א איתמר זלק New member 4/7/07 #42 ומהיום אני מקשיב למה שאנשים מחליטים על השיער שלי, זה בדיוק מה שאני יעשה... למה נראה לכם?
I isilme New member 5/7/07 #49 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif אתה הקשבת למה שברק החליט על השיער שלך...
א איתמר זלק New member 4/7/07 #41 ממש לא חבל פשוטנמאס לי להיות כל כך מקובל ופופולרי אז הקשבתי לעצתו של הרב ברק ועשיתי גלח ממש לא חבל.
I isilme New member 5/7/07 #48 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifברק!!! מה זה העצות הלא מועילות האלה?
I isilme New member 5/7/07 #56 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifלאאאא.... אנחנו נשרוד את זה. נכון ברק?
B barakgl New member 5/7/07 #50 ../images/Emo47.gif אחח זלקינד סופסוף עשית לי נחת!! זה מה שנקרא עצות לחיים טובים..וכשהן באות מבחור כריזמטי שכמוני אז בכלל בעז"ה בלי-נדר זה אחד הדברים הראשונים שאני אעשה אחרי תשעה באב, שלא תהיה הלא-פופולרי היחיד!
../images/Emo47.gif אחח זלקינד סופסוף עשית לי נחת!! זה מה שנקרא עצות לחיים טובים..וכשהן באות מבחור כריזמטי שכמוני אז בכלל בעז"ה בלי-נדר זה אחד הדברים הראשונים שאני אעשה אחרי תשעה באב, שלא תהיה הלא-פופולרי היחיד!
ו ורודת שורש New member 5/7/07 #54 ../images/Emo12.gif אוי תשתוק. יש דברים שלא לומדים מאנשים אחרים! [ויש לנו עדיין נושא לא פתור שאנחנו צריכים לפתור, אגב....]
../images/Emo12.gif אוי תשתוק. יש דברים שלא לומדים מאנשים אחרים! [ויש לנו עדיין נושא לא פתור שאנחנו צריכים לפתור, אגב....]
I isilme New member 5/7/07 #57 ../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif לא זכור לי שנתתי לך אישור לעניין!!