אני אלינה

אלינהג

New member
אני אלינה

אמא לילד בן 9 עוד מעט, הוא נמצא בטיפול בריפוי בעיסוק כבר ארבע שנים, יש לו בעיות בכיתה בגלל שלא כותב טוב בכלל, מאוד לאט בלי רווחים , בלי לשים לב איך יוצא לו מה שכותב. הוא מאוד חלש באצבעות ומחזיק את עיפרון ממש ביד מכופפת. גם אם מראים לו איך הוא לא זוכר וכל פעם מחדש צריך להראות לו. אני לא מבינה למה אומרים לי בטיפול שבסוף הוא יציליח, אני רוצה ללמד אותו להדפיס ויש לנו מחשב בשבילו לכיתה. מה לעשות, אולי אני סתם מתייאשת מהר?

אלינה שלום רב.

אחרי ארבע שנות טיפול בהחלט יש לך את הזכות והחובה לפקפק ביעילות הטיפול, לקבל חוות דעת נוספת ולחפש פתרונות נוספים. בהצלחה

ח ג י ת ב

New member
שילוב מחשב במסגרת לימודים

אלינה שלום, מניסיוני בתחום, מומלץ בשלב בו בנך מצוי לשלב בין כתיבה לבין המחשב. המחשב יכול לאפשר לבנך חוויית הצלחה ולכן כדאי לשלבו אך לא לוותר במקביל על הכתיבה הסטנדרטית. ניתן להתחיל בשילוב המחשב בשלב הראשון רק להכנת שיעורי הבית ועבודת ובהמשך לכתיבה בבית הספר. נראה שהמעבר לשימוש במחשב לשם הכנת ש"ב, יסייע ויקל עליו את הכתיבה, בשל האפשרויות הבאות אותן מציע המחשב: × הכתב המתקבל קריא מאד וברור. × ניתן לתקן מייד ובקלות שגיאות כתיב. × ניתן לערוך מייד את החומר הכתוב. × הפחתה במאמץ הידיים בעת הכתיבה. × זריזות הידיים בהקלדה רציפה. × אפשרות לתוספת של תמונות, ציורים וקטעים מועתקים מהאינטרנט. באם את מעוניינת בהדרכה מקצועית בנוגע לשילוב מחשב במסגרת ביה"ס את מוזמנת לפנות לאחד ממכוני "קרטן" בארץ לשם קבלת ייעוץ מקצועי. בהצלחה!!

אלינהג

New member
יופי תודה

אני אתחיל מחשב בבית ונראה אחר כך בכיתה. חבל שלא התחלנו כבר בכיתה א'. איך מגיעים ל"קרטן" דרך קופת חולים?

ח ג י ת ב

New member
איך מגיעים?

פזורים בארץ חמישה מכונים: חיפה, ת"א, אשקלון, נצרת וירושליים. כיתבי לי מי מהחמישה סמוך לסביבת מגוריך ואשלח לך את הטלפון לשם בירור פרטים מלאים.

למעלה