אני איש רע

gavrik

New member
אני איש רע

פגעתי בחברה הכי טובה שלי, גרמתי לה סבל, מעלתי באמונה. היא בטחה בי הכי שבעולם ואני עם הגאווה הגברית הטיפשית שלי... פשוט פוצצתי הכול. עכשיו היא כבר לא תראה אותי באותו אור כמו מקודם, אבל אני מאוד רוצה לפצות, לעשות הכול כדי שהדברים יחזרו לקדמותם. יש לכם רעיונות למשהו? איזושהי מחווה שיכולה לעזור?

sh53

New member
תוכל בבקשה לספר על הקשר ביניכם?

כמה זמן יצאתם? איך היה הקשר ביניכם סה"כ? (לא כתבת מה קרה ובאיזה אופן פגעת בה, כך שקשה להתייחס למה ששאלת). אם הקשר ביניכם היה ארוך ובד"כ טוב וזו היתה מעידה חד פעמית, אז אני חושבת שיש סיכוי לתקן את המצב. אם זה קשר ארוך שרובו היה רע, אם כל הזמן היה רע לכם יחד - אז אני מניחה שהיא לא תרצה לחזור לקשר שלא עושה לה טוב. אם זה היה קשר קצר וזה הרושם שהיא קיבלה עליך - זה כבר תלוי בה.

sweetdreams

New member
זה בטח לא יקרה באורח פלא..

אמון זה דבר שלוקח הרבה זמן לבנות, ויותר מדי קל להרוס.. ואתה גם צריך לדעת שלמעשים שלך יש השלכות. זה חלק מהרעיון של לקחת אחריות על הדברים שאתה אומר ועושה. לא חשבת כנראה על מעשיך מראש, ועכשיו אתה רוצה לפצות עליהם באופן שיחזיר את המצב לקדמותו מיד ועכשיו, וזה לא עובד ככה.. לצערי אין יותר מדי מה להציע לך.. רק ללמוד מהמקרה הזה, ולזכור אותו טוב-טוב בתור לקח לחיים. כי אתה כנראה פעלת בלי יותר מדי לחשוב לפני, ולא סתם אומרים שהפזיזות היא מהשטן. בנוגע לחברה.. אתה לא פירטת מה המקרה, אז זה בלתי אפשרי להתייחס למה שעשית ואם או איך אפשר לכפר, אבל זה לא ממש משנה. אני בכל אופן חושבת שחוץ מאשר להתנצל (אני מקווה שאת זה עשית גם בלי עזרה מאיתנו..) אתה צריך עכשיו להעזר בסבלנות ובאריכות נפש, ולהבין שייקח זמן עד שהביטחון שלה בך יבנה מחדש. והדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בזמן הזה (ובכלל) הוא פשוט לדאוג שהוא לא יתערער שוב. לא מחוות ולא שומדבר אחר..

gavrik

New member
אני חוזר בי

גיליתי כמה דברים חדשים. אני לא שצריך לבקש סליחה.

למעלה