אני אישית...אוהבת..

liroy24

New member
אני אישית...אוהבת..

אין צורך בירח , אם אין עליו, עם מי להתבונן. איו צורך לצעוק, אם אין על מה להתלונן. אין צורך בנשק, אם אין את מי להרוג. אין צורך בצמר, אם אין למי לסרוג. אין צורך בשמש, אם אין עם מי להסכל על השקיעה. אין צורך בשפתיים, אם אין למי לתת נשיקה. אין צורך בלב, אם אין את מי לאהוב. אין צורך ברע, אם איו בו קצת טוב. אין צורך בשינה, אם אין עם מי להתעורר. אין צורך בפרחים, אם אין למי לשלוח זר. אין צורך בידיים, אם אין את מי לחבק. אין צורך בחורף, אם אין את מי לפנק. אין צורך בחיוכים , אם אין את מי להקסים. אין צורך לריב, אם אין עם מי להשלים. אין צורך במסיבות, אם אין את מי להפתיע. אין צורך בטיסות, אם אין להגיע. אך... יש צורך בך כשאת איתי. כי אם לא את... אז... גם לא אני!!!

יפה מאוד

אבל איבדתי אותך קצת בסוף אחרי בטיסות.. אני היתי רוצה סוף אולי קצת שונה כי יש שם המון בילבול ואי הבנה. אבל זאת רק דעתי...

liroy24

New member
תודה נשמה..

אני חושבת שראיתי לפני המון זמן משהו בסגנון...עם מילים קצת שונות ... יש לי המון דברים שכתבתי לה....אבל זה יצא פה לאט לאט... וחוץ מזה אני קוראת פה המון....מדהים מה שקורה פה...

יעלושה16

New member
שלום =]

הניגודים האלה קסמו לי, שאין צורך בדברים הקסומים האלה, אם אין עם מי לחלוק את כל היופי הזה =] זה שיר אהבה, כל כך יפה, כמו מאין התנצלות וגם, גילוי האהבה למישהו
אני אשמח לשיר את זה, למי שאני אוהבת

מורן א

New member
החיים

במבט ראשון נראים ורודים הרבה פחות כשהיא לא נמצאת ובמבט שני, משנים את צבעם בשביל אחרת. בהצלחה.

למעלה