אני אלמד אותך

luckdragon

New member
אני אלמד אותך

לסעוד את ליבך בריחות פרחים צבעונים להפריח אל מתחת פני הרקיע יונים צחורות כנף. ואז אלמד אותך לראות את בובאתך בדמעתך.. ואראה לך שמבעד לדמעתך השקופה,קיימת קשת מרוחה בגוונים של עצב ושמחה. נגב את דמעתך,ואספר לך שגם אנכי עברתי דרך הפחד והכאב והעצב והספק וההתרסה והסירוב והדחיה... עד שמזדכך ומתבהר והדרך נפרשת במלוא יופיה המרהיב. הודו הודיה אלוהים.

דרקון מזל יקר...

הדאגה והכאב שאתה מביע אותם, התקווה שעליה אתה כותב... אני מבקשת להקדיש לך שיר איש יקר שואלת אני - הכיצד התהפכו היוצרות - כלא מאמינה מביטה וגאווה ממלאת אותי תודה לך איש יקר על מי שאתה עצום את עיניך אחי - איתן נחמיאס - גלס ------------------------------------------- עצום את עיניך אחי הסתתר מאור שמש שרופה דמיין את המקום היפה בעולם לברוח אליו מנוף הארץ הרעה דמיין את גוף האישה שמעולם לא הישגת טעם התבלינים שמעולם לא ניסית - לפני שנרד מהרכבת לחיפה בצלצול מסילות נשק את פי אחותך הדואגת בשקט אין צורך שתספר לי לאן ברחת מכאביך

luckdragon

New member
אני עוצם את עיני

תודה לך אדם יקר,מחייך ובזווית עיני דמעה תלויה על ריס שערה בלימה בהתרגשות.. מסמיק. תודה, טל. כמה אני מחייך עכשיו.

*קסנדרה

New member
אוהבת את שניכם

למלאך ודרקון המזל קראתי את שניכם והתפעמתי. כרגיל שניכם עושים את היום יפה, את הלילה בהיר ואת העיניים בוהקות גם אצלי עכשיו תלויה דמעה בזוית העין. אוהבת את שניכם קסנדרה

shuk

New member
דמעה

דמעה ירדה על לחיי דמעה צלולה ומלוחה כאילו וידעה עד כמה היא טעונה היתה ונשאה את כל חובה ובין רגע נמחקה וליתר דיוק נמחתה אבל יש עוד דמעה בדרך והלואי שתמחק בדרך כי זו שאחריה שונה מקודמותיה דמעה של אושר ואור מידיד שגרם לי הצהרים לזכור שיש עוד אנשים טובים מבין החברים הקרובים תודה לך

אורמור

New member
שוק...כן יש...והם רבים

גם אם אחדים חשדנים מקווה לטוב..מכל סוג הבן..אנשים פה למודי רמיה והתחזויות אם חטאו לך..הבן את המקור ואם יכול ורוצה..אז שפוך קצת אור אם צריך אותנו למטרה זו או אחרת.. אנחנו פה.. אור

*קסנדרה

New member
לשוק

שוק היקר הדמעות נשפכות לים ולכן הים הוא מלוח. כך שר אביב גפן, נכון ??? דמעה של אושר, דמעה של כאב אכן, תמיד היא נושאת בחובה מטען של רגש. קסנדרה

למעלה