אני אמא מזניחה?

תמי ס

New member
אני אמא מזניחה?

מיום רביעי הפיצי קצת חולה. מה זה קצת חולה? יש נזלת (שקופה), יש גם קצת שיעול, ביום חמישי היה מעט חום שחלף (38) ומאז לא שב, לא הלכתי עדיין לרופא, החלטתי שלא אהיה הסטרית והרופא בוודאי יגיד לי שזה סתם וירוס וזה יעבור, אבל פתאום אני נלחצת, אולי יש משהו מעבר לזה? בכל זאת כבר 6 ימים... ועוד דבר, היא מאד אוהבת אמבטיה, ולפתע בימים האחרונים אחרי כמה דקות באמבטיה היא מתחילה לצרוח ואני מוציאה אותה מהר, אז אולי יש גם משהו באוזניים ולכן מפריעים לה המים? כנראה שהיום נקבע לרופא, מתחילים לעלות בי רגשי אשם... בכל זאת, בת 6 וחצי חודשים וזו מחלה ראשונה שלה.
 
והיא גם הדביקה אותי ../images/Emo9.gif

אמא מזניחה?????? את???? נו באמת... נראה לי שנצמדתי אליה יותר מדי בביקור האחרון... (אם יש בכלל דבר כזה ...) כי אני עם אותן תופעות חולי שתארת... נשיקות גילי
 

תמי ס

New member
לא מקבלות את ההאשמה...

את היית כאן ביום שלישי, הנזלת התחילה רק ברביעי...
ו-
כבר מתקשרת אלייך.
 

טאניוש

New member
חולה פעם ראשונה בגיל חצי שנה?

אם נתחשב בזה שלאון היה חולה עד גיל חצי שנה לפחות 5 פעמים (כולל אישפוז) ואחרי גיל חצי עוד 3 פעמים,ונזלת נולדה יחד איתו, כנראה שלא את כאן אמא מזניחה
. החום לא חזר, זה די מעודד (אצלינו בדלקת אוזניים החום עולה יורד רק עם אנטיביוטיקה). אולי אפשר להאשים את השיניים (תמיד אפשר, לא?). עיינין השיעול הייתי דוקא בודקת. תרגישו טוב ותעדכני.
 
בטח מזניחה../images/Emo70.gif

מזניחה את החברות שלך
מה פתאום מזניחה
בעיני, נהגת סביר מאוד, אני חושבת שיותר מסוכן שהיא תלך לקופה ותחטוף שם משהו יותר רציני. שווה אולי להציץ באוזן, לאור מה שאת מתארת, אבל מעבר לזה, נראה ממש וירוס שגרתי שפשוט עובר לבד. תרגישו טוב.
 
שתרגיש טוב, ולהיות רגישה לנושא

השיעול. תינוקות לא צריכים להשתעל. אני כמעט הגעתי מאוחר מדיי עם הפיצפון למיון. להיות ערים שהנשימה תקינה, שאין רתע, שאין קוצר נשימה (טכיפנאה), או נחיריים מתרחבים. ובקיצור תהיו בריאים, כנראה שסתם וירוס
 
את אמא מזניחה, נו באמת?

המחלה הראשונה בגיל הזה, אנחנו היינו מצוננים מגיל שלושה שבועות, אז עכשו העלת בי רגשי אשם. שתרגיש טוב היפיופה שלך. נשיקות
 

תמי ס

New member
אז היינו סוף סוף אצל רופא

טאניוש, כשאמרתי אמא מזניחה לא התכוונתי לכך שחלתה אלא לכך שאחרי 6 ימים עוד לא לקחתי אותה לרופא. החום אכן לא חזר, שיניים? לא נראה לי, עדיין כלום לא אדום ולא נפוח. פילפיל, גם אני חשבתי שאצל הרופא יש יותר סיכוי שתחטוף וירוס רציני יותר, לגבי החברות, את צודקת, תוקן בחלקו היום-יושלם מחר (לא באשמתי אלא עקב הפרעות הסופגניה והקומבוץ). זוהרה, הנשימה הייתה תקינה והשיעול נראה לי כתוצאה מהנזלת, ואכן כך אמר גם הרופא. נורית, ההבדל בין נעה ליהלי הוא שנעה נולדה בדצמבר, יהלי בסוף אפריל, אז את בטח ובטח לא צריכה לפתח רגשות אשם. תודה על התגובות ועכשיו לעדכון: היינו אתמול אצל הרופא (רופא מקסים, חביב וחייכן, נראה לי שנאמץ אותו בתור הרופא שלנו למרות שהוא קצת יותר רחוק), מייד כשנכנסתי עם יהלי בידיים הוא הסתכל ואמר: "אני עוד לא יודע למה באת, אבל הילדה הזאת לא חולה, ככה לא נראית ילדה חולה"... לאחר ההסבר שלי והבדיקה שלו (בדיקה יסודית ביותר יש לציין) הוא אמר לי שהילדה בריאה לגמרי, ריאות נקיות, כנ"ל האזניים, אין כלום בגרון, הבטן רכה, בקיצור, סתם נזלת. עכשיו אני רגועה. ואיך אפשר בלי תמונה? ותגידו אתן, ככה נראית ילדה חולה? (באדיבותה של צלמת מוכשרת ביותר עם מצלמה דיגיטלית (ולא מצלמה מעפנה כמו של אמא'שלה).
 

בנצ100

New member
וואוו...

יוגי מבקש לראות בדחיפות את הכלה היפיפיה שלו בלייב! מתי כבר המפגש?!?
 

דיאטקוק

New member
מדהימה../images/Emo57.gif

וטיפ קטן-חליטת טימין מייבשת נזלת (טימין טרי במים רותחים אני שמה גם מעט סוכר חום) ולצנן.
 

נתושקי

New member
תמי - היא פשוט מדהימה!!!! ../images/Emo57.gif

אילו עיניים!!! והיא באמת לא נראית חולה... תרגישו טוב.
 
התאהבתי קשות!../images/Emo99.gif

תרגישו טוב , ואני גם חושבת שאם מוצאים רופא ילדים טוב שווה לנסוע, גם אנחנו מצאנו עוד כשירון היה תינוק ולא מחליפים אותה למרות הדרך.
 

סינטה1

New member
תגידי לי, מה זה../images/Emo35.gif

תמי, היא עוצרת נשימה
אין לי מילים, פשוט מדהימה
 
יפהפיה משגעת! אין מילים!

אני עושה את מבחן הכלבה (ויסלחו לי מי שחושב שאני משוגעת) אם הילדה אוכלת, משחקת, מחייכת, צוחקת, נהנית מדברים, ערנית, חיונית - היא לא חולה! (כי אם הכלבה שלי לא אוכלת... כנראה שזה ישר לביה"ח...לברדורית כמובן) תהני ממנה תמי, היא משגעת אמיתית!
 

תולו

New member
המבט אומר הכל../images/Emo99.gif

"אמא שלי מצ'וגעת לגמרי ! זה מבט של חולה ?! זה מבט של שבעה !"
 

נעמולה

New member
מ-ד-ה-י-מ-ו-נ-ת

ככה לא נראות עיניים של ילדה חולה. אין ספק שאינטואיציות של אמא טובות מכל אבחנה. גם אני לא מאלה שרצות לרופא על כל לחלוחית בקצה נחיר. שווה להשקיע נסיעה ברופא ילדים טוב ותגידי, לא הגיע הזמן למצלמה דיגיטלית כדי שנהנה יום יום?
 
למעלה