אני אחת מתאומות

דובSנית

New member
אני אחת מתאומות

היי אנשים לכול אלה שייש תאומים שלישיה וכ´... זה דבר מדהים אני בת 16 וחצי ויש לי אחות תאומה אנחנו אולם לא תאומות זהות אבל יש קצת דמיון בנינו בכול מיקרה זה דבר מדהים יפה ובמיוחד שהם גדלים אז אתה מבין את היופי שבזה בכול אופן יש דברים נוראה נכונים לדוגמא שכואב לי הבן אז לאחותי באופן ישיר כואב האוזן וככה זה ההפך בכול מיקרה לכול אלה שייש תאומים או שלישיה שיהיה לכם בהצחלה לגדלם... ותיראו שזה לא סיפור כול כך גדול כי בעצם הרווחתם עוד לידה.. :))
 

טל של 4

New member
ברוכה הבאה!!!

אחן דבר מופלא הוא התאומות, השארי איתנו וספרי מנסיונך..... אני לא ממש חסכתי לידה כי אחת נולדה בקיסרי והשניה בלידה רגילה, אבל הרווחתי ילד!!!!!!!
 

דובSנית

New member
ד"א

ומה את חושבת שאימי לא וויתרה על עוד ילדה .... אז היא לא.. אחרי כמה שנים שזה יצא בערך 5 שנים היא ילדה את אחותי הקטנה... בכול אופן אני ישמח לשמור איתך על קשר בפורום זה הייה נעים לי להכיר אותך
 

קרנושה

New member
ברוכה הבאה תאומה יקרה....

קחי כסא ושבי עימנו פה....תמיד שמחים לשמוע את הצד השני... חד שמייח
 

דובSנית

New member
תודה על הפרח

הי תודה רבה על הפרח ועל הקבלת פנים... שיהיה לך רק "נחת" מהילדים... :)))
 
למעלה