמיע קול בכי...
אתמול חגגנו יום נישואין - 12 שנים!!! והיום קיבלנו את ה-מתנה. הפונדי שלי מתאוששת ומקסימה כתמיד. תודה לכן על התמיכה בימים האחרונים.
...וקוראים לי שלומית.למתוק שלנו כבר יש שם (מאז שהתחתנו אנחנו שומרים לו את השם הזה. יש לנו שמות לעוד ...10 ילדים), אבל נגלה לכולם - בברית.

miki barrr

New member
לשלומית ואמנון ההורים הטריים!!!

...להורים הכי טובים בעולם שבנכם היה יכול לבקש.... חיוך על שפתיך לחלוחית בעינך מפיך יוצאים קולות משונים למרות שעברית למדת לפני שנים. ריחו משכר וראשך מסחרר, ושוב תקרב אפך ותרצה לקרבך לשאוף לנשמה-ריחו הטוב. והריח אין ממנו מתוק זהו- ריחו של תינוק. ממני,שורי...שאוהבת וגאה...

mondani5

New member
שלומית ואמנון היקרים!!!

מזל טוב ,זה יום מיוחד במינו,אני נסחפת אתכם בדמעות ובהתרגשות,גם אני עברתי אך ורק לפני 5 חודשים הליך דומה. דרך אגב לאימי קראו שלומית ויש לי אח מקסים בשם אמנון. שולחת לכם נשיקות!!! תמסרי לפונדי מבנות הפורום תודה על הנתינה הגדולה. אוהבת אירית

מירבי*

New member
להורים היקרים שלומית ואמנון../images/Emo49.gif

איזו שמחה, איזו התרגשות... מחכים לכם עוד ימים רבים של אושר עילאי שרק ילך ויגבר, מאחלת לכם לא להפסיק לחייך, לשמוח ולאהוב כמה שיותר
ועצה לי אליכם, הפונדקאית שלכם זקוקה עכשיו ליחס חם ותשומת לב, דאגו לה, פנקו אותה, הרעיפו עליה חום ואהבה, היא עשתה בשבילכם את הדבר הגדול ביותר עלי אדמות..היא הפכה אתכם להורים. אז מזל טוב הורים יקרים, אנחנו כאן מחכים בהתרגשות לעדכונים נוספים

בנדה1

New member
איזה יופי, מזל טוב ../images/Emo65.gif

איזו מתנה נפלאה ליום הנישואין. שיהיה המון אושר, תהנו מה
ואכן שיהיה יורש עצר ראשון ובהחלט לא אחרון (צריך לנצל את כל 10 השמות...)

מזל טוב אלף ברכות אחלה מתנה../images/Emo77.gif

ליום הנישואים
ילד בא לעולם והופך אותו למושלם.
אמא ואבא מאושרים לחגוג עם העולם רוצים.
מזל טוב בריאות ואושר הרווחתם אותו ביושר.
ציצינה שכמהה להגשים את אותו חלום............

למעלה