אני אלך!! היום בערב יש את המסיבה שדיברתי עליה. ואני הולכת בסוף.. מקווה שיהיה טוב!!!
ד דנה1991 New member 20/6/07 #1 אני אלך!! היום בערב יש את המסיבה שדיברתי עליה. ואני הולכת בסוף.. מקווה שיהיה טוב!!!
A ali052 New member 20/6/07 #2 ../images/Emo50.gif תעדכני אותנו איך היה.... טיפ קטן;; אל תשימי לב לדיבור = אלא דברי חופשי לגמרי..
V vicz New member 20/6/07 #3 ../images/Emo65.gif../images/Emo45.gif../images/Emo125.gif תספרי אחר כך איך היה
ד דנה1991 New member 21/6/07 #4 איזה כיף היה!!!! אני לא נהניתי ככה והשתתפתי בחברה כמו שהיה היום!!! השתתפתי בשיחה והקשיבו לי וכיבדו אותי!!! היה ממש כיף!! אני שמחה שהלכתי ואני מצטערת שהפסדתי די הרבה מסיבות כאלה של חברות! ממש נהניתי=]] תודה על ההקשבה)) דנה
איזה כיף היה!!!! אני לא נהניתי ככה והשתתפתי בחברה כמו שהיה היום!!! השתתפתי בשיחה והקשיבו לי וכיבדו אותי!!! היה ממש כיף!! אני שמחה שהלכתי ואני מצטערת שהפסדתי די הרבה מסיבות כאלה של חברות! ממש נהניתי=]] תודה על ההקשבה)) דנה
ל לב המאמין New member 21/6/07 #8 ../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo45.gif מההתחלה אמרנו לך ללכת ולא לוותר בגלל משהו שטותי ושולי כמו גמגום אני מאוד שמח לשמוע שנהנת , אני מקווה שלמדת שיעור חשוב ותיישמי אותו גם בהמשך הדרך שוב המון כל הכבוד לב.
../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo45.gif מההתחלה אמרנו לך ללכת ולא לוותר בגלל משהו שטותי ושולי כמו גמגום אני מאוד שמח לשמוע שנהנת , אני מקווה שלמדת שיעור חשוב ותיישמי אותו גם בהמשך הדרך שוב המון כל הכבוד לב.